Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
BEZSTAROSTI Jiri
|
Předmět: |
|
|
Neví někdo, jestli u starýho Microsoft'áckýho Sidewinderu FF jsou pod těma gumama (momentálně nevim jak to jinak nazvat ) šroubky držící ten dekl co skrývá vnitřnosti volantu? Nerad bych to nějak poto... Volant je totiž půjčený... |
|
_________________ WALDA Motorsport - Jiří Bezstarosti - S1600 4EVER |
Zaslal: so září 06, 2008 20:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
Jirko ten volant jsem kdysi míval a pamatuju, že těch šroubků bylo kolem věnce asi 5-7, ale kdy přesně už si nepamatuju |
|
Zaslal: so září 06, 2008 20:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BEZSTAROSTI Jiri
|
|
|
Nooo... Já jsem právě odmontoval ten držák na stůl, kterej měl +- 10 šroubků a pak tam jsou 4 šroubky od základny samotný (myslim ty dole). Žádný jiný tam nevidim, ale ten kryt furt drží jak přibitý.
EDIT: Tak jsem to vyřešil, přes noc ležel volant vedle mojí postele a ráno už vypadá ok, akorát ho teda musim zase vybavit tunou těch šroubků. Takže pokud Vám zlobí volant a nevíte co s tím, nechte ho vedle sebe v klidu vyspat, bohatě se Vám odvděčí...
A pochopitelně Karle díky za odpověd'. |
|
_________________ WALDA Motorsport - Jiří Bezstarosti - S1600 4EVER |
Zaslal: so září 06, 2008 21:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETERA Jirka jun
|
|
|
Zdravím vás všechny, mám volant Logitech Formula Vibration Feedback, RBR na něm jezdím aktivně - skoro každý den, už rok a v posledních 2 týdnech mi blbne - jakože jedu a volant jakože si uděla co chce - mám zatočeny vlevo a on si na chvilku uhne do prava,ale rychle jak kdybych volantem pořádně trhl, už mě to otravuje, nevíte čím to může být?? nepotřebuje to třeba vyčistit? nebo se tam něco podělalo? mám ho ještě rok v zaruce, tak se ptám,abych to zbytečně nemusel rozdělávat, tak bych jim ho poslal do reklamačky. Díky |
|
Tr 2011 - 3.misto N4 |
Zaslal: ne říjen 26, 2008 11:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
Tak zrovna do tohohle volantu se hodně špatně leze. Má spoustu šroubků kolem celého věnce volantu a navíc ještě uprostřed pod krytkami. Ale pokud ho používáš tak často, jak píšeš, vyčištění senzoru by si zasloužil. Někde to tu na foru už bylo popisováno a sám jsem jej čistil několikrát. Když jsem ho kdysi používal |
|
Zaslal: ne říjen 26, 2008 11:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETERA Jirka jun
|
|
|
jo dobře, máš pravdu, leze se do něj hodně blbě jsou šroubky i v těch velkých dírách co jsou vespod volantu?? mám už na stole 10 šroubků a ne a ne se do toho dostat díky za radu, vyčistím, vyzkouším
EDIT: naco je takovej ten žebrovanej kus plastu vzadu??? nejak ho nemůžu zdělat |
|
Tr 2011 - 3.misto N4 |
Zaslal: ne říjen 26, 2008 12:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BAJGAR Petr
|
|
|
celkem k ničemu, ten volant jsem měl taky a po čase je třeba ten senzor vyčistit |
|
|
Zaslal: ne říjen 26, 2008 19:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETERA Jirka jun
|
|
|
už to mám hotové, rozdělal jsem to, vyčistil, na ten potenciometr nekolikrat poradne foukl trochu s nim pohybal,dal ho do puvodni polohy a je to OK akorát sem to smontoval a zbyli mi 4 šroubky , ale dobrý, otestoval jsem v Richardovi, potom ještě v Crashday - víc her v PC nemám a super. Díky moc |
|
Tr 2011 - 3.misto N4 |
Zaslal: po říjen 27, 2008 7:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MICHAL Martin
|
|
Návrat nahoru |
|
|
DOCKAL Stepan
|
|
Návrat nahoru |
|
|
VINTR Martin
|
|
|
Já tudle taky jedno odhalil - specialní tvrdší pružina u brzdy,když sem čistil pedály.Zpátky sem jí tam nedal a šlapalo to,ale teď mi sama od sebe brzda sepínala tak sem ji tam šupem vrátil |
|
|
Zaslal: po říjen 27, 2008 11:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETERA Jirka jun
|
|
|
tak a DOST dneska se mi při jednom turnaji totalně ze*ral volant.. auto bylo děsně roztřepaný... a pořád zatáčelo do všech různých stran... no hruza.. vyvrcholilo to tim, že jsem zatačel a auto jelo rovně přímo do stromů.. to se mi stalo po 4 za tento měsíc !! potenciometr byl uvolněný... nepomohlo to ani přilepit... tak sem objevil tohle řešení.. řekl sem si ze srandy to zkusím.. ono to fungovalo.. tak jsem ty špejle přilepil !!
http://www.picoodle.com/view.php?img=/3/12/2/f_S3010207m_845d53d.jpg&srv=img26
tady obrazek
EDIT : funguje to uplne uzasne !!!! tyjo tak cista jizda... |
|
Tr 2011 - 3.misto N4 |
Zaslal: út prosinec 02, 2008 21:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Onygzz
|
|
|
Zdravím...tak se můj Momo odporoučel do věčných lovišť Po připojení ho PC vůbec nedetekuje...zkoušeno na několika PCz, se zdrojem i bez zdroje..prostě nic. Rozdělal jsem ho, proměřil kabel, proměřil aspoň základní věci na desce. Šťáva tam de, hladina napětí na jistých místech desky se i mění v závislosti na pohybu volantem. Nicméně asi bude v háji nějaký šváb obstarávající komunikaci s PC.
Ptám se tedy, nemáte prosím doma někdo torzo tohoto volantu? Například mechanicky rozlámaný atd? Je mi líto to vyhazovat, byl jsem s ním moc spokejný.
Kdyby se náhodou našel někdo kdo by tu elektroniku měl, tu jsou na mě kontakty:
telefon: 737104260
Díky |
|
|
Zaslal: po prosinec 08, 2008 3:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CECH Mira
Založen: 16. 02. 2008 Příspěvky: 113 Bydliště: Hodkovice n/M
|
|
|
Mám volant Logitech Formula Vibration Feedback.Uložení osy volantu je v plastu a tak po neustálém (každodením ježdění) vznikly vůle.řešil jsem je vložkováním vším možným,ale už mě to nebaví,protože stačí menší škubnutí nebo si ho vezme do parády náš desetiměsíční capart a je po vymezení vůlí.Přemýšlím o tom že ho rozmontuju,použiju elektroniku a volant a zkusim ho uložit do ložisek.
Tak se chci zeptat jestli to už někdo nezkoušel.Mám jakousi představu jak to urobit,ale jakákoli rada by se mi hodila.
Důvod proč to tak chci je ten,že mi asi po půl roce jezdily auta zestarny nastranu a po vyvložkování bylo vše OK,ale nechci to dělat až do důchodu a na G25 asi v nejbližší době neuvolnim finance.To by museli vyhrát volby socani a pan Rát by byl určitě tak štědrej a přispěl by mi na kulturní vývoj mládeže
Předem dík za rady. |
|
_________________ Míra Čech - Maximálně si užívám RBR a maximálně se snažím aby si RBR neužívalo mě. |
Zaslal: st březen 25, 2009 17:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|