Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Hrouda
|
Předmět: |
|
|
BRUDER Martin napsal: |
ok přijedu kamkoli tak na mě nezapomente.A až se něco naučím tak tě nechám někdy vyhrát hehe. |
Na to zapomen. Loni jsem je byl i s Wallym a tak zaridili, ze mi to v posledni RZ padlo. Nechal jsem si to 2x resetnout, ale po tretim pokusu jsem to vzdal. Do ted na to nemuzu zapomenout. Trikrat za sebou se je pojel
BITTNER Jan napsal: |
Zdar hrouďáku ,lanku můžem uspořádat ve varech ,mám k dispozici hernu s 12 compy a bydlení taky seženem.
Ale ta důvěra ve starýho dobrýho škorpíka trochu opadla. |
Jo to uz jsi nabizel loni, skoda ze Vary jsou z brna tak daleko, leda letadlem, to uz vyjde stejne jako autem.
Skorpion napsal: |
Bereme i duchodce (Vzdyt Hrouda by mohl byt nas deda )Jinak nebude to stredni skola, ale vysoka, taky uz nejsem nejmladsi Hele v lete je teplo vsude, to nemusis mit strach... |
Dik to potesi |
|
|
Zaslal: pá březen 03, 2006 13:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Skorpion
|
|
|
tak to ses hodnej.. Odkud tak nejak pochazis, jestli se mutu ptat? |
|
_________________ Skorpion (Petr Janků)
|
Zaslal: pá březen 03, 2006 13:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
Mozna pro nas pomalejsi... Koho a na co se ptas? |
|
|
Zaslal: pá březen 03, 2006 13:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Skorpion
|
|
|
No Martina, ja sem si nevsimnul, ze ses rychlej jako strela... jsi me predebehnul.... O tobe vim ze jsi z nejvetsiho malomesta na svete |
|
|
Zaslal: pá březen 03, 2006 14:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
No Martina, ja sem si nevsimnul, ze ses rychlej jako strela... jsi me predebehnul.... O tobe vim ze jsi z nejvetsiho malomesta na svete |
Jaky malomesto, jsme v ottove naucnem slovniku jako zatacka na Viden. Skoro predmesti vidne ty pako z paky. |
|
|
Zaslal: pá březen 03, 2006 14:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
Ja sem z takový prdelky u LIBERCE Hrádek nad Nisou ale je tu božskej klidek a za barakem mi litaj Lužickou Rally přijed se mrknout.
Muže se dohodnout možna i nějakej shakedownek jako spolujezdec. |
|
|
Zaslal: pá březen 03, 2006 16:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Skorpion
|
|
|
Fakt? Tak to by nebylo spatny... To jako dej vedet, az se neco pojede... |
|
|
Zaslal: pá březen 03, 2006 18:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NEMEC Michal
|
|
|
kua chlapy doufam ze to letos uz vyjde protoze vas chci videt !! Ja jsem nevidel este nikoho ani odemne z teamu, krome Skaly.
Tak to domluvte !!!!! |
|
_________________ mikeee, Subaru WRT
Vitez - RBR MCR Rally 05/06; 12h,24h Daytona(09,11); 12h Sebring(09,11); 24h LeMans(09) ; Druhej - 24h Nürburgring(09) |
Zaslal: pá březen 03, 2006 20:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
Ja sem z takový prdelky u LIBERCE Hrádek nad Nisou ale je tu božskej klidek a za barakem mi litaj Lužickou Rally přijed se mrknout.
Trosku z ruky, ale zase kdyz je tam ubytovani, vecerni opekani, navic nejsi nejmladsi, tak nemusis jit brzo spat a i pivo uz muzes pit, tak to bude v lete prima vylet |
|
|
Zaslal: út březen 07, 2006 15:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Skorpion
|
|
|
Tebe poznam uplne jasne, protoze me budes chtit nasrat a vezmes si na sebe obleceni citrosrac... Ale jenom pockej, ja to z tebe servu a budes hodit v Subaru
Jinak kdo je takdy nejmladsi... jenom pockej, az tam budou ty desitky |
|
|
Zaslal: út březen 07, 2006 18:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NEMEC Michal
|
|
|
kdo tady zadal o pomoc? |
|
_________________ mikeee, Subaru WRT
Vitez - RBR MCR Rally 05/06; 12h,24h Daytona(09,11); 12h Sebring(09,11); 24h LeMans(09) ; Druhej - 24h Nürburgring(09) |
Zaslal: út březen 07, 2006 18:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
Hrouda napsal: |
Trosku z ruky, ale zase kdyz je tam ubytovani, vecerni opekani, navic nejsi nejmladsi, tak nemusis jit brzo spat a i pivo uz muzes pit, tak to bude v lete prima vylet |
Tak ja tě beru za slovo je to 23 - 24.6. ubytovaní je v pohodě a baby nějaký seženem a soudeček když nas bude víc taky dovalíme. |
|
|
Zaslal: út březen 07, 2006 18:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
Hrouda napsal: |
Tak ja tě beru za slovo je to 23 - 24.6. ubytovaní je v pohodě a baby nějaký seženem a soudeček když nas bude víc taky dovalíme. |
A nechcete to pochlastání nechat až na barumku ,na malej sprint se nepoženu tak daleko a z Liberce je asi víc lidí a z Prahy je to kousek (pokud manželka schválí můj výlet na barumku tak jsem u vás). |
|
Zaslal: út březen 07, 2006 18:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
No tak mam nápad co takhle udělat nové tema Sešlost RBR jak nám to říkají maniaků.A tam se všichni dohodnem.Vim že Mike připravuje vyhlášení MCR a tam jak pevně věřim přihvalíme všichni to bude super dáme " Live" turnájek popijem a domluvime vše na další sezonu no já sem prooo.Bude se i lip závodit když se všichni poznáme a vyhecujem.A pak už i forum bude o něčem jiném |
|
|
Zaslal: út březen 07, 2006 19:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VITA Tomas
|
|
|
S tou Barumkou by to nebylo spatne.(bylo by to super) Sice ja a piti moc nedava smysl (nepatřím zrovna do skupiny starších ) ale kazdopadne na Barum jdu!! ....Jo a ta LAN po MCR ..to bude taky nářez (jestli teda bude) . |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team manager, driver |
Zaslal: út březen 07, 2006 19:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|