Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
POLAK Tomas
|
Předmět: |
|
|
Skorpion napsal: |
Ja v tom nevidim zadny problem... At si jede jak kdo chce a je to vyreseno... Podle me jsou nicky lepsi, vidim v prubehu jizdy jedno jmeno a je to prehlednejsi a rychlejsi k precteni...(urcite lepsi nez zjistovat jestli je lepsi DOTAHLO Franta nebo NEDOTAHLO Franta) Myslim ze tam pojede celkove vetsina jezdcu ze zahranici, tak nevidim duvod proc jim cpat nejake navyky z MCR. Lide z MCR pojedou tak jak jsou v MCR a kdo nechce muze mit jiny tvar jmena. Me take totiz zajimaji i ostatni jezdci, takze ty zahranicni jezdce bych nechal byt jak jsou. Ti pouzivaji vetsinou jmena pro Ham.cup. a FOG>Tvar. |
nejlepší byl jenom nick,za prvé člověk si to líp zapamutuje,za druhý je to přehlednější,za třetí když jedou třeba bráchouvé,nebo otec a syn (tedka nevím kdo jména si nepamatuju ,tak to je blbý,ale nick bych si zapamatoval |
|
_________________ POLAK Tomas (nijanek) |
Zaslal: čt únor 23, 2006 21:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VITA Tomas
|
|
|
hh, otec a syn. To mozna budu ja s tatu heh a nick je rozhodne prehlednejsi. Mne si i parkrat spletli v nasem teamu. ze Romcek |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team manager, driver |
Zaslal: čt únor 23, 2006 22:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
POLAK Tomas napsal: |
Ja v tom nevidim zadny problem... At si jede jak kdo chce a je to vyreseno... Podle me jsou nicky lepsi, vidim v prubehu jizdy jedno jmeno a je to prehlednejsi a rychlejsi k precteni...(urcite lepsi nez zjistovat jestli je lepsi DOTAHLO Franta nebo NEDOTAHLO Franta) Myslim ze tam pojede celkove vetsina jezdcu ze zahranici, tak nevidim duvod proc jim cpat nejake navyky z MCR. Lide z MCR pojedou tak jak jsou v MCR a kdo nechce muze mit jiny tvar jmena. Me take totiz zajimaji i ostatni jezdci, takze ty zahranicni jezdce bych nechal byt jak jsou. Ti pouzivaji vetsinou jmena pro Ham.cup. a FOG>Tvar. |
nejlepší byl jenom nick,za prvé člověk si to líp zapamutuje,za druhý je to přehlednější,za třetí když jedou třeba bráchouvé,nebo otec a syn (tedka nevím kdo jména si nepamatuju ,tak to je blbý,ale nick bych si zapamatoval |
Musim uznat že taky jezdi moji dva synove Lukas 13 a Daniel 10 |
|
|
Zaslal: čt únor 23, 2006 22:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
Jeste dotaz : Je nekde na ANGLICKEM foru, ze se jede stary Wallyho sampionat??? Ja ze tam jsou zatim skoro sami cesi a ze zahranici akorat polaci... (Sorry Tome ja to tak nemyslel ) |
To opravdu nevim řeči zrovna neovladám a nevim jestli tam Wally něco napsal já mu to řeknu ale v seznamu poharů to je i v angličtině. |
|
|
Zaslal: čt únor 23, 2006 22:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
VITA Tomas napsal: |
hh, otec a syn. To mozna budu ja s tatu heh a nick je rozhodne prehlednejsi. Mne si i parkrat spletli v nasem teamu. ze Romcek |
Heh stanese. Ale je fakt že lepší je nick než pravý jméno.Ale když začínalo MČR tak né všichni chtěli jméno. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: čt únor 23, 2006 22:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Skorpion
|
|
|
BRUDER Martin napsal: |
To opravdu nevim řeči zrovna neovladám a nevim jestli tam Wally něco napsal já mu to řeknu ale v seznamu poharů to je i v angličtině. |
Wally je sikovenej, tak mu napis at upozorni i jezdce na anglickem foru. Ja bych to taky mohl napsat, ale tou moji lamanou anglictinou by to byla spis ostuda |
|
_________________ Skorpion (Petr Janků)
|
Zaslal: čt únor 23, 2006 23:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
Wally je sikovenej, tak mu napis at upozorni i jezdce na anglickem foru. Ja bych to taky mohl napsat, ale tou moji lamanou anglictinou by to byla spis ostuda |
Proc ma delat fsechno Wally. Tak mu sakra pomozme. Zrovna ty jsi skvely adept na to je pozvat, jako ceska jezdecka spicka.
BTW. kdy oteviras tu jezdezkou skolu? A taky by sis mel vzit nad nekym patronat, delaji to tak vsichni velci jezdci. |
|
|
Zaslal: pá únor 24, 2006 8:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Skorpion
|
|
|
To sem mohl cekat... Tak patronat si beru nad TEBOU Sice me teamovy sef zabije, az pozna, ze za rok 12 aut x 40 milionu je v prachu, ale ses talent a to se pocita |
|
_________________ Skorpion (Petr Janků)
|
Zaslal: pá únor 24, 2006 10:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZITEK Dalibor
|
|
|
kluci nemuzu nominovat na wrc divokou kartou jak to? je tu psane ze to jde ale me to jeste porad nejde |
|
_________________ Jezdim na klavesnici :-/ RT--WRC--
http://rtwrc.ddaja.net
http://ddaja.net |
Zaslal: pá únor 24, 2006 12:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
To sem mohl cekat... Tak patronat si beru nad TEBOU Sice me teamovy sef zabije, az pozna, ze za rok 12 aut x 40 milionu je v prachu, ale ses talent a to se pocita |
Diky to je pro me velika cest a hlavne zavazek. Ted se musim dramaticky zlepsit, takze se musime domluvit kdy a kde se mi budes venovat. Ted ti kamarade zacnou krusne dny.
Ale k tematu To ze s WRC pojedou jen "Ackari" mi neprijde jako dobry napad. WeeRCecek tu pojede tak 8 a (15 lidi ma licenci, ale asi nebude plna ucast) a kdyby byla hojna ucast, tak nekolik desitek az set "eNek". Trochu mi to pripomina konec WRC na nasich soutezich. Ale hlavne 5 poslednich "Ackaru" prijde o licenci. To je hodne demotivujici vzhledem k tak male ucasti
To ja jen ze mi to odebrani "A" prijde hodne prisne. |
|
|
Zaslal: pá únor 24, 2006 14:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Wally Site Admin
|
|
|
Nezapomeň na divoké karty a vynásob si to počtem zúčastněných týmů. Takže WRC pojede okolo 20 lidí, spíš ale víc - ostatně koukni na nominace.
A těch 5 odpadne proto, aby se odfiltrovali lidi, co už na to hází bobek... |
|
|
Zaslal: pá únor 24, 2006 15:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Budu muset tu mít originální tratě nebo možu mít nainstalovaný to Řecko? |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: so únor 25, 2006 0:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
REZANINA Jakub
|
Předmět: WRC ve skupině B |
|
|
ahoj vally podle mě je to blbost broč bečaři nemužou jet WRC ja minule a proč to není rozdělené zvlášt A a B mám v týmu hodně jezdců s WRC z B nechceš to trochu upravit at se to podobá starému šampionátu? |
|
|
Zaslal: so únor 25, 2006 9:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Wally Site Admin
|
|
|
Ne nechci už to upravovat a ani nebudu. Nechci mít 150 jezdců s WRC a 20 s S1600 jako je to všude jinde. Je v tom zahrnut taky motivační program - vyhraj a něco za to dostaneš - možnost jet příště s WRC... A nebudu to tady vysvětlovat poořád do kola! |
|
|
Zaslal: so únor 25, 2006 10:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kuba Anonymní
|
|
|