Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
PETRAS Marek
|
Předmět: |
|
|
VYSKA Tomas napsal: |
tleskam ti.. |
Ty jsi tady ještě |
|
|
Zaslal: so březen 28, 2009 21:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNDLAK Jan
|
|
|
stál som asi 300 metrov pred osudným horizontom ...RZ bola zrušená tak sme sa zašli pozrieťť prečo... bol to velmy smutný pohlad... nikdy by som to ako jazdec alebo divák nechcel zažiť... ludia ked sa niekam staviate tak sak dajte si dokopy 1+1 a zistíte kam to auto može s najvedšou pravdepodobnosťou letieť... je mi stoho smutno asi ani spat nebudem..
ROMCEK..ja si myslím že 15ti letej kluk este stále je dieta.... aj ked už viac menej neposlucha rodičou a riadi sa svojim rozumom ale bol tam s otcom..kde može stáť otec može aj on..
hlavne nech sa stoho bratia Lapdavsky spametaju |
|
|
Zaslal: so březen 28, 2009 21:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETRAS Marek
|
|
|
Je to hrozné, já na té RZ byl asi 2 km před tím osudným místem. Lapdavští to tam projeli dobře. Nechtěl bych to zažít. A s tím spaním to u mě asi taky nebude nejlepší, dost mě to sebralo, ikdyž jsem byl 2 km od toho, byl jsem prostě na té RZ. Je to hrozné. Upřímnou soustrast všem pozůstalým.
Doufám, že se z toho Lapdavští dostanou.
PS: NA TR NEBUDU DÁVAT DO KOMENTÁŘŮ ŽÁDNÉ SMAJLÍKY NA POČEST TĚM 3, IKDYŽ SI ZA TO ASI MŮŽOU SAMI. |
|
|
Zaslal: so březen 28, 2009 22:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
RYTIR Radek napsal: |
Ty voe.tak tady všichni vyjadřujou názory a kondolence a najdou se blbci jako MINAR a VYSKA kteřým je jedno že je někdo mrtvej.Stydte se.Hlavně VYSKA ten rejpe do všeho.Nasrali ste mě. |
No neřkl bych že je jim to jedno že je někdo mrtvej, ale kdybych měl řešit ty kopce mrtvých co se zabili při normálním silničním provozu tak by člověk zešílel a z toho je větší část těch co za vlastní umrtí nemužou. Tady lezli lidi tam kam neměli, tak co tu sakra řešíte.
Kunďa: Podle mě už jen na papíře. |
Naposledy upravil PRIKRYL Roman dne so březen 28, 2009 22:45, celkově upraveno 1 krát
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: so březen 28, 2009 22:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARGECANSKY Martin
Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 1066 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
|
|
Ty v*l* takato smutna zalezitost a Minar a Vyska tu rozoberaju pravidla topicu, aspon teraz to nerieste kuva! |
|
_________________ CARLSBAD Rallye Team--Peugeot 207 S 2000 |
Zaslal: so březen 28, 2009 22:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VYSKA Tomas
|
|
|
MARGECANSKY Martin napsal: |
Ty v*l* takato smutna zalezitost a Minar a Vyska tu rozoberaju pravidla topicu, aspon teraz to nerieste kuva! |
tady nikdo neresil pravidla topicu z hlediska fora!!!
ale z hlediska zdraveho rozumu...!
a to ze je to smutna udalost nepopiram a rozhodne mi to neni jedno, ale veskere rozmazavani tohoto hovna po podlaze je opravdu k nicemu... obzvlaste na rbr foru, od toho tu je ewrc a podobne
a ted se do me vseci pustte, protoze sem ta nejvetsi svine a zmrd pod sluncem... |
Naposledy upravil VYSKA Tomas dne so březen 28, 2009 22:50, celkově upraveno 2 krát
|
_________________ | Stínadla se boří.. | FORZA PROTON !!! |
Zaslal: so březen 28, 2009 22:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARGECANSKY Martin
|
|
|
Myslene ´obrazne´... o zdravom rozume sa troska zamysli ty |
|
Zaslal: so březen 28, 2009 22:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PEKRT Jiri
|
Předmět: cus |
|
|
na foru skoda home jsou fotas primych akteru kteri tam byly je to smutny ale podle jejich vyjadreni tam poradatele lidi vyhaneli a pokazde tam nekdo vlez kdyz nemaji rozum ti mladi tak ten otec ho mit mohl stat na tak nebezpecnym miste muze jen sebevrah kdyz jsou nekde pasky a lidi stojej jinde tak asi je neco spatne je smula ze tam zustali tri lide ale podle zaberu z televize ten jezdec nemohl nic delat jestli vletl do prikopu a pokousel se to vratit tak ho to vyhodilo v te rzchlosti uz jenom asi cekal jak to dopadne |
|
|
Zaslal: so březen 28, 2009 22:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MINAR Daniel
|
|
|
MARGECANSKY Martin napsal: |
A na to jsi přišel jak? |
|
|
Zaslal: so březen 28, 2009 23:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARGECANSKY Martin
|
|
|
Neries to uz ak nevies citat
Teraz som mrkol na video, fakt hroza,nechcel by som to zazit |
|
Zaslal: so březen 28, 2009 23:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPERGL Martin
|
|
|
Upřímnou soustrast pozůstalým...
A už toho nechte a koukněte radši na videjko
http://www.youtube.com/watch?v=5Xgoo7kYlvs
Je to jen něco málo, víc jsem toho bohužel nestihl |
|
|
Zaslal: ne březen 29, 2009 0:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PALASEK Michal
|
|
|
Moje fotky z Valašky http://emk.cz/?p=2653 Dobré je se pozastavit nad fotkou č.14 |
|
|
Zaslal: ne březen 29, 2009 9:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNDLAK Jan
|
|
|
spergl keby si tam zostal aj na druhy prejazd tak by si krasne videl crash HANAKa... presne v tej zatačke išiel von my sme stali až uplne dole v tej lavej zatačke ktoru tam je stho miesta vidiet |
|
|
Zaslal: ne březen 29, 2009 10:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPERGL Martin
|
|
|
Ty jo... škoda! Na druhý průjezd jsme se přesunuli dolů, do toho vracáku. Kameru jsem kvůli tomu dešti už ale nechal v autě |
|
|
Zaslal: ne březen 29, 2009 11:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HONZALEK Vratislav
Založen: 10. 11. 2005 Příspěvky: 357 Bydliště: Borová u Poličky,casteji Praha
|
|
|
Tak ja a Kuba Miksovsky jsem v te zatacce, kde vyletel Hanak byli na vsechny prujezdy,docela to prvne vypadalo drsne, pozde zatocil na horizontu,dopadl jeste na asfalt,ale ujel mu zadek,tim trefil prikop,stahl se mu i predek,trefil dvacitku brizku,sel pres boudu, zhasli svetla, skoncil na druhe strane na vsech ctyrech, nastesti se jim nic nestalo ac to vypadalo docela drsne. |
|
_________________ Sometimes steering wheel, sometimes keyboard,but almost equal speed ;)HSF (Subaru WRT in the past) , The Mask |
Zaslal: ne březen 29, 2009 12:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|