Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
JADAMEK Karel
|
Předmět: |
|
|
Tak Vráťo nakonec možnost č.3 a to že jsem blb. Neregistroval jsem si vozidlo před závodem, tak jsem byl zaregistrován s mým starým focuskem. Moje blbost, tak to dnes musím odjet s tímto vozem |
|
_________________ >>>born to be wild<<< |
Zaslal: st leden 28, 2009 7:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SINDELAR Martas
|
Předmět: dotaz |
|
|
zdravim priznivce TR mozna to jsem nepatri ale chci jse zeptat na neopravnene penalizace .zitra zacina druhy podnik a ja cekam na vymaz pentle chtel bych vedet jestli mam pokracovat dal v druhe etape .zadost o protest jsem odeslal. |
|
_________________ Šindy |
Zaslal: st leden 28, 2009 22:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
trošku si pleteš pojmy s dojmy. Nezačíná druhý podnik, ale druhá etapa KCM rally, která je sedmým podnikem TR 2008. Veškeré protesty a penalizace se řeší až po ukončení rally. Pokud je tvá žádost oprávněná, a postupoval jsi dle pravidel TR, bude ti penalizace smazána. |
|
Zaslal: st leden 28, 2009 22:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHRASTINA Pavel
|
Předmět: Re: dotaz |
|
|
SINDELAR Martas napsal: |
zdravim priznivce TR mozna to jsem nepatri ale chci jse zeptat na neopravnene penalizace .zitra zacina druhy podnik a ja cekam na vymaz pentle chtel bych vedet jestli mam pokracovat dal v druhe etape .zadost o protest jsem odeslal. |
Penalizace řeším průběžně, jak je to možné. Jsi zbytečně netrpělivý, tvůj mail s žádostí dorazil, ale zatím jsem neměl tolik času abych to zkontroloval. Tvůj start do druhé etapy není nijak ovlivněn, jestli ta pentle bude do jejího startu smazaná nebo nebude. A kdyby ten protest byl neoprávněný, tak bych ti napsal PM, máš to v pravidlech Snad se mi zadaří dnes protesty pořešit. |
|
_________________ #19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC) |
Zaslal: st leden 28, 2009 22:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SINDELAR Martas
|
Předmět: popleta |
|
|
pojmy a dojmy jsem samozrejme popletl omlouvam jse .pochopil jsem system a dekuju za vasi obetavost byl jsem hold v depreeeezi.vsem hodne uspechu v druhe etape preje šindy. |
|
_________________ Šindy |
Zaslal: čt leden 29, 2009 9:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAVRANEK Michal
|
Předmět: ! |
|
|
no asi tak...ten co delal FYZIKU NA TUTO TR byl bud absolutne blbi..nebo mel pres 3promile...proste aby 1 tunovy auto vletelo 20 cisel do zaveji a hodilo okamzite smyk..tak kde sme...proste nemam nic proti finsku..mam ho i docela rad...ale ten co tak zmrsil tu fyziku by si zaslouzil ulamat ruky... |
|
|
Zaslal: so leden 31, 2009 15:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VYSKA Tomas
|
|
|
no to je problem snowmodu, ktery se chova opravdu nesmyslne |
|
_________________ | Stínadla se boří.. | FORZA PROTON !!! |
Zaslal: so leden 31, 2009 15:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
To Havranek:
Na tuto rally v TR byl použit SNOW MOD, to nemám s pořadateli z KCM NIC SPOLEČNÉHO Takhle se SM chová VŽDY, chápeme |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: so leden 31, 2009 15:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Hmmm i kdyz jsem dojel do cíle bez SR, tak tuto rally povazuji za nejblsi co se zatim jela.A to jsem se na snih tolik tesil |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: so leden 31, 2009 15:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PALASEK Michal
|
|
|
Já zas tuhle rally považuji za nejlepší v tomhle ročníku. |
|
|
Zaslal: so leden 31, 2009 16:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKULKA Jan
Založen: 24. 02. 2006 Příspěvky: 460 Bydliště: Přáslavice,okres Olomouc
|
|
|
Musím se některým příspěvkům opravdu smát viz Roman a Michal
OT |
|
_________________ http://sadac.tym.cz/ |
Zaslal: so leden 31, 2009 16:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
Přesně si to napsal Mickey. Mě se tato rally tež líbila i když sníh nemusím. Rad bych věděl jak by některý z kritiků poskladal lépe sněhovou rally která k TR neodmyslitelně patří. Snow mod má sice své mušky ale bez něj je to o ničem ..... nesmyslné projíždění zavějemi bez sebemenšího odporu Skus si Michale se svojim autem někde chytit 30cm zavěj jedním kolem a uvidíš ten tanec ještě k tomu v takové rychlosti jakou lítame v RBR |
|
_________________ EURORALLY TEAM
www.montek-motorsport.cz |
Zaslal: so leden 31, 2009 17:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
POKORNY Lubomir
|
|
|
To Havránek: já se jen divím, že tě to pořád baví pokaždé brečet jaký je ten Snowmod ošklivý, nereálný...bla bla bla....tvoje výlevy se objevují v každém vlákně, u každé soutěže kde se tento mod jede...už by jsis to mohl odpustit!! Všichni víme jak na tom tento mod je, nepotřebujeme aby jsi nám neustále připomínal jak jsi nespokojen
Edit: a ulámat ruce by jsi za tu svou češtinu možná spíše zasloužil ty... |
|
|
Zaslal: so leden 31, 2009 17:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CERVENKA Filip
|
|
|
Já souhlasím, mě se také velmi líbilo... Dřív jsem se stavěl k SM s odporem, ale musím užnat že je to možná i jezdecky zajímavější. Dokonce i jak si taky někteří stěžujou na poruchovost auta v závěji, tak si myslím, že ono to asi není samotným SM. Já mám za sebe pocit, že jsem vylamoval kola i bez něj (dokonce snad i víc), takže jestli spíš ten sníh něco místy neskrývá... |
|
_________________ -> ANVEL Racing Team <- (Jednou lama navždy lama - Los Lamos)
G25 rulezz (už je to rukama, ne volantem) |
Zaslal: so leden 31, 2009 17:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CECH Mira
Založen: 16. 02. 2008 Příspěvky: 113 Bydliště: Hodkovice n/M
|
Předmět: Snow mod |
|
|
Musim souhlasit s tím,že tato rally byla jedna z nej .Teda aspoň já mívám na sněhu nejlepší výsledky,tak možná proto se mi tak libila a ten snow mod?Určitě SM je blíže k reálu než origoš RZ.Nevim jak se mi to povedlo,ale nastavil jsem auto a jel tak že jsem o něm skoro nevěděl.Snad by se měli ti co tak kritizují,více zamyslet nad svým nastavením a svými dovednostmi.Jo a ještě neco,můžete jezdit Colina nebo autodráhu . |
|
_________________ Míra Čech - Maximálně si užívám RBR a maximálně se snažím aby si RBR neužívalo mě. |
Zaslal: so leden 31, 2009 18:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|