Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Fido1
|
Předmět: MOMO na vistách |
|
|
Dobrý den
mám problém v tom, že mám visty- momo mi jede na všech hrách bez problémů jen RB mi funguje, ale bez vybrací, i když mám vybrace aktivní. Neznáte náhodou na tento problém řešení?? Díky moc |
|
|
Zaslal: po listopad 24, 2008 19:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUDLA Maros
|
Předmět: |
|
|
RBR nepodporuje vibracie, iba force feedback. MOMO nepodporuje vibracie, iba force feedback... Myslel si force feedback ? |
|
Zaslal: po listopad 24, 2008 20:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ROULE Leopold
|
|
|
Ale jestli máš červený volant s nápisem MOMO uprostřed, který jsem míval dříve i já, tak myslím že šel bez vibrací. Mě to vlastně vibrovalo, ale jenom když sem brzdil
Hele napiš si ježíškovy, to je hroznej volant |
|
Zaslal: út listopad 25, 2008 1:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MICHAL Martin
|
|
|
Tohle pomohlo u G25
1. Go to registry editor (Start button and then click the "run" button; in the small window type: "regedit" (without quotes), press enter; the registry editor appears)
2. Use the 'directory tree' on the left side and go to this directory:
HKEY_CURRENT_USER>System>CurrentControlSet>Control>M ediaProperties>PrivateProperties>Joystick>OEM
3. Under this directory delete all the entries that start with "VID_" (without quotes).
4. Reconnect the USB device to another USB port (just to be safe); Vista should recognize the wheel ...
5. That's it. Go play RBR! |
|
_________________ REVO eTEAM KLATOVY Marta_CZ |
Zaslal: út listopad 25, 2008 18:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MILER Tomas
|
|
|
Také si hci koupit volant MOMO od Logitechu. A také mám visty. jen tu všude čtu, že tento volant má prblémy s Vistama a hlavně Vista a RB. Takže nevím nevím G25 je super, ale ta cena. Máte někdo nějaký nápad jak si vybrat?
Díky |
|
|
Zaslal: út listopad 25, 2008 19:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUDLA Maros
|
|
|
Jo, vykaslat sa na MOMO a kupit si Driving Force GT. |
|
Zaslal: st listopad 26, 2008 23:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RYBAR Jan
Založen: 17. 02. 2007 Příspěvky: 238 Bydliště: Zarnovica/Slovakia
|
|
|
Od Marosa si nechajte poradit pri vybere volantu...ja som sa s nim o tom radil ked som sa rozhodoval ci kupim MOMO ale napokon po jeho radach som skoncil pri G25 ....za co mu dakujem |
|
Zaslal: út prosinec 02, 2008 17:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Přikryl Michal
|
|
|
čau ja momo racing,mam wisty a volant kope trepese proste funguje,nekde na foru jsem nasel ovladace stahnul a super |
|
|
Zaslal: ne leden 04, 2009 22:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KONARIK Vit
|
|
|
MICHAL Martin napsal: |
Tohle pomohlo u G25
1. Go to registry editor (Start button and then click the "run" button; in the small window type: "regedit" (without quotes), press enter; the registry editor appears)
2. Use the 'directory tree' on the left side and go to this directory:
HKEY_CURRENT_USER>System>CurrentControlSet>Control>M ediaProperties>PrivateProperties>Joystick>OEM
3. Under this directory delete all the entries that start with "VID_" (without quotes).
4. Reconnect the USB device to another USB port (just to be safe); Vista should recognize the wheel ...
5. That's it. Go play RBR! |
diky moc funguje s cernym momem pod vistama x64 |
|
|
Zaslal: so leden 31, 2009 12:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
chikn
|
|
|
ja osobne sem si koupil volant pak sem objevil ruzne nove hry na komp a mezi nimi RBR a ted se prohlodavam timhle forem protoze na tu hru jen co nebudu v praci konecne poradne vlitnu. nicmene jsem si koupil MOMO a po rekneme delsi chvili jsem volant bez problemu nastavil a co se tyce tech vibraci tak si myslim ze si predstavujes naky skakani pod tema vibracema tot muj nazor. podle me vsechno funguje jak ma |
|
_________________ www.nfg-team.cz -> trackmania nations/united team |
Zaslal: st březen 18, 2009 1:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|