Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
TOMKO Marek
|
Předmět: Ake pocasie a podmienky vyberat pri skladani trati turnaja? |
|
|
Chcel by som vediet ake kombinacie pocasia, oblacnosti, dennej doby a tak dalej sa daju pouzit pri turnajoch, pretoze aj ked je pri tvorbe turnaja zoznam, tak niektore kombinacie nefunguju a vedu k padom hry.
Tak by ma zaujimali vase skusenosti, kombinacie, ktore mate odskusane a je overene, ze s nimi nie su problemy. |
|
|
Zaslal: st leden 21, 2009 9:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARGECANSKY Martin
Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 1066 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
Předmět: |
|
|
jj presne, ten zoznam je neisty... |
|
_________________ CARLSBAD Rallye Team--Peugeot 207 S 2000 |
Zaslal: st leden 21, 2009 15:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MATOUSEK Vlastimil
Založen: 05. 07. 2008 Příspěvky: 216 Bydliště: Náměšť nad Oslavou
|
|
|
No tak já jsem třeba použil jednou z povolených módů počasí slabší deštík na Rally School,a bez problémů se turnaj vytvořil.V závodě to ale všem spadlo při načítání,takže už tomu moc nevěřím a experimenty nezkouším. |
|
Zaslal: st leden 21, 2009 15:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CERVENY Martin
Založen: 07. 11. 2007 Příspěvky: 125 Bydliště: Mělník - Czech Republik
|
|
|
Turnajů jsem dělal a dost, ve všech různých nabízených kombinacích počasí a pád hry už ani nepamatuju, co jezdím plugin, tak mi to spadlo při načítání RZ maximálně 10x z cca. 600 turnajů.
Průběžně sleduju, kdo mě žádá o restart z důvodu pádu při načítání a není RZ a kombinace počasí, která by při načítání stabilně padala. Někdo žádá restart i několikrát pro stejný problém a odtatních třicet lidí problém vůbec nezaznamená. Potíže pádů bych spíš hledal přímo u dotyčného. |
|
|
Zaslal: st leden 21, 2009 16:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MATOUSEK Vlastimil
Založen: 05. 07. 2008 Příspěvky: 216 Bydliště: Náměšť nad Oslavou
|
|
|
Jasný,třeba mokrej Falstone 2 mi padá skoro pravidelně a ve výsledcích vidím že nejsem sám,i když ostatní většina problém nemá.Ale ta rally škola,jelo to přesně 24 lidí,nedokončil to nikdo.Vyloženě problém počasí které je v povolených ale nefunguje.Nebyl to jen odyčejný pád hry,nějakou chybovou hlášku to tenkrát i napsalo,ale už si to přesně nepamatuju.
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=tourmntres2&torid=e6fd0808cc143fbf2bf6b03a3d3e7a88&stage=6
Ale je to asi jedinej problém kterej jsem zatím zaregistroval díky počasí.Takže Rally School s deštěm NEDĚLAT |
|
Zaslal: st leden 21, 2009 16:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SVOBODA Venca
|
|
|
padání na rally school (stejně tak v austrálii) s deštěm je podle mýho způsobený tim, že tyto podmínky v singlu nejsou konfigurovaný. jestli se pletu tak sorry |
|
|
Zaslal: st leden 21, 2009 19:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
TOMKO Marek
|
|
|
Pri tvorbe dalsieho turnaja som sa rozhodol nevyberat kombinacie pocasia rucne, ale nechat vsetko na nahodu.
Takto sa mi napriklad v Australii eliminovalo zle pocasie, takze predpokladam, ze aj ked budu zle podmienky, tak len v ramci moznosti a hra nikomu nespadne.
Alebo ma niekto inu skusenost? |
|
|
Zaslal: po leden 26, 2009 11:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CERVENY Martin
Založen: 07. 11. 2007 Příspěvky: 125 Bydliště: Mělník - Czech Republik
|
|
|
Mo je zkušenost, pokud dělám nějaký důležitější turnaj, předem si vytvořím nějakou tu arkádu a ověřím si na ní kombinace tratí a počasí, pokud není problém, objeví se pak v turnaji.
Občas se sice stává, že i přes to, hra v testu někomu padne. Ale pokud je to míň jak 5% startujících, neřeším to, protože problém je pravděpodobně u nich. |
|
|
Zaslal: po leden 26, 2009 11:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
TOMKO Marek
|
|
|
Ale ked dam nahodne podmienky, tak hra vyberie len tie, ktore funguju, ktore su definovane aj v single playeri, nie? Vtedy by to malo padnut len skutocne tym 5% a nikomu inemu. |
|
|
Zaslal: po leden 26, 2009 12:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOLUB Milan
|
|
|
pokud necháš počasí tak jak je předem nastavené tak se nemusíš obávat |
|
_________________ Ford Fiesta S1600
http://www.kcm-rbr.cz/ |
Zaslal: po leden 26, 2009 19:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BAJGAR Petr
|
|
|
pozor kolego někdy u falstone II to není pravda |
|
|
Zaslal: po leden 26, 2009 19:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOLUB Milan
|
|
|
Falstone II je celkově nějaká divná protože mi někdy spadne a někdy ne ale to je prostě někde problém ale nevím kde ale vím že počasí tam nehraje roli |
|
_________________ Ford Fiesta S1600
http://www.kcm-rbr.cz/ |
Zaslal: po leden 26, 2009 19:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
TOMKO Marek
|
|
|
HOLUB Milan napsal: |
pokud necháš počasí tak jak je předem nastavené tak se nemusíš obávat |
To viem, ale tym sa tak trochu znizuje pocet trati... Lebo aj ked je trat rovnaka, tak staci zmenit pocasie a uz ten prejazd je odlisny. |
|
|
Zaslal: po leden 26, 2009 22:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|