Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
HOMOLA Matej
|
Předmět: |
|
|
Ja som si ich tiež nevšimol, musím ísť kuknúť a ten šmykľavý asfalt bol aj u mňa, tak nevim.. |
|
|
Zaslal: út únor 17, 2009 21:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANAC Ondrej
|
|
|
pěkná,těžká rally.textury prostě nádhera klobouk dolů.jediné co mi vadí je,že se při vší té kráse nedá soustředit na cestu a co jsem se byl projet na tratích druhé etapy tak to tam bude se soustředěním ještě horší.za tu krásu to ale rozhodně stojí. |
|
|
Zaslal: út únor 17, 2009 22:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRYSTYN Miroslav
|
|
|
No ještě tam byl jeden vůl v zeleném
Startovní číslo 135. |
|
_________________ www.kcm-rbr.cz |
Zaslal: út únor 17, 2009 22:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNDLAK Jan
|
|
|
ahojte..musím vám sem napísat jednu pre mna doteraz nerozlustenu záhadu... na RZ 3 plane som bokom narazil v nie moc velkej rychlosti do stromu..ten ma odhodil a poslal do zvodidla...do zvodidla som nabudral asi v rychlosti 7 km/h a auto zdochlo...
poskodenie v servise
KAROSERIE 4%
PREVODOVKA 1%
UPEVNENI TLMICE 2%
kladiem si teda otázku... som prekliaty ja ?? alebo tomu RBR už uplne dr.be ?? |
|
|
Zaslal: st únor 18, 2009 11:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRYSTYN Miroslav
|
|
|
Asi to bylo odstoupení pro zdravotní potíže spolujezdce, které utrpěl úderem hlavou do boku rámu. Nebo něco jiného? |
|
_________________ www.kcm-rbr.cz |
Zaslal: st únor 18, 2009 11:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNDLAK Jan
|
|
|
asi som utrpel bolesti hlavy ja lebo fakt v poslednom case je vsetkeho moc |
|
|
Zaslal: st únor 18, 2009 12:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANAC Ondrej
|
|
|
já někdy udělám jen blbé hodiny a zdechne mi to a už nenastartuju.hold rbr je občas záhadná |
|
|
Zaslal: st únor 18, 2009 14:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HERTL Jaroslav
|
|
|
Můj názor na TR 2009, textury opravdu hezké ale rally mi připadá strašně obtížná. Už to není ani zábava ze hry ale boj o přežití a dojetí aspon do konce, což se mi samozřejmě opět nepodařilo bez SR. Je to jak pro pár vyvolených mistrů a my amateři se tu plácáme jak hadr na holi. |
|
|
Zaslal: čt únor 19, 2009 20:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SVOBODA Venca
|
|
|
o důvod víc se snažit |
|
|
Zaslal: čt únor 19, 2009 20:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANAC Ondrej
|
|
|
tady už člověk musí jet hlavou,což mě se opět nepovedlo |
|
|
Zaslal: čt únor 19, 2009 21:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
UTRATA Lukas
|
|
|
Tak jak se mi textury v první etapě líbily, tak druhá etapa pro mě byla šok. Byla to opravdu nádhera, hroudo, klobouk dolů. |
|
_________________ IRIDIUM RBR Team - - - LucOut
http://octaviarbrcup.ic.cz |
Zaslal: pá únor 20, 2009 10:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PREISINGER Peter
|
Předmět: TUNING.SK RALLY |
|
|
1. VELKA VDAKA HROUDOVI ZA FAMOZNE TEXTURY
2. Nesuhlasim s nazormi ze snowmod ci iny povrch je tazsi a pod. - je to individualne...
3. Dojazd na akomkolvek povrchu je v 1. rade vecou schopnosti jazdca - a to nielen jazdeckych ale i psychickych - ale samozrejme i technicke vybavenie (monitor, volant ci setup...) ovplyvnuje jazdca
Kazdy si musi uvedomit na co ma a tomu podriadit aj svoju rychlost na trati ak chce dochadzat bez SR- nie vseci mozme byt Alesom, Ferrym Tomasom M, Moyom a pod.
Inak krasny podnik - hodne som sa bavil
|
|
_________________ KC MOTORSPORT - http://www.kcm-rbr.cz/ LADA Cup 21074 - http://rbrslovakia.ic.cz/ |
Zaslal: pá únor 20, 2009 10:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PTACEK Martin
|
|
|
Též se přidávám.....velmi povedené textury...dokonce se mi zdálo, že tam kde je ledová plotna, nebo louže, nebo břečka, nebo navátý sníh, nebo šotolina...atd......tak se to i podle toho chovalo.....prostě děkujeme. |
|
Zaslal: pá únor 20, 2009 20:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CERVENKA Filip
|
|
|
I když jsem si před závodem stěžoval na sníh a i když textury normálně podle mě trať nějak výrazně neovlivňuje, tak musím uznat, že tohle je opravdu naprosto úchvatné umělecké dílo. Fakt krása a díky za ni. Musím říct, že to byla parádní soutěž. (Asi ze mne mluví i doclea dobrý výkon ve druhé etapě ) |
|
_________________ -> ANVEL Racing Team <- (Jednou lama navždy lama - Los Lamos)
G25 rulezz (už je to rukama, ne volantem) |
Zaslal: pá únor 20, 2009 22:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Nu takze jsem dostal opet penalizaci a odeslal jsem email s replayem a ostatnim, ale pro to nepisu. Spis me zarazi jedna vec. z minule etapy 11 Rz jsem mel penalizaci 15s. ted kdyz se podivam na 11 RZ tak tam tu penalizaci nemam, jakoby odstranena, ale kdyz se mrknu na celkovy vysledky tak tam je penalizace 9s ? To to nechapu. Ovsem po penalizaci na 15 RZ kde jsem dostal tez 15s, tak mam v celkovych vysledcich normalne 15s.( to verim v odstraneni casem:) ) Co to teda tech divnych 9s znamena? Predem dik za objasneni situace.
P.S. Textury moooc pekny i kdyz me moc nesedli:-) kolikrat jsme byl hodne zmatenej, ale jinak byly textury hodne povedeny. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: pá únor 20, 2009 23:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|