Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
PRESSL Vlada(CZ)
|
Předmět: PROSÍM O POMOC |
|
|
čau borci.sem tu novej a potřeboval bych píchnout,jak se přihlásim do turnaje nebo poháru a kde si zkouknu jak sem jel. a co replaye ostatních borců? dík moc těšim se. |
|
|
Zaslal: po únor 27, 2006 13:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Skorpion
|
Předmět: |
|
|
Musis mit Patch verze 1.02 tusim a zkopirovat knihovnu pluginu podle navodu.. Vse je v downloadu. Tam si stahni i nova auta a fyziky...
Do turnaje se prihlasis ve hre, tak ze najedes v menu na plugin a stustis RBR tournament. Pak uz jenom online nebo offline a jedes... Na vysledky se podivas tady na webu... Replay jsou ulozene take u vysledku (pokud je tam jezdec vlozi) |
|
_________________ Skorpion (Petr Janků)
|
Zaslal: po únor 27, 2006 20:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
odpověd Anonymní
|
|
|
Škorpíku dík moc. |
|
|
Zaslal: út únor 28, 2006 8:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
Skorpion napsal: |
Musis mit Patch verze 1.02 tusim a zkopirovat knihovnu pluginu podle navodu.. Vse je v downloadu. Tam si stahni i nova auta a fyziky...
Do turnaje se prihlasis ve hre, tak ze najedes v menu na plugin a stustis RBR tournament. Pak uz jenom online nebo offline a jedes... Na vysledky se podivas tady na webu... Replay jsou ulozene take u vysledku (pokud je tam jezdec vlozi) |
Ty jsi se ale obul do toho vychovavani novych nadejnych jezdcu. Koukam, ze se nas v Nove Pace sejde vic |
|
|
Zaslal: út únor 28, 2006 8:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Skorpion
|
|
|
Tak vis jak, ja si zalozim rally skolu a budu na tom vydelavat Sice budu vysvetlovat jenom teoreticky, ale trener na hokeji taky moc nehraje |
|
|
Zaslal: út únor 28, 2006 11:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
Tak vis jak, ja si zalozim rally skolu a budu na tom vydelavat Sice budu vysvetlovat jenom teoreticky, ale trener na hokeji taky moc nehraje |
Vydelavat A ja myslel, ze to budes delat pro dobry pocit. Jsem to ale najivni trouba, myslel jsem si ze se mi postaras i o ubytovani a stravu a nejake vecerni rozptyleni. No ale k veci, kolik tak bude lidi v jednom kurzu? |
|
|
Zaslal: út únor 28, 2006 12:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Skorpion
|
|
|
Ty jidlo dostanes, to je jasny mozna i napit ale slecny si budes platit sam. Cekam tak na 5 lidi abych to mohl otevrit... Bude to mozna tvrde, ale jezdce z tebe udelam, na to si vem sebou jed |
|
|
Zaslal: út únor 28, 2006 14:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
Ty jidlo dostanes, to je jasny mozna i napit ale slecny si budes platit sam. Cekam tak na 5 lidi abych to mohl otevrit... Bude to mozna tvrde, ale jezdce z tebe udelam, na to si vem sebou jed |
Zdar ,já se k tobě taky pudu učit ,sic už nějakej pátek jezdim ,ale učit se můžu v každym věku ne. |
|
Zaslal: út únor 28, 2006 20:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Anonymní
|
|
|
Dneska se mi darilo ale to jenom pro vas... Sem jel ten turnaj evropskej a dal jsem si nastaveni na starou anglii co je tak vysoko, ze se to neda ridit To me jenom tak ujelo, takze v tomhle me nenapodobujte |
|
|
Zaslal: út únor 28, 2006 21:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
Anonymous Scorpion - casto pise inkognito, je tim znamy napsal: |
Dneska se mi darilo ale to jenom pro vas... Sem jel ten turnaj evropskej a dal jsem si nastaveni na starou anglii co je tak vysoko, ze se to neda ridit To me jenom tak ujelo, takze v tomhle me nenapodobujte |
No mistr omyly nedela, ted mi bude vrtat hlavou, co v tom bylo za sirsi zamer.
Jinak vitam Honzu a jsem rad, ze konecne uvidim "stare" zname jmena, kdyz nam ta Lan party pred rokem nevysla. Jeste mi neni jasne, jestli budes mit sverence rozdelene do skupin? Honza je v jine kategorii nez ja. Jezdim RBR od jeho vyjiti a porad tak neuspesne |
|
|
Zaslal: st březen 01, 2006 9:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
Hrouda napsal: |
Anonymous Scorpion - casto pise inkognito, je tim znamy napsal: |
No mistr omyly nedela, ted mi bude vrtat hlavou, co v tom bylo za sirsi zamer.
Jinak vitam Honzu a jsem rad, ze konecne uvidim "stare" zname jmena, kdyz nam ta Lan party pred rokem nevysla. Jeste mi neni jasne, jestli budes mit sverence rozdelene do skupin? Honza je v jine kategorii nez ja. Jezdim RBR od jeho vyjiti a porad tak neuspesne |
Zdar hrouďáku ,lanku můžem uspořádat ve varech ,mám k dispozici hernu s 12 compy a bydlení taky seženem.
Ale ta důvěra ve starýho dobrýho škorpíka trochu opadla. |
|
Zaslal: st březen 01, 2006 21:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Skorpion
|
|
|
Diky kluci, ted jste me fakt psychycky pozvedli, fakt... Opravdovi kamosi! No co tak sem byl spokojenej, ze jsem dojel 1. etapu MCR a kdyz jsem videl, ze 1. rz Euro samp. se jede Harwood, tak jsem dal to nejrychlejsi nastaveni, ktery jsem mel... To ze se to nedalo ridit je vec druha... Priste se zlepsim... |
|
|
Zaslal: pá březen 03, 2006 10:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
Ty jo tady se rozjíždi RBR Střední škola jo?Ja chci taky Ja chci taky budou se dělat nějaky přijimačky? :lol:Kucííí nebo aspon letní tábor s vyukou.Ale musime bydlet někde v teple už nejsem nejmladší ( 35 ) Tak ted čekam odpověd jako že " Důchodce už neberem " |
|
|
Zaslal: pá březen 03, 2006 10:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Skorpion
|
|
|
Bereme i duchodce (Vzdyt Hrouda by mohl byt nas deda )Jinak nebude to stredni skola, ale vysoka, taky uz nejsem nejmladsi Hele v lete je teplo vsude, to nemusis mit strach... |
|
|
Zaslal: pá březen 03, 2006 12:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
ok přijedu kamkoli tak na mě nezapomente.A až se něco naučím tak tě nechám někdy vyhrát hehe. |
|
|
Zaslal: pá březen 03, 2006 12:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|