Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
LESKO Simon
|
Předmět: RSRBR 09 |
|
|
Dnes som si nainštaloval na skúšku tento mód a našiel som tam nové trate. Canyon - šoto ale dosť zlé textúry, Paddys - Mineshaft II na asfalte a hlavne Příbram R - poskladané 3 trate, už sa tu niekde o tom diskutovalo,. Je to origoš asfalt so šotolinou. Super trať. Veď tieto trate sú pre mňa najlepšie v RBR. Páčia sa mi zvuky a setupy som skúšal na vW Polo S1600 a mám dojem, že sú výborné. Vyskúšajte.
Musíte si stiahnúť Full RSRBR09 a posledný update 03 zo stránok
http://www.rallyesim.fr/forum_rlsm/viewtopic.php?t=3392
EDIT: Tie trate v Pribram R sú len 2 - Obrátený Strýčkov okruh a časť z Oslí Strýčkovi
Tak s tými tratiami som to prehnal, málo som skúšal. Je tam 12 skrátených tratí z originálnych , Portugal SS18 autodrom, a 3 trate Pribram S1 až S3. Pribramské - S1 okruh priamo v Namniciach, S2 Namnice a okolie a najlepšia je S3 , tá je síce poskladaná zo Strýčkového okruhu a Oslí Strýčkovi, ale sú tam iné objekty a vegetácia . |
|
|
Zaslal: so leden 17, 2009 20:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LECIAN Lukas
|
Předmět: |
|
|
Ja RSRBR 09 zkousel uz kdyz vyslo nove a za sebe muzu rict, ze ty poskladane trate z Pribrami jsou otresne. Je to nesmyslna slatanina. Napr. jedna trat se jde asi 3krat dokola ve vesnicce kolem baraku a to je vse. Je neskutecne, co si nekdo dovoli udelat z tak krasnych trati Jedine, co se mi na tomto modu libi je, ze kdyz se chci projet na tratich se zmenenym povrchem (napr. Finsko na asfaltu), tak staci par kliknuti a je to. Jinak zmenou od verze 08 je napriklad to, ze pribyl mezi trate (Tarmac mod, Gravel mod, Normal mod a Snow mod) Mixed mod nebo tak nejak se to jmenuje, ale to mi prijde jako takovy paskvil trochu. Jedna se o trate ktere jsou castecna na asfaltu a castecne na sotoline a pak take pribyl Night mod. Tot snad vse. |
|
|
Zaslal: ne leden 18, 2009 19:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LESKO Simon
|
|
|
Lukas mas pravdu, že je to zlatanina. No keď iné nové trate sú v nedohľadne, tak pre zábavu aspoň niečo nové. |
|
|
Zaslal: ne leden 18, 2009 20:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
POKORNY Lubomir
|
|
|
Největší kravina (slabé slovo) co jsem kdy viděl.....neuvěřitelná slátanina a navíc to úplně rozhodí celou hru...já musel kompletně přeinstalovat.... rozhodně nikomu nedoporučuji!!!! |
|
|
Zaslal: ne únor 01, 2009 23:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MrHorsepower
|
|
|
Je to opravdu smutné, že nebude fungovat ruku v ruce, aby se co nejlépe RBR komunity.
Myslím, že RBR CZ a Rallyesim dát nejlepší pro řidiče, a respektuji to. Také někteří lidé nejsou v RAllyesimn, a vím, že některé problémy, dostanete se s nimi, opravdu líto, ale v tuto chvíli je to pro nás v minulosti, a já doufám, že můžeme začít jiný druh vztahů
It's really sad to not work hand in hand, to give the best to RBR community.
I think RBR CZ and Rallyesim, give the best for the drivers, and I respect that. Also some people aren't in RAllyesimn, and I know some problems you get with them, really sorry for that, but at this time it's the past for us, and I hope we can start other kind of relationships |
|
|
Zaslal: po březen 30, 2009 19:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VINTR Martin
|
|
|
I think,it is good...I had RSRBR 08 and I have 09 version too...snow mod,tarmac mod and gravel mods are the best...really good |
|
|
Zaslal: po březen 30, 2009 20:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PECUCH Roland
Založen: 01. 04. 2008 Příspěvky: 316 Bydliště: Moldava nad Bodvou {SK}
|
|
|
jj sú a dali by sa nejak spojazdniť aj na plugine ? asi bude problém so slotmy čo ? |
|
Zaslal: po březen 30, 2009 20:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VINTR Martin
|
|
|
Jj,nejde to,škoda...hlavně Tarmac mod by byl zajímavej |
|
|
Zaslal: po březen 30, 2009 21:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PECUCH Roland
Založen: 01. 04. 2008 Příspěvky: 316 Bydliště: Moldava nad Bodvou {SK}
|
|
|
a nešli by upraviť iba niektoré vybrané šoto trate na asfalt ? ale že by sa dali na nový slot, je to zdĺhavé ? ťažké ? iba sa pýtam lebo by to bolo super thx |
|
Zaslal: so duben 25, 2009 7:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZETAK Dennis
|
|
|
poradte niekto... ked si chcem nainstalovat tento mod tak mi vypise toto... popritom rbr nainstalovane mam |
|
|
Zaslal: ne říjen 11, 2009 14:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAJDUCEK Tomas
|
Předmět: Neodporucam instalovat |
|
|
Stiahol som si verziu RSBR 2009, pocas instlacie mi vyhodilo vela chyb a ked sa dokoncila instalacia hra mi bezala v malom okne nefungovali niektore auta a ked som odinstaloval RSBR09 tak mi to v hre spravilo velku sarapatu nesli mi auta trati ani turnaj. NEODPORUCAM INSTALOVAT |
|
|
Zaslal: pá říjen 16, 2009 16:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARGECANSKY Martin
Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 1066 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
|
|
Prećo neodporúćaš? mal si si spraviť kópiu RBR a máś po problémoch |
|
|
Zaslal: pá říjen 16, 2009 16:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DJKiller
|
|
|
No, už je nějakou chvilku vydaná verze RSRBR 2010 a na tu si takřka nemohu stěžovat. Během pár kliknutí si vyberu ze cca. stovky aut a další hromady tratí bez zbytečných neustálých instalací nových věcí. Auta fungují všechny v pohodě, pokud to vše správně nainstalujete Dají se tam krásně jezdit šampionáty, nebo normální sezónky s ostatníma lidma na netu. Výsledky a vše podobné se dá odesílat na net na profil apod. Na tomhle programu nevidím nic složitého a mě to rozhodně hru nezkurvilo Naučte se dělat zálohy, když něco třeba jen zkoušíte - pomáhá to Program je přehledný a hra se vlastně zapíná přes něj |
|
|
Zaslal: čt duben 01, 2010 1:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOTIK David
Založen: 18. 10. 2009 Příspěvky: 79 Bydliště: Překrásná vesnička na Vysočině
|
|
|
Omlouvám se, že to sem píšu, ale JE TO TA NEJVĚTŠÍ SLÁTANINA NA SVĚTE, NECHÁPU KDO TO VYMYSLEL!!! Sory, že se opakuju. RSRBR 2009, 2010 oboje je hrozná blbost, a taky to zníčí celou hru! Bohužel. |
|
|
Zaslal: čt duben 01, 2010 9:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
S.loeb88
|
|
|
RSRBR je škoda, že nemá oprávnění, aby vaše nové speciální (Hrádek; liptakov atd ...), a to iv online session, takže jsme sdílení nových vozů se všemi světy
In English:
RSRBR is a pity that does not have permission to take your new special (Hradek; liptakov ect ...) even in the online session, so we are sharing new cars with all the worlds |
|
|
Zaslal: po duben 05, 2010 14:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|