Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
CHLUD Radek
|
Předmět: |
|
|
ja nevim ja mam logitech momo racing a jsem s nim naprosto spokojenej i kdyz v nem trosku vrze tak sem moc rad ze ho mam a zatím bych urcite nemnenil.... |
|
|
Zaslal: čt leden 04, 2007 23:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BISAHA Ondrej
|
Předmět: G 25 |
|
|
BITTNER Jan: Jaké blechy myslíš? Já o tom volantu vážně přemýšlím, ale mám strach, že bude na hov.... Každopádně jak poznáme další generace? Není problém jen v softwaru? |
|
|
Zaslal: st leden 10, 2007 0:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
Předmět: Re: G 25 |
|
|
no tak největší problém je asi s řazením ,které má chybičky a potom se objevuje chyba na pedálech ,ale tam by to mohlo být tím softwerem. |
|
Zaslal: st leden 10, 2007 20:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MICHAL Martin
|
|
Návrat nahoru |
|
|
TUCHYNA Martin
Založen: 10. 03. 2005 Příspěvky: 81 Bydliště: Bánovce nad Bebravou
|
Předmět: DFP? |
|
|
Chlapi a DFP je Logitech Force PRO pre PS a PC? Lebo tu pisete stale skratku DFP a vobec neviem co je to za volant. Ja inak pouzivam Logitech wingman formula force GP a som spokojnz akurat mohol by byt vetsi a hlavne nie su tam najidealnejsie pedale. Teraz som kupil lacno MOMO od Logitechu je to dobra volba alebo je to cesta spat. Este som ho nevyplatil kupujem ho od chlapika ktoremu je na nic. |
|
_________________ TripleX |
Zaslal: ne leden 14, 2007 19:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
Předmět: Re: DFP? |
|
|
Který MOMO ,jsou dvě ,červený s koženým volantem a černý s řadící pákou v gumě. |
|
Zaslal: ne leden 14, 2007 19:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HARAZIM Jan
Založen: 21. 03. 2006 Příspěvky: 400 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
triplex: DFP = Logitech Driving Force Pro .... primárně je určenej pro PS2, ale na PC jde taky... |
|
Zaslal: ne leden 14, 2007 19:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
TUCHYNA Martin
Založen: 10. 03. 2005 Příspěvky: 81 Bydliště: Bánovce nad Bebravou
|
Předmět: Re: DFP? |
|
|
BITTNER Jan napsal: |
Který MOMO ,jsou dvě ,červený s koženým volantem a černý s řadící pákou v gumě. |
Asi pravdepodobne ten cierny ten cerveny bude asi starsi model nie? Lebo ani na webe uz nejadem ten cerveny. Inak ja mam umelinu teraz ten Wingman Formula Force GP a ten ma taky obruc cerveny. Ale asi to bude ten cierny s radici pakou v gume |
|
_________________ TripleX |
Zaslal: ne leden 14, 2007 20:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Avender
|
Předmět: g25 |
|
|
jednoznačne Logitch G25.... drahé, ale stojí to zato... |
|
|
Zaslal: so duben 11, 2009 8:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNDLAK Jan
|
|
|
G25 odporučam ale s chybami v radení máte pravdu..pedaly su super aj volant ale sekvenčne riadenie sa stáva že zlyhá a potom pomože už len výmena celého volantu..ja už som G25 menil raz kvoli sekvenčnemu riadeniu... |
|
|
Zaslal: ne duben 12, 2009 11:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Já myslím, že pro RBR je nejideálnější DFP. Je to nejspolehlivější volant od Logitechu. G25 bych asi volil kdybych šel třeba na LFS. |
|
Zaslal: ne duben 12, 2009 11:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRABLEC Jan
|
|
|
Já vlastním oba a mužu říct že když jsem měl G25 na reklamaci a jezdil z DFP tak se mi zdálo že se stím nedá zajet ale je to vše jen o zvyku |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: ne duben 12, 2009 12:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKSOVSKY Jakub
|
|
|
můj názor, jednoznačně G25. Problémy samozřejmě má, ale blbnutí sekvence (při ruční brzdě) lze odstranit při troše šikovnosti hupcukem a gumovací gumou
Ale řazení H-čkem je prostě zážitek za všechny prachy. |
|
_________________ YARGH! / KirK
Don´t Panic............Douglas Adams
Mirek kecá
I Got A Fever, And The Only Prescription Is More Cowbell! |
Zaslal: ne duben 12, 2009 12:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RYBAR Jan
Založen: 17. 02. 2007 Příspěvky: 238 Bydliště: Zarnovica/Slovakia
|
|
|
Pani ked tu riesite ten G25...mam ho cca pol roka-paku prevodovky pouzivam ako rucnu a za posledne dva tyzdne sa mi stalo 2x ze ked som ju zatiahol akoby zostala zatiahnuta aj po tom co som ju pustil(pri tom sa normalne vratila do vychodzej polohy a skusal som ju aj do predu dat a aj tak auto sa nechcelo rozbehnut).Pomohlo az ked som prerusil hru a v nastaveni som dal"znovu detekovat zarizeni"...potom som mohol normalne pokracovat v RZ.Nemate niekto rovnaku skusenost resp. radu ako to odstranit?Kedze som si volant priviezol z UK a v blizkej dobe sa tam neplanujem vratit reklamacia neprichádza do úvahy... |
|
Zaslal: ne duben 12, 2009 13:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
BRABLEC Jan napsal: |
Já vlastním oba a mužu říct že když jsem měl G25 na reklamaci a jezdil z DFP tak se mi zdálo že se stím nedá zajet ale je to vše jen o zvyku |
Měl si G25 na reklamaci, to už o něčem svědčí. Moje DFP už pomalu nemá vroubkování na věnci a v životě jsem s nim neměl sebemenší problém. G25 je samozřejmě lepší ve vybavenosti a zábavnosti, ale pro RBR mě osobně naprosto dostačuje DFP. |
|
Zaslal: ne duben 12, 2009 13:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|