Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

7. KCM Rally 25.1.-31.1.2009
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Další

Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
JADAMEK Karel

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Tak Vráťo nakonec možnost č.3 a to že jsem blb. Neregistroval jsem si vozidlo před závodem, tak jsem byl zaregistrován s mým starým focuskem. Moje blbost, tak to dnes musím odjet s tímto vozem Rolling Eyes

Příspěvek Zaslal: st leden 28, 2009 7:42
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
SINDELAR Martas

Příspěvek Předmět: dotaz Odpovědět s citátem

zdravim priznivce TR mozna to jsem nepatri ale chci jse zeptat na neopravnene penalizace .zitra zacina druhy podnik a ja cekam na vymaz pentle chtel bych vedet jestli mam pokracovat dal v druhe etape .zadost o protest jsem odeslal.

Příspěvek Zaslal: st leden 28, 2009 22:10
NOVY Karel

trošku si pleteš pojmy s dojmy. Nezačíná druhý podnik, ale druhá etapa KCM rally, která je sedmým podnikem TR 2008. Veškeré protesty a penalizace se řeší až po ukončení rally. Pokud je tvá žádost oprávněná, a postupoval jsi dle pravidel TR, bude ti penalizace smazána.

Příspěvek Zaslal: st leden 28, 2009 22:19
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
CHRASTINA Pavel

Příspěvek Předmět: Re: dotaz Odpovědět s citátem

SINDELAR Martas napsal:
zdravim priznivce TR mozna to jsem nepatri ale chci jse zeptat na neopravnene penalizace .zitra zacina druhy podnik a ja cekam na vymaz pentle chtel bych vedet jestli mam pokracovat dal v druhe etape .zadost o protest jsem odeslal.

Penalizace řeším průběžně, jak je to možné. Jsi zbytečně netrpělivý, tvůj mail s žádostí dorazil, ale zatím jsem neměl tolik času abych to zkontroloval. Tvůj start do druhé etapy není nijak ovlivněn, jestli ta pentle bude do jejího startu smazaná nebo nebude. A kdyby ten protest byl neoprávněný, tak bych ti napsal PM, máš to v pravidlech Wink Snad se mi zadaří dnes protesty pořešit.

#19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
Image
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC)
Příspěvek Zaslal: st leden 28, 2009 22:35
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
SINDELAR Martas

Příspěvek Předmět: popleta Odpovědět s citátem

pojmy a dojmy jsem samozrejme popletl omlouvam jse .pochopil jsem system a dekuju za vasi obetavost byl jsem hold v depreeeezi.vsem hodne uspechu v druhe etape preje šindy.

Příspěvek Zaslal: čt leden 29, 2009 9:24
HAVRANEK Michal

Příspěvek Předmět: ! Odpovědět s citátem

no asi tak...ten co delal FYZIKU NA TUTO TR byl bud absolutne blbi..nebo mel pres 3promile...proste aby 1 tunovy auto vletelo 20 cisel do zaveji a hodilo okamzite smyk..tak kde sme...proste nemam nic proti finsku..mam ho i docela rad...ale ten co tak zmrsil tu fyziku by si zaslouzil ulamat ruky... Evil or Very Mad
Příspěvek Zaslal: so leden 31, 2009 15:42
VYSKA Tomas

no to je problem snowmodu, ktery se chova opravdu nesmyslne

Příspěvek Zaslal: so leden 31, 2009 15:46
HAZE Jiri

To Havranek:
Na tuto rally v TR byl použit SNOW MOD, to nemám s pořadateli z KCM NIC SPOLEČNÉHO Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Idea Idea Idea Takhle se SM chová VŽDY, chápeme Rolling Eyes Question Mad

CARLSBAD Rally Team , driver
Příspěvek Zaslal: so leden 31, 2009 15:51
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
PRIKRYL Roman

Hmmm i kdyz jsem dojel do cíle bez SR, tak tuto rally povazuji za nejblsi co se zatim jela.A to jsem se na snih tolik tesil Crying or Very sad

Příspěvek Zaslal: so leden 31, 2009 15:57
PALASEK Michal

Já zas tuhle rally považuji za nejlepší v tomhle ročníku.
Příspěvek Zaslal: so leden 31, 2009 16:07
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
MIKULKA Jan

Musím se některým příspěvkům opravdu smát Very Happy viz Roman a Michal
OT Wink

Příspěvek Zaslal: so leden 31, 2009 16:44
BRUDER Martin

Přesně si to napsal Mickey. Mě se tato rally tež líbila i když sníh nemusím. Rad bych věděl jak by některý z kritiků poskladal lépe sněhovou rally která k TR neodmyslitelně patří. Snow mod má sice své mušky ale bez něj je to o ničem ..... nesmyslné projíždění zavějemi bez sebemenšího odporu Crying or Very sad Skus si Michale se svojim autem někde chytit 30cm zavěj jedním kolem a uvidíš ten tanec ještě k tomu v takové rychlosti jakou lítame v RBR Idea

www.montek-motorsport.cz
Příspěvek Zaslal: so leden 31, 2009 17:13
POKORNY Lubomir

To Havránek: já se jen divím, že tě to pořád baví pokaždé brečet jaký je ten Snowmod ošklivý, nereálný...bla bla bla....tvoje výlevy se objevují v každém vlákně, u každé soutěže kde se tento mod jede...už by jsis to mohl odpustit!! Všichni víme jak na tom tento mod je, nepotřebujeme aby jsi nám neustále připomínal jak jsi nespokojen Twisted Evil

Edit: a ulámat ruce by jsi za tu svou češtinu možná spíše zasloužil ty... Shocked
Příspěvek Zaslal: so leden 31, 2009 17:27
CERVENKA Filip

Já souhlasím, mě se také velmi líbilo... Dřív jsem se stavěl k SM s odporem, ale musím užnat že je to možná i jezdecky zajímavější. Dokonce i jak si taky někteří stěžujou na poruchovost auta v závěji, tak si myslím, že ono to asi není samotným SM. Já mám za sebe pocit, že jsem vylamoval kola i bez něj (dokonce snad i víc), takže jestli spíš ten sníh něco místy neskrývá...

Příspěvek Zaslal: so leden 31, 2009 17:39
CECH Mira

Příspěvek Předmět: Snow mod Odpovědět s citátem

Musim souhlasit s tím,že tato rally byla jedna z nej Wink .Teda aspoň já mívám na sněhu nejlepší výsledky,tak možná proto se mi tak libila a ten snow mod?Určitě SM je blíže k reálu než origoš RZ.Nevim jak se mi to povedlo,ale nastavil jsem auto a jel tak že jsem o něm skoro nevěděl.Snad by se měli ti co tak kritizují,více zamyslet nad svým nastavením a svými dovednostmi.Jo a ještě neco,můžete jezdit Colina nebo autodráhu Smile .

Příspěvek Zaslal: so leden 31, 2009 18:00
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Další
Strana 8 z 12

Přejdi na:  

Czech translation by Azu

Based on CanverRed theme