Právě je ne prosinec 29, 2024 8:49
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
polabecak_cz
|
Předmět: |
|
|
MARGECANSKY Martin napsal: |
ROULE Leopold napsal: |
Okamžitě si smaž avatara STI !!! je to moje tvorba a mam na to autorská práva!!! |
OT: mas ten avatar k stiahnutiu s dokumentom s autorskym pravom a tvojim menom?? ne! stiahnut si ho moze hocikto kto nanho klikne a ulozi ho do svojho PC...tak netrep ze mas nejake autorske prava! Cisto Fyzicka osoba bez nejakeho dokumentu,suhlasu,vyhlasenia alebo zakazu kopirovania a sirenia svojho diela nie je osoboa s plnym autorskym pravom,vzdy je prideleny dokument alebo popis... |
děkuji za zastání...ten avatar se dá stáhnout i odjinud než z fora a krást avatary se nedělá takže i když se mi libí a neni tvůj tak si smažu...jsi spokojen??? |
|
|
Zaslal: ne březen 29, 2009 19:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ROULE Leopold
|
|
|
OT: 2 STI
V pohodě tak si ho nech, mě je to fuk, jenom mi to naštvalo páč tenhle avatar byl původně stažen jako textura na skin ze stránek bhmotorsport a byl červené barvy,, došediva jsem ho vlastně vybarvil a velikostně změnil až já... je možný že ho někdo převzal a tys ho asi vzal zase zpět k nám na forum.. no nic jenom tak jsem se ohradil protože chci mít tady určitou identitu... sorry a dík za ochotu jinak konec flamu, já se omlouvám všem za OT a už se držím poslušně tématu. |
|
Zaslal: ne březen 29, 2009 21:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SRAMEK Tomas
|
|
|
Jo, a kdyz jsme u tech avataru,jak si ho tam muzu dat pod svoje jmeno? |
|
|
Zaslal: po březen 30, 2009 16:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|