Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Skorpion
|
Předmět: |
|
|
Mozna je to blbost, ale treba by se to i dalo stahnout na DC, nebo DC++ a pod.
Takovej malej dotaz, umi ten 3DMAX exportovat nejaka data pro frezy? |
|
_________________ Skorpion (Petr Janků)
|
Zaslal: út únor 14, 2006 19:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
Skorpion napsal: |
Mozna je to blbost, ale treba by se to i dalo stahnout na DC, nebo DC++ a pod. |
Panecku to je hlavicka ten škorpiňón. Namatkou jsem mrknul a je tam toho plno, i 3 CD 3DSMAX R7 |
|
|
Zaslal: st únor 15, 2006 9:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VITA Tomas
|
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
Já na to šel zhurta a včera večer mi kámoš sosnul 3DS MAX 8.0 full version. Ale nainstaluju jí, až dodělám patch Fordíka 04/05. Nerad bych byl postaven před nefunkční export do sgc.
Předpokládám, že 8 hravě zvládne scripty ze sedmičky.
add: DC, e-donkey a spol - nerad si zasírám komp P2P programama. Jako správce sítě vím, co píšu
Pyros2004 |
|
|
Zaslal: st únor 15, 2006 11:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
to: wally jelikož jsem tě dnes nepotkal na drátech ICQ, tak ti zde a přede všemi oznamuji, že výsledek kompilace scriptu je OK Ovšem radši bych pokecal, co a jak po ICkvéčku. Umím dělat auta do RBR, ale tratě zatím ne. Nauč mě to
Pyros2004 |
|
|
Zaslal: st únor 15, 2006 11:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
BARTA Roman napsal: |
to: wally jelikož jsem tě dnes nepotkal na drátech ICQ, tak ti zde a přede všemi oznamuji, že výsledek kompilace scriptu je OK Ovšem radši bych pokecal, co a jak po ICkvéčku. Umím dělat auta do RBR, ale tratě zatím ne. Nauč mě to
Pyros2004 |
To je slovo chlapa |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: st únor 15, 2006 12:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Wally Site Admin
|
|
|
No já jsem online pořád, ale neva. Samozřejmě ještě budeme muset vyzkoušet samotný import, ale to že se to přeložilo je úspěch. Kdyžtak mi na PM napiš číslo ICQ, já se pokusim ozvat... |
|
|
Zaslal: st únor 15, 2006 12:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Skorpion
|
|
|
Hrouda napsal: |
Panecku to je hlavicka ten škorpiňón. |
Tak to jsi prehnal!
Jeste by me fakt zajimalo, jestli je to jenom pro kresleni veci do her a podobne, nebo jestli se tam da z toho udelat technicky vykres, pripadne kdyz si nakreslim hrnicek, tak jestli mi ho bude schopnej z tech dat vyfrezovat?!?! JA bych si to stahnul, ale tady mi to bude trvat tak mesic, jestli to ma 3cd.
Diky |
|
|
Zaslal: st únor 15, 2006 13:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
mkarlos
|
Předmět: Nová trať |
|
|
Čau lidi, rád bych pomohl s prací na nové trati. Mám možnost projet libovolnou RZ Barumky s GPS (su ze Zlína). Video by mohl stačit nějaký onboard (třeba Troják)? Detaily bych mohl nafotit, kameru nemám. Taky mám možnost sehnat 3DS MAX (nevím jaké vrze). Nikdy jsem v tom sice nedělal, ale jestli je to trochu podobné jako 3D cad systémy, tak by to mohlo jít.
MK |
|
|
Zaslal: st únor 15, 2006 15:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZITEK Dalibor
|
|
|
tak hosi zajet si valaskou bombu!! to by byl narez!! a mit 2 verze sotolina a asvalt jeeeeee |
|
_________________ Jezdim na klavesnici :-/ RT--WRC--
http://rtwrc.ddaja.net
http://ddaja.net |
Zaslal: st únor 15, 2006 15:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PAVLICEK Petr
Založen: 12. 05. 2005 Příspěvky: 123 Bydliště: Tvorovice, CZ
|
|
|
Napadla mi taková drobnost. Jsou tu nové textury na tratě, jako třeba Akropolis rally na japonsko. A tak mně napadlo jestli by nešlo aby se přes plugin daly odjet třeba i v jednom turnaji obě varianty. Něco na způsob Rally školy a Rally školy II. |
|
_________________ Phantom
1972 |
Zaslal: pá únor 17, 2006 13:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VITA Tomas
|
|
|
Skorpion napsal: |
Hrouda napsal: |
Panecku to je hlavicka ten škorpiňón. |
Tak to jsi prehnal!
Jeste by me fakt zajimalo, jestli je to jenom pro kresleni veci do her a podobne, nebo jestli se tam da z toho udelat technicky vykres, pripadne kdyz si nakreslim hrnicek, tak jestli mi ho bude schopnej z tech dat vyfrezovat?!?! JA bych si to stahnul, ale tady mi to bude trvat tak mesic, jestli to ma 3cd.
Diky |
Heh tak to nevim ale podle me to pude tak na 40%. Ale fakt netusim. Ja sem na netu videl i 150MB verzi Maxe7 zabalenou. |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team manager, driver |
Zaslal: pá únor 17, 2006 14:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HONZALEK Vratislav
Založen: 10. 11. 2005 Příspěvky: 357 Bydliště: Borová u Poličky,casteji Praha
|
|
|
Skorpion:nic nehledej,po 6ku vlasnim a 7 na koleji mas zachvilku. Jinac samotny max to s tou frezou neumi(aspon co vim),musel bys to zkonvertovat do nejakeho cad formatu a podle modelu ti jiny program ten program na frezku udela.Max je hlavne podle me na disingovy modelovani ale modely v nem jsou samozrejme delat take a to celkem dobre. |
|
_________________ Sometimes steering wheel, sometimes keyboard,but almost equal speed ;)HSF (Subaru WRT in the past) , The Mask |
Zaslal: pá únor 17, 2006 15:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LACIGA Jakub
|
|
|
Kolik má mít 3DMAX 8.0 ??? tak zhruba našel jsem dvě verze 3,18 giga a potom nějakých 900 Mega byl bych ochotný to stahnout a nasdílet na mí FTP |
|
|
Zaslal: pá únor 17, 2006 15:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Skorpion
|
|
|
HONZALEK Vratislav napsal: |
Skorpion:nic nehledej,po 6ku vlasnim a 7 na koleji mas zachvilku. Jinac samotny max to s tou frezou neumi(aspon co vim),musel bys to zkonvertovat do nejakeho cad formatu a podle modelu ti jiny program ten program na frezku udela.Max je hlavne podle me na disingovy modelovani ale modely v nem jsou samozrejme delat take a to celkem dobre. |
No asi zatim nebudu hrotit situaci a stahnu to az ve skole... Doma sem si stahnul Rhino a to by snad mohlo umet soubory ktere se daji konvertovat pro potreby frezy. Sem v tom zkousel neco nakreslit a je to fakt prdel Nikdy jsem nic 3D nekreslil, ale kdyz se budu chvili smažit tak treba zvladnu i beterku |
|
|
Zaslal: pá únor 17, 2006 18:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|