Právě je st listopad 20, 2024 6:14
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
HOLBA Tomas
Založen: 30. 10. 2005 Příspěvky: 13 Bydliště: Slovakia,Banska Bystrica
|
Předmět: jazda po sotline |
|
|
A na akom aute si isiel a ako rychlo? Ja som isiel aj s Mojmirom Lehockym Rally Betliar na S. Felicii a jedna RS bola ciste sotolinova a zdalo sa mi ze sa to chova presne tak ako v RBR. Aj ked nie je sotolina ako sotolina.. |
|
_________________ HOLBA MOTORSPORT |
Zaslal: čt říjen 23, 2008 15:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
Předmět: |
|
|
No nevím, podle mě v reálu obě kombinace (asfalt a šotolinové gumy i šotolina a asfaltové gumy) fungují lépe než v RBR. Představte si, že máte 420 koňový zadohrab v RBR a asfaltové gumy na šotolině. Přesně s tímhle jel teď o víkendu Kahle šotolinovou Lausitz a dojel 16. absolutně mezi enkama (Porsche 911 GT3, zimní sériové gumy). Navíc to ani nebylo stoprocentně suché. V RBR by člověk jen hrabal na místě... |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: čt říjen 23, 2008 15:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOLBA Tomas
Založen: 30. 10. 2005 Příspěvky: 13 Bydliště: Slovakia,Banska Bystrica
|
|
|
Dost zalezi aj od plynoveho pedalu, napr. na G25 je ten odpor asi najrealnejsi a da sa ist pri rozbiehani na 1/3 plynu apod. Na MOMO je odpor tak maly ze je tam dost obtiazne to udrzat na nizsich otackah a v tom je ten figel. Moj nazor. |
|
_________________ HOLBA MOTORSPORT |
Zaslal: čt říjen 23, 2008 15:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Jenže v rbr ani nezastavíš. Zkus jet Cote 2 na šotolinových gumách. Celkově si srovnej chování jízdy na šotolinových gumách na asfaltu třeba se známým Race of Champions. Ta auta tam nedriftují, když jezdec výslovně nechce. V RBR naopak. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: čt říjen 23, 2008 16:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HORENOVSKY Vitek
|
|
|
Ja vim ze je toto tema stare, ale taky mi prijde ze je to prehnane. Vzdyt na soto gumach se da po asfaltu normalne jet, viz. Loeb na Setkani mistru. V RBR dost z tuha. Kdyz mate v RBR soto kola, tak je prakticky jedno jestli jedete po asfaltu nebo po sotoline, viz PTD. |
|
|
Zaslal: čt prosinec 31, 2009 17:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|