Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KRAJCA Ondra
|
Předmět: |
|
|
tak vyplnil jsem to dobře a stále nic |
|
|
Zaslal: čt únor 12, 2009 15:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
UTRATA Lukas
|
|
|
Musíš mít tady na pluginu správnej tvar jména, pokud dobře vidím, tak to máš zatim špatně, resp. Ondra Krajca, pokud chceš licenci požádej o změnu na KRAJCA Ondra |
|
_________________ IRIDIUM RBR Team - - - LucOut
http://octaviarbrcup.ic.cz |
Zaslal: čt únor 12, 2009 15:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRAJCA Ondra
|
|
|
kam mam zkopirovat nalepky team rally?? |
|
|
Zaslal: so únor 14, 2009 16:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
UTRATA Lukas
|
|
|
jako jak kam? Na auto ty se startovnim číslem se dávaj na dveře, přesné umístění ti neřeknu, to si najdi v řádech FiA a to druhé se dává na kapotu |
|
_________________ IRIDIUM RBR Team - - - LucOut
http://octaviarbrcup.ic.cz |
Zaslal: so únor 14, 2009 16:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
Musíš si upravit texturu vozu, tam to nakopčit. Návod na úpravu skinu najdeš tady http://www.kcm-rbr.cz/ v sekci download až dole
kam nalepit nálepky najdeš na spoustě fotek z rally |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: so únor 14, 2009 17:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
Nepatřím k žádným remcalům, ale musím se tu vyjádřit k "novince", která se začala objevovat před každým startem TR. Našlo se několik jedinců, kteří krátce po zveřejnění trati vytvoří test, ve kterém trať doslova opíší. Konkrétně na Tuning rally je takových "testů" první etapy vytvořeno 5!!!. Nemyslím si, že je to rozumné a nezakrývám své rozhořčení
PS: jen doufám, še Sosnová uváděná v testech p. Pechy je pouze kamufláží. Takovýmto použitím by se zcela ztrácel smysl její exkluzivity |
|
Zaslal: ne únor 15, 2009 11:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKULKA Jan
Založen: 24. 02. 2006 Příspěvky: 460 Bydliště: Přáslavice,okres Olomouc
|
|
|
Tady s Karlem musím souhlasit, už při minulé KCM Rally těch testů bylo jako máku a to jen na první etapu Ale nemyslím si, že by se s tím dalo něco dělat. Když někdo bude chtít, tak si stejně ten test vytvoří |
|
_________________ http://sadac.tym.cz/ |
Zaslal: ne únor 15, 2009 11:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BEZSTAROSTI Jiri
|
|
|
Je to jeho věc, když ho to baví... |
|
_________________ WALDA Motorsport - Jiří Bezstarosti - S1600 4EVER |
Zaslal: ne únor 15, 2009 11:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
Vím, že se s tím nic dělat asi nedá, ale přijde mi to přinejmenším "trapné" |
|
Zaslal: ne únor 15, 2009 11:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
POKORNY Lubomir
|
|
|
Přidám svůj názor: Já osobě bych se ani takového testu, kde je přesně okopírovaná první etapa nezúčastnil. Taky zakládáme v týmu testovací turnaje, ale vždy vybereme pouze pár RZ, aby člověk dostal do ruky povrch ale i textury. Takže bohužel, pokud někoho baví jezdit pořád dokola stejných 12 RZ, nic se s tím asi nenadělá......jedině snad přejmenovávat RZ, takže jako jezdci nezjstíme, která ta RZ to vlastně je.... |
Naposledy upravil POKORNY Lubomir dne ne únor 15, 2009 11:41, celkově upraveno 1 krát
|
|
Zaslal: ne únor 15, 2009 11:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKSOVSKY Jakub
|
|
|
Karle já zase nechápu co ti vadí. Někdo si udělá stejnej test a odjede si ho celej, někdo si jako KCM vybere pár RZ a udělá turnaj, další si vybere od oka pár RZ, nastaví si je a zajede offline. Ještě mi řekni, že ty sám vůbec netrénuješ. Je to přece každýho věc jestli trénuje online nebo offline. |
|
_________________ YARGH! / KirK
Don´t Panic............Douglas Adams
Mirek kecá
I Got A Fever, And The Only Prescription Is More Cowbell! |
Zaslal: ne únor 15, 2009 11:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
Jakube já samozřejmě trénuju, sice ne nijak vehementně, ale trénuju tak, že si zajedu pár RZ off a vytvořím týmový test s několika RZ pro osvojení si textur. Mě nevadí testování, ale kopírování celé etapy |
|
Zaslal: ne únor 15, 2009 11:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKSOVSKY Jakub
|
|
|
ale to je snad rally ne? Já si třeba celou etapu projedu v N3 a upravuju rozpis podle textur. Neříkám, že je dobrý tam lítat na plno a dělat všude hned rekordy, ale proti poznání nástrah textur nic nemám. |
|
_________________ YARGH! / KirK
Don´t Panic............Douglas Adams
Mirek kecá
I Got A Fever, And The Only Prescription Is More Cowbell! |
Zaslal: ne únor 15, 2009 11:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RESL Jan
|
|
|
Musím taky napsat,že takovéto na chlup stejné testovací turnaje moc nechápu a ani je nejezdím.Někdy je tedy jedu,ale vždy až po dané etapě,když si potřebuju spravit chuť,nebo si možná dokázat,že by to šlo aj bez té SR .Nakonec si ale myslím,že nemá stejně moc cenu to řešit,pač je tady možnost offlinu,kde si každý může jezdit jak chce,aniž by to někdo věděl.Co mě spíše zaráží,je totální nesmyslnost skladby Tunning Sk,která nemá s Rally nic společného a podobá se spíše některému testu."Hurá pěkně do cíle,ručka,otočka a hurá zase zpět a to pořád dokola".Toto mě opravdu spíše připomíná test založený někým,kdo si chce zlepšit rank,či rekord nějaké trati,třeba na Cote .Vím,že se někdo může ohánět především zábavou,ale ta se myslím dá zařídit i skladbou rallyovou a logickou,která určitě nebude nudná tak,jako jezdit tu stejnou RZ tam a zase hned zpátky. |
|
Zaslal: ne únor 15, 2009 12:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRAJCA Ondra
|
|
|
ta Sosnová je v tom testování nějaká jína v průběžných výsledcích ji asi nikdo nedojel bo co |
|
|
Zaslal: ne únor 15, 2009 12:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|