Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KUREK Miro
|
Předmět: |
|
|
Ja blbec som to trenoval v shakedovne a tam tie textury neboli. 1 RZ Tanner a skoro som spadol zo stoličky. Ved som nevedel ani kadiaľ ide cesta. Tak ma to rozhodilo , že som aj zabudol prezúť po servise a to bolo potom točo. Ešte ma vystrašil Noiker a potom som to skončil, lebo ďalši servis a znova na suchych a to bolo už priveľa na moje nervy. Že ja blbec nerobím také turnaje, aby sa každý druhý oglbal a zabudol si vymeniť v tom zhone gumy |
|
|
Zaslal: po říjen 13, 2008 20:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
POUSTKA Vaclav
|
|
|
2 UHLIR Vojtech To se prostě stává,pokud stojí na trati nemělo by ti to udělat problém,krom leknutí,normálně skrz něj projedeš.Horší to je když je to na hranici silnice,tam už hrozí červená obrazovka.To samé nevěnuj pozornost zvěři na trati. |
|
|
Zaslal: po říjen 13, 2008 21:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOPIC Jiri
|
|
|
No jo... tak me po delsi dobe potkalo takovy to haluz odstoupeni... celou dobu si jedu v klidku a pak v posledni sekci prvni etapy prijde mala chybka a v 5km/h jsem se oprel o strom... na aute ani skrabnuti ale olejova pumpa uplne v hajzlu... da se rict, ze jsem odstoupil pro technickou zavadu |
|
_________________ HSF - N4 "Hopkins"
http://www.lucice-motorsport.czechian.net/ |
Zaslal: po říjen 13, 2008 21:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SVITEK Jan
|
|
|
Ahoj....
Mám problém a neviem čo ho sposobuje.Včera večer som sadol za počítač a po týždni si chcel zajazdiť a nainštaloval som si poslednu verziu pluginu a zaroveň aj textury na TR .A od vtedy mi mrzne počítač pri hraní RBR. Vypadá to ako keby som spravil PrintScrean Prišiel som na to že mi to mrzne asi len v RZ Japonsko, stalo sa mi to už trikrát. Predtým sa mi stalo, že mi spadla hra do Windowsu /pár krát /ale nie že mi zamrzne obrazovka a tzv CHROUSTACIA dioda na počítači ostane svietiť , pomáha len tvrdy reset. Zmrzlo mi to aj hneď v TR pri odstartovaní ,keď som stlačil plný kotol. Prosím poradte čím to može byť .Texturami abo pluginom.
Ďakujem. |
|
|
Zaslal: po říjen 13, 2008 22:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUBINI Vladimir
|
Předmět: Reset |
|
|
Žádal jsem reset po pádu při načítání RZ Sipirkakim II. Zkoušel jsem i jiné turnaje - Japan test (Nechanický) a Test wet Japan (Vodička) a všude je to stejné - hra funguje jen do načítání Sipirkakim II a dělá to jen s texturami pro TR, bez nich je to v pořádku. V TR to udělalo 2x po sobě, tak nevím, jestli by nebylo lepší dát reset od 3RZ a na druhé mi dát třeba nějakou penalizaci (i když za to nemohu). |
|
|
Zaslal: út říjen 14, 2008 12:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
máš v pořádku ZFix? |
|
Zaslal: út říjen 14, 2008 13:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ROHLENA Martin
|
|
|
to Kubini Vladimit:
Cauec..... S tim SIPIRKAKIM II jsem mel vcera problem v 2 turnajich i v shakedownu. Odinstaloval jsem otocene tratem, a znova je nainstaloval, a uz je to v pohode
Tak jsem byl z toho vypleskany a ted uz je to v poho. Zkus to |
|
|
Zaslal: út říjen 14, 2008 14:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUBINI Vladimir
|
|
|
ZFix mám, jestli je v pořádku nevím. Ty otočené tratě tedy zkusím, když je znovu nainstaluji, tak musím znovu instalovat ty textury na TR ? |
|
|
Zaslal: út říjen 14, 2008 15:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUBINI Vladimir
|
|
|
Díky moc. Odinstaloval a znovu naistaloval jsem otočenky a už to funguje. Nevím sice proč, ale už je to dobrý. Teď ještě jestli dostanu ten reset. Toť otázka? |
|
|
Zaslal: út říjen 14, 2008 15:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
Návrat nahoru |
|
|
KUBINI Vladimir
|
|
|
Dík, ale není mi to nic platný. V TR to prostě nefunguje. Jinde je to v pořádku. (Stejný problém jako já má zatím dalších 8 lidí). |
|
|
Zaslal: út říjen 14, 2008 17:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SCHAMBERGER Karel
|
|
|
vazne nadhera !super prace!az na ranu v2rz.do stromu ale nepada jehlici ale listi a to je super!dik za tu namahu Karlos RTS! |
|
|
Zaslal: st říjen 15, 2008 16:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VAREKA Patrik
|
|
|
SENK Michal napsal: |
Vareka Patrik: protože Ti to spadlo po RZ a ne na RZ, můžeš si zažádat i bez dmp. Resetnu Ti to. Nezapomeň na mail. |
Ahoj poslal jsem mail tak jak sem snad mel ale nic nemam povolen reset tak nevim v cem je problem diky |
|
|
Zaslal: st říjen 15, 2008 17:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ROHLENA Martin
|
|
|
Chtel bych pochvalit textury. Moc s emi to japan libilo, ale bohuzel sklamala me jina vec
Mohl jsem jet 5km/hod, asi jako by me nekdo tlacil pokud uz jsem nestal a oprel se o strom, chladic 100% a elektrika 100% Fakt je to smutne. Sice je to rally, nemel jsme do toho stromu ano takto pomalu najet, ale zamrzi to. Jenze s tim se asi neda nic delat ze? Kolikrat jsem to totiz rzsekal ve vetsi rychlosti a jel jsem dal a tohle... |
|
|
Zaslal: čt říjen 16, 2008 17:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RESL Jan
|
|
|
ROHLENA Martin:Taky jsem naboural v malé rychlosti a byl naštvanej,ale to bych byl stejně .Ber to tak,že jindy auto zase vydrží rány,při kterých by bylo normálně na dvě půlky,v sestřizích ze Sadacu to nakonec bylo vidět taky ,takže se s tím člověk prostě musí smířit. |
|
|
Zaslal: čt říjen 16, 2008 17:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|