Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
HOMOLA Ondrej
|
|
Návrat nahoru |
|
|
VEREB Lukas
|
Předmět: |
|
|
Nevie mi niekto poradit ako spravim ENG subor? mam postrihany zvuk ale je v formate WAV a MP3, ked tie zvuky dam do formatu ENG hra spadne. |
|
|
Zaslal: čt červen 04, 2009 21:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOLANSKY Tomas
|
|
|
hral jsem si se zvukama a neco sem zrejme pokazil hra mi vzdycky spadne ... proto bych potreboval jestli je tu nejaka dobra duse a uploadne mi ze souboru audio.dat tyto soubory :
C:\Program Files\SCi Games\Richard Burns Rally\C¦\Projects\Rally_7\TargetMedia_Develop\Pc\Debug\World\Audio\Ingame.ini
a slozku:
C:\Program Files\SCi Games\Richard Burns Rally\C¦\Projects\Rally_7\TargetMedia_Develop\Pc\Debug\World\Audio\Cars
Predem diky |
|
|
Zaslal: st červen 10, 2009 14:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETERA Jirka jun
|
|
|
hmmm na rbrfan.onlineracing.cz, kdyz se podivas na downloady a dáš ostatní, tak tam je celý original audio.dat ke stažení |
|
Tr 2011 - 3.misto N4 |
Zaslal: čt červen 11, 2009 6:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOLANSKY Tomas
|
|
|
diky moc |
|
|
Zaslal: čt červen 11, 2009 20:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZASTOUPIL Jan
|
|
|
Zdarec, nemate nekdo slusny zvuk Octavky WRC?? Dik (hledal sem a nenasel ) |
|
_________________ ...prosvistis zatackou, rovnou do pokoje s kapackou... |
Zaslal: út červen 23, 2009 16:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOFFMANN Jakub
Založen: 19. 04. 2008 Příspěvky: 288 Bydliště: Benešov nad Ploučnicí
|
|
|
Ahoj , nevite nekdo o zvuku na Suzuki Ignis S1600 , jestli nekdo ma hezkej ( solidni ) tak muj email je hoffman0@seznam.cz dekuji |
|
Zaslal: so červen 27, 2009 20:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KLIMA Zdenek
|
|
Návrat nahoru |
|
|
jonasv
|
|
|
čau, už sem zkoušel hodně soundpacků a ruznejch zvukovejch uprav, ale nak to neni vono. Nenašla by se naka hodná duše která by někam hodila svůj upravenej audio.dat a dát sem odkaz. Dík moc |
|
|
Zaslal: so srpen 08, 2009 13:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUREK Miro
|
|
|
VEREB Lukas napsal: |
Nevie mi niekto poradit ako spravim ENG subor? mam postrihany zvuk ale je v formate WAV a MP3, ked tie zvuky dam do formatu ENG hra spadne. |
Návod z BHM - link, je na predošlej strane u Simona Leska. Ukladá sa to do RAW a potom premenuje do ENG. |
|
|
Zaslal: ne srpen 09, 2009 12:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUREK Miro
|
|
|
Audio.dat - kvalitný univerzal na všetky auta nie je. Audio.dat sa upravuje na každé auto, s ktorým jazdíš, samostatne. Ak máš dve auta tak, sú dve audio.data. Samozrejme aj audio.ini. Veď musíš v každom audio.dat zmerniť ENG súbor podľa auta v Cars.ini. V effects.ini všetky efekty, ktoré sa týkajú tvojho auta. Zmeniť aj v adresári Effects príslušné efekty *.waw súbory, ako je BlowOffValve, Bang,Pop, Gear atď. A ešte je tu ingame ini. A toto všetko zladiť dokopy je pre mňa nekonečná práca. Veď len v audio ini je toľko údajov, ktoré ovplyvňujú zvuk. Samozrejme musí byť aj kvalitná zvuková karta min. SB Audigy 2 . EAX musí byť zapnutý.
Taktiež musíš správne nastaviť aj hlasitosť jednotlivých zvukov aj v samotnej hre - motor, zvukové efekty a pneumatiky.
Na BHM je od hdi a 2re dosť návodov a zvukov do RBR.
Nakoniec, ak chcete experimentovať, tak vždy si zálohujte orig. audio.dat a audio.ini.
EDIT: Ak sa vám nechce experimentovať, tak si môžete stiahnuť Sound Choice V10. Tu si priamo v okne vyberiete auto a soft priradí všetky potrebné zvuky a efekty.
http://www.bhmotorsports.com/download/16756 |
|
|
Zaslal: ne srpen 09, 2009 17:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RUZICKA Michal
|
|
|
No mne pracu so zvukmi ulahcuje RBR Start. Program do ktoreho vsetko nahras a potom si len vyberas...je to na BH. |
|
Zaslal: ne srpen 09, 2009 23:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SRAMEK Tomas
|
|
|
Zdravim,nevite nekdo o programu,ktery zabali soubory rozbalene v programu RBReng zpatky do koncovky eng? |
|
|
Zaslal: so srpen 15, 2009 22:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SRAMEK Tomas
|
|
|
Anebo jinak,udelal jsem si zvuk v tom RBReng(nevim,jestli je udelany spravne)a vzdycky,kdyz ho zpakluju do eng koncovky,tak pri nacitani hra spadne.Poradte pls.Diky za odpoved. |
|
|
Zaslal: so srpen 15, 2009 23:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUREK Miro
|
|
|
Ak chceš modifikovať alebo vymeniť niektorý WAW súbor, tak ten musí mať rovnakú dĺžku ( v ms) ako pôvodný . Na zbalenie použiješ druhú záložku RBReng, kde pretiahneš z commandera do prázdneho okna súbory *.waw,*.fot,*.hed a *_eng_head.bin a potvrdiš tlačítkom (N). Nie je k tomu editoru žiadny zrozumiteľný návod. |
|
|
Zaslal: po srpen 17, 2009 18:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|