Právě je ne listopad 10, 2024 1:44
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
skill73
|
Předmět: ireland mod |
|
|
mam docela problem s Ireland modem..graficky vsechno super,ale chovani auta docela nechapu,zvuky jako na sotoline,a fyzika tak pul na pul..to jsem si z polskych stranek stahl i fyziku ireland modu od Kazhola a nevim nevim..kdyz nastavim auto taknejka na asfalt tak se moc neudrzim v rychlosti na trati,chova se to dost divne..jake pouzivate na ireland mod nastaveni? |
|
|
Zaslal: st říjen 22, 2008 9:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOMOLA Ondrej
|
Předmět: |
|
|
je tam blba fyzika trate. Ak sa pamatam tak to tu skusali spravit aby sa to dalo hrat v plugine ale zevraj to odislo do vačšných lovišť.. |
|
_________________ www.Homola Motorsport.sk
Motor Partner - Citroën |
Zaslal: st říjen 22, 2008 16:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BEZSTAROSTI Jiri
|
|
|
Ono to padlo? Já měl zato že práce byly pouze zbržděný vinou odstřelenýho harddisku.. Na pluginu bych to určitě bral všemi deseti, byla by to fakt paráda. |
|
_________________ WALDA Motorsport - Jiří Bezstarosti - S1600 4EVER |
Zaslal: st říjen 22, 2008 16:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Dá se asi říct, že to padlo. Po autorovi fyziky se slehla (internetová) zem... |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: st říjen 22, 2008 19:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BEZSTAROSTI Jiri
|
|
|
Tak to je škoda... |
|
_________________ WALDA Motorsport - Jiří Bezstarosti - S1600 4EVER |
Zaslal: st říjen 22, 2008 19:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
skill73
|
Předmět: mistake |
|
|
hmm..tak to skoda,graficky to vypada velmi obstojne..aspon zmena..uz pomalu hledam vsechny mozne mod a varianty jak hru aspon trosku zmenit,pac ji znam celou na zpamet uz,ale to asi vsichni z nas,co jsme tady:-) chtelo by to nejaky officialni datadisk s novyma tratetama a pod.neznam totiz lepsi simulator rally nez RBR.
Jo a jeste jeden dotaz panove,vcera jsem zkousel tarmac mod,vse fungovalo az na to,ze mi z menu zmizeli veskere obrazky a pod.je cerna obrazovka na ktere je menu ale bez pozadi..je to docela divne, i po uplnem odstraneni tarmac modu a po znovu nahradi techto souboru do splash.dat a pod. to zustalo bez pozadi..kdyz nacitam rz, tak vidim jen loading a jinak cerna obrazovka!paradoxne ale jinak vse funguje jak ma.. |
|
|
Zaslal: čt říjen 23, 2008 6:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|