Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
OLSA Mirek Site Admin
|
Předmět: |
|
|
na ty tetury jsem se zeptal naprosto záměrně z důvodu času ... s texturama na stejné rychlostce o 30 sec horší čas než bez textur jinak je to sjízdné i na 24" lcd bez problému akorát je to prostě oproti originálu hrozný rozdíl ..jen pro vysvětlení
btw. s hroudou souhlas |
|
|
Zaslal: ne leden 04, 2009 17:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NEMEC Jan
|
|
|
Potrebuju si tak trochu vylit zlost, tak to udelam tady...
Prvni sekce prvni etapy byla paradni, zajel jsem lip, nez jsem cekal. Pak servis temer bez poskozeni a start do Pirky Menoko. Malem mi upadla celist. Kdyz jsem testoval v Shakedownu, byla vsude sotolina, takze jsem obul mokre soto gumy. Trat byla ale cela komplet zasnezena!!! Klouzalo to, ze se nedalo jet. Nasledoval crash a 40 minut penalizace.
A muj dotaz: Proc na to neni nekde velkym cervenym pismem upozorneno?! Nebo proc to neni v komentu k turnaji? Na webu TR?
Ma smysl zadat o reset? |
|
|
Zaslal: ne leden 04, 2009 17:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANKU Roman
|
|
|
NEMEC Jan Dát šotolinové gumy na snow France to je blbý,,, chybama se člověk učí.
A proč to není nikde napsáno... Proč by tě to měl učit pořadatel? Od čeho jsou týmy? |
|
_________________ http://kizzcup.kvalitne.cz/
http://kizz-me.wz.cz/RVT.html |
Zaslal: ne leden 04, 2009 17:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOFBAUER Jakub
|
|
|
Já jsem měl to "štěstí", že jsem to rozflákal už na francouzských erzetách, protože jinak bych do japonských zkoušek nastoupil taky na mokré gumě. Ještě behem samotné rally jsem se mezi zkouškama díval z druhého PC na stránku turnaje, na ofiko web TR, kde je napsáno "povrch: sníh/šotolina"... Vůbec z ničeho, ani z jednoho ze zmíněných zdrojů nelze poznat, že se i japonské zkoušky mají jet na hřebu. Já jsem v souvislosti s touto rally slyšel o Japonsku na sněhu poprvé. Jestli se to tak jelo i loni, nevím, a stejně tak to neví řada jiných. Přednastaveným gumám od pořadatele po předchozích zkušenostech z letošních podniků TR radší nevěřím, takže souhlasím, že tohle je ze strany pořadatele docela zásadní error. |
|
_________________ |
Zaslal: ne leden 04, 2009 17:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VAREKA Patrik
|
|
|
diky za reset ted jeste jeden problem jak to udelat abych do te 9 RZ odstartoval aby mi to nespadlo potreti v cem bude ten problem je to Bisanne2 kde mi to dvakrat spadlo |
|
Zaslal: ne leden 04, 2009 17:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOFBAUER Jakub
|
|
|
JANKU Roman napsal: |
NEMEC Jan Dát šotolinové gumy na snow France to je blbý,,, chybama se člověk učí.
A proč to není nikde napsáno... Proč by tě to měl učit pořadatel? Od čeho jsou týmy? |
Honza nemluvil o Francii, ale o japonských erzetách... |
|
_________________ |
Zaslal: ne leden 04, 2009 17:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NEMEC Jan
|
|
|
To si mame najmout spiona na TR? |
|
|
Zaslal: ne leden 04, 2009 17:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PALASEK Michal
|
|
|
Proc by tam asi byly jinak vsude zvolené pneu snow kdyby se to mělo jet na mokrejch soto? a navic tu na forum ze zacatku tohodle vlákna bylo psáno jestli se nepřemění pneu na zakladni snow aby si to někdo nespletl tudiz ti to mohlo být jasné. |
|
|
Zaslal: ne leden 04, 2009 18:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANKU Roman
|
|
|
HOFBAUER Jakub Když nevíš co je snow France mod to je pak těžké. Mění fyziku všech tratí i Japonských na sněhové.
NEMEC Jan Vy špiona doted nemáte To je docela chyba, aspon sis na něm ted mohl vylévat zlost. |
|
_________________ http://kizzcup.kvalitne.cz/
http://kizz-me.wz.cz/RVT.html |
Zaslal: ne leden 04, 2009 18:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOFBAUER Jakub
|
|
|
PALASKU Michale, jak už jsem psal, na předchozích podnicích TR 2008 bylo několik rally, kde pneumatiky byly defaultně nastavené pořadatelem tak, že neodpovídaly podmínkám v rally. Sám jsem tady tehdy říkal, že je to v pohodě a že jde o věc, kterou si má jezdec hlídat sám. Potuď je vše OK.
Jenže právě proto nemůžu brát pořadatelem dané nastavení gum najednou zčistajasna jako směrodatné. Navíc za podmínek, kdy jezdec prostě nemůže tušit, že se Japonsko má jet na hřebu, protože to nikdo z organizátorů v žádném z oficiálních zdrojů neuvedl. Nastavení gum pořadatelem prostě nemůže být jediné vodítko, ze kterého bych poznal, že mám jet na Japonsku hřeb. |
|
_________________ |
Zaslal: ne leden 04, 2009 18:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOFBAUER Jakub
|
|
|
HOFBAUER Jakub Když nevíš co je snow France mod to je pak těžké. Mění fyziku všech tratí i Japonských na sněhové. |
Hmm, tak todle je pro mě fakt novinka. Logické, že se to jmenuje France Snow... OK. |
|
_________________ |
Zaslal: ne leden 04, 2009 18:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RYTIR Radek
|
|
|
Je jasný že když je v popisu turnaje SNOW FRANCE a není tam FYZIKA TRATÍ tak to asi na slikách a na normální šotolině nepůjde.Já jsem si svůj tým poučil už na začátku. |
|
Zaslal: ne leden 04, 2009 18:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MATOUSEK Vlastimil
Založen: 05. 07. 2008 Příspěvky: 216 Bydliště: Náměšť nad Oslavou
|
|
|
No že se do těch vašich diskuzí pletu.Psalo se o tom myslím hodně že se pojede komplet na sněhových gumách,a těch testů co se všude jede,těch je nepočítaně.Jestli jedete bez nějakýho malýho testíku rovnou ostrej závod tak vás teda obdivuju ale s tvrdejma podmínkama se v Team Rally musí počítat.Já jsem taky nevěděl jak se na tom pojede.Minule když jsem viděl napsáno že se pojede sníh/šotolina+snowmod tak první co bylo jsem si udělal test jestli ten snowmod bude mít na šotolinu vliv.Naprosto to samý před tímhle závodem,nevěděl jsem před tím že snowFrance změní i ostatní tratě na sníh ale není tak těžký si to zjistit.Jak říkám,myslím že v turnajích během minulýho týdne bylo tak 30% testů na TR a hodně jich bylo volných a nezaheslovaných.Tohle bych nebral jako chybu pořadatele. |
|
Zaslal: ne leden 04, 2009 18:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
je pravda, že se tady v tom vláknu na začátku už o tom psalo. Taky jsem svůj team upozornil. |
|
Zaslal: ne leden 04, 2009 18:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOFBAUER Jakub
|
|
|
Dobrá tedy. Beru zpět, chyba primárně na mé straně. Jak vidno, nejsem ale jediný... |
|
_________________ |
Zaslal: ne leden 04, 2009 18:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|