Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
DOROTKA Martin
Založen: 15. 08. 2005 Příspěvky: 137 Bydliště: Okres Mladá Boleslav
|
Předmět: |
|
|
Já musim smeknout týmu KCM, na to že měl k dispozici tak málo RZ, tak z toho poskládal žůžo soutěž, líbila se mi koncepce jednotlivých RZ i dlouhé sekce, takže pánové Díky. Myslim že snowmod v jednom směru docela hodně odpovídá reálné rally a to v tom, že kdo udělá chybu tak ho to vždycky docela ztrestá, alespoň hodinama, proto se většina jezdců musela soustředit hlavně na čistou stopu bez cutů a to se mi právě moc líbilo, takže ještě jednou - pěkná prácička. Jediný co bych trochu upravil tak to by byly textury - trošku je "zablátit", já sám mám viditelnost během rz dobrou, ale pár lidí se s tímto dost trápí... |
|
_________________ nickname: Dojdis
S.A.D.A.C Motorsport |
Zaslal: so leden 31, 2009 18:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHALUPNY Jan
|
|
|
to Havranek Michal:zkusil sis někdy v takovým fofru s osobákem chytit jednou stranou auta závěj?Tohle by mě ani tak nevadilo,holt člověk musí jet čistější stopu a fakt čumím,odkud se berou ty časy,co kluci ze špice jezděj,to klobouk dolů.Mě spíš vadí ty nesmyslný poškození.Jedině,že by ten sníh byl zmrzlej jak šutr.Ale i přesto má tahle soutěž snad nejmenší úmrtnost. |
|
|
Zaslal: so leden 31, 2009 19:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAVRANEK Michal
|
|
|
nemam nic proti kcm ale ten snowmod ma docela chyby...to se ale snad casem napravy...jinak to byla pekna rally...ale ty zaveje me fakticky hodne sklamaly |
|
|
Zaslal: so leden 31, 2009 20:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BAJGAR Petr
|
|
|
to Jan Chalupný: a ty zřejmě sedíš venku ve sněhu a hraješ to rád. Co tu srovnáváš auto ze HRY a reálné auto, asi zapoměl že je to HRA |
|
|
Zaslal: so leden 31, 2009 20:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHALUPNY Jan
|
|
|
Petře,kdyby sis přečetl příspěvek Michala na kterej jsem reagoval,tak bys věděl,že nesrovnávám hru a reál,ale jen říkám,že auto,když chytne závěj,tak ji prostě neprojede jakoby nic.To že je to ve snow modu trošku přehnaný,je věc jiná.No a se snow modem hraju rád asi jako většina lidí tady ,takže bych se bez něj klidně obešel. |
|
|
Zaslal: so leden 31, 2009 21:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PREISINGER Peter
|
|
|
Pochvala:
Pekna skladba trati a malo odpadlikov - teda aspon v A8 a hlavne v 2.E - pekny a narocny zavod... |
|
_________________ KC MOTORSPORT - http://www.kcm-rbr.cz/ LADA Cup 21074 - http://rbrslovakia.ic.cz/ |
Zaslal: so leden 31, 2009 22:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
BRUDER Martin: No mušky spíš mouchy, ale souhlasim že bez něj by to byla fraška.
MIKULKA Jan: Co je na tom tak vtipnýho. To je fakt(alespoň z mé strany) |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: so leden 31, 2009 22:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAVRANEK Michal
|
|
|
BAJGAR Petr napsal: |
to Jan Chalupný: a ty zřejmě sedíš venku ve sněhu a hraješ to rád. Co tu srovnáváš auto ze HRY a reálné auto, asi zapoměl že je to HRA |
divej se priste co se pise o trochu zpatky!!! |
|
|
Zaslal: so leden 31, 2009 23:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
To máte zase v plánu tady plakat na několik stránek? Snow Mod možná není dokonalý, ale s nesmyslným originálem se to nedá srovnat. Jak napsal Bruďas: Zkuste si v rychlosti přes 100km/h vlítnout do 30cm závěje, co to s autem udělá? Navíc co když je ten sníh starej? Několikrát natál a pak zmrznul. Navíc na tu zmrazku napadl čerstvej prašan. To by asi i to kolo lehce vylomilo.
Myslím že KCM Rally nakonec ukázala, že na sněhu se SM se jet dá velmi dobře. Je mnohem menší odpad jezdců, než při jiných podnicích.
Tak dost plakání a těšme se na další podnik. |
|
Zaslal: so leden 31, 2009 23:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Jenze se snow modem to je naprd hlavne pri nizkych rychlostech, pri vysokoych je to asi realnejsi, ale pri nizkych se to chova napytel. Ale souhlas se snow modem to musi byt, jinak by jsi tu nekteri experti litali jak mistri sveta. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: ne únor 01, 2009 0:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHRASTINA Pavel
|
|
|
Prosím ke kontrole zkracování z KCM rally odesílejte RZ10 Kaihuavaara a RZ15 Kaihuavaara2. Časový limit pro uploadnutí vyprší ve čtvrtek 5.2. ve 23:59.
Nemyslím si, že nějaké zkrácení najdu, na téhle rally za mně udělal práci sám Mikko snow mod, tak uploadněte řekněme z povinností vyplývajících z pravidel TR. Díky
VÝSLEDKY KCM RALLY JSOU OFICIÁLNÍ, VŠECHNY REPLAYE BYLY V POŘÁDKU ODESLÁNY NA WEB PLUGINU. |
Naposledy upravil CHRASTINA Pavel dne pá únor 06, 2009 14:02, celkově upraveno 1 krát
|
_________________ #19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC) |
Zaslal: ne únor 01, 2009 21:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
Vzhledem k tomu, že se nám Dawe opět toulá po horách, je statistika z Rally KCM opět k dispozici na www.kcm-rbr.cz/STATISTIKA_TR/KCM.pdf
PS: děkuji touto cestou za všechny pozitivní ohlasy na rally, kterých bylo několikanásobně víc, než těch ostatních. Díky |
|
Zaslal: pá únor 06, 2009 14:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
UTRATA Lukas
|
|
|
Je chybka u času chrásta. Fuj, jsem se lekl, že jsem dostával víc jak 2vt./km