Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
BRABLEC Jan
|
Předmět: |
|
|
At je to jak je to a zvlast kdyz to jsou kolegove tak bych to neresil tu. Pro me je to interni zalezitost RT-WRC! A udelovat nejake pentle za slova? To snad ne. Tim nikoho neobhajuju a comentar jsem jeste necetl. (Sry za diakritiku pisu z tel.) |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: po duben 20, 2009 14:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SVOBODA Venca
|
|
|
ať už je soutěž jakákoliv, tato slova sem prostě nepatří. podle mě je podnik dobře seskládaný, zajímavý, jelo se perfektně i když jsem vlastní chybou skončil dost brzo |
|
|
Zaslal: po duben 20, 2009 17:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROLIMEK Tomas
|
|
|
No pěkny komentař Ja si na tu 10 nazul slicky a jak jsem se divil v prvni zatacce Ale přeci když už vybuchnu,neotravuji s tím ostatní ne :wink:at už si myslím cokoli |
|
|
Zaslal: po duben 20, 2009 17:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CERVENKA Filip
|
|
|
Takový postřeh co se týká skladby. Při závodě mi došlo, že pokud chtěl autor poskládat trať se střídavým počasím, tak to udělal velmi citlivě. Proč? Protože na RZ je suchý, vlhký a krátký mokrý (tam jste si mohli ošahat auto na mokru) a pak zase pozpátku. Což mi přišlo jako docela rozumná volba. |
|
_________________ -> ANVEL Racing Team <- (Jednou lama navždy lama - Los Lamos)
G25 rulezz (už je to rukama, ne volantem) |
Zaslal: po duben 20, 2009 17:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Jo, díky Filipe. Takový postřeh potěší. Záměr byl udělat to tak, že je sucho, před deštěm, začne pršet, zvlhne to, pak mokro, odezní přeháňka, tak to usychá a pak nanovo. Bohužel akorát nejsou takové možnosti co se týče denní doby, aby se to dalo uspořádat uplně ideálně. |
|
|
Zaslal: po duben 20, 2009 17:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KAMENICKY Martin
|
|
|
já osobně si myslím že ten kometář byl hodně přehnanej ale nechal bych to bejt at si to vyřeší mezi sebou v teamu |
|
|
Zaslal: po duben 20, 2009 18:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
Ano teď to asi tak dopadne a souhlasím s tím aby si to vyřešilo RT WRC samo,ale je jen náhoda že to je v jednom týmu (o to více mě to zaraží ) příště to tak byt nemusí. A už minulé TR se to stalo při RM rally. http://rbr.onlineracing.cz/forum/viewtopic.php?t=1451&start=105 Třeba si to pořadatelé pořeší na příští ročník v pravidlech At si človek vynada i sprostě to chapu ,ale označovat někoho jiného za č....... kvůli vlastní chybě to mě prostě hlava nebere |
|
_________________ EURORALLY TEAM
www.montek-motorsport.cz |
Zaslal: po duben 20, 2009 18:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRABLEC Jan
|
|
|
OT: Marťas kdybych věděl dřív že tě tímto můžu rozhodit při rally tak bych v každém komentáři citoval otevřený dopis KSČM nebo "KCM" už nevím a byl bych předtebou, závěrem 3x pi...pi...pi...zdraví hanes |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: po duben 20, 2009 22:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
Heh u tebe to není potřeba v RBR Cupu jste mě s Ferrym zatím vždy vyprašili kožich Ale přijdou změny a pak budeš muset používat tyhle komentaře
PS : Těžce OT asi budem smazani Hanesi |
Naposledy upravil BRUDER Martin dne po duben 20, 2009 22:26, celkově upraveno 1 krát
|
_________________ EURORALLY TEAM
www.montek-motorsport.cz |
Zaslal: po duben 20, 2009 22:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
OT:
Honzíku, neber jméno Boží (KCM) do úst ve spojení s KSČM Mohlo by se něco přihodit Tvému vozítku v TR, čert a policajt nikdy nespí |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: po duben 20, 2009 22:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Pánové, držte se prosím tématu vlákna. S Jaromírem si to vyřešíme sami. Není třeba zde dalších komentářů. |
|
|
Zaslal: út duben 21, 2009 7:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
Na pořadatele bych si dovolil malou připomínku k organizaci . Na RZ6 v poslední zatáčce těsně před cílem běhá fotograf (teda už něběhá - já ho sundal) a je to organizačně podceněno . Tak ho prosím seškrábněte - já opravdu nechtěl |
|
Zaslal: út duben 21, 2009 11:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
IZACH Vratislav
|
|
|
hoši je mi celkem fuk jestli je někdo sprostej nebo ne..každej jsme z jiný vesnice..ale když sakra někomu vadí, že není sucho a nemá ten správnej set a gumy, aby mohl zavřít oči a odjet si ten svůj best čas na kterej asi nikdy nedosáhnu i když se teda přiznám , že u toho koukám, tak to NEJEZDĚTE.. |
|
Zaslal: út duben 21, 2009 20:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HERTL Jaroslav
|
|
|
I já se přikláním k názoru že TR už je dost obtížná a je snad pro pár vyvolených. Nemusí být stále na suchu ale aspoň někdy určitě. To je z extrému do extrému a já jako amatér jsem bez šance. Přeji ostatním více štěstí. Druhou polovinu ani nepojedu protože penal. 45 min to rozhodla. Opět realistický tukanec v min. rychlosti o stromek a konec. |
|
|
Zaslal: st duben 22, 2009 19:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DUBOVAN Mario
Založen: 17. 12. 2006 Příspěvky: 25 Bydliště: Povazska Bystrica
|
|
|
no ja si myslim ze som tiez ameter oproti spicke co tu jazdi ale taketo podmienky su podla mna realite asi najblizsie skus sa zamysliet co v reale musi podstupit taky jazdec -premenlive pocasie ,horucavy ,dazd,hmla ,zla viditelnost no bolo by co menovat ver tomu ze toto je oproti realu prechadzka ruzovou zahradou ja sa tiez divam na superov zozadu ale jazdim to pre radost nikto ma nenuti ist jazdu na rekord a zbytocne to rozbit idem si svoje a uzivam si to |
|
|
Zaslal: st duben 22, 2009 20:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|