Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
HERTL Jaroslav
|
Předmět: |
|
|
V celku s tebou souhlasím ale přece neprší stále. Venku bylo taky 14 dní v kuse hezky ale v TR nikdy. A realitu jsem myslel bouračku opravdu v malé rychlosti. Tuknul jsem že by v reálu nepraskl ani nárazník ale opět DSF. Málokdy vyletím v plné rychlosti, to bych potom ani necekl. |
|
|
Zaslal: st duben 22, 2009 21:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
Tak jen naokraj, dneska ráno u nás mrzlo, přes den 22°C a teď je bouřka jako kráva, už slyšim ráno v rádiu, jak je tu zas vyplaveno několik vesnic. Tolik asi k dubnovému počasí.
Jinak celkem fajn závod, poprvé s WRCem v TR a opět se SR, njn co se dá dělat, bez brzd se člověk daleko nedostane. Na první RZ vítěz Jarda Pančocha (momentálně) to mě celkem překvapilo, gratuluji šéfe.
A v druhé rundě všem jezdcům hodně zdaru. |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: st duben 22, 2009 22:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DUBOVAN Mario
Založen: 17. 12. 2006 Příspěvky: 25 Bydliště: Povazska Bystrica
|
|
|
no ja som o real kazeni nic nepisal ale v tom suhlasim zasa ja s tebou niekedy je to fakt zufalstvo ale v tom nam zatial nic nepomoze treba len zatnut zuby ina pomocka na to este nieje |
|
|
Zaslal: st duben 22, 2009 22:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Včera jsem odjel první etapu (kromě dvou posledních RZt), tam mne potkal taky stromek v min. rychlosti, bohužel. Počasí jsem si užíval. Moje časy jsou velmi průměrné, ale snaha byla. A skladba podniku je opravdu vynikající. Myslím, že takto, co do počasí poskládaná rally tu ještě tak do extrému uvedená nebyla. A přitom to opravdu jde ujet, což jsem dokázal na první sekci. Tu první RZtu jsem vyhrál jen díky slickům, to je jasné, jinak bych neměl šanci. Ale i se slicky se mokré Cote dalo uřídit.
My tady v RBR nemůžem zařídit, že někde v lese bude mokro a mimo les sucho. Takže to můžete brát, jakože jsou třeba ty tři RZty tady ve skutečnosti jedna RZta s úseky suchými, vlhkými i mokrými. A to je zcela reálné a nemusí k tomu být ani super proměnlivé počasí.
Takže jenom tak dále a díky Davidovi za tak krásně reálně seskládaný podnik. |
|
|
Zaslal: čt duben 23, 2009 8:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SIMCIK Petr
|
|
|
Dojel jsem tuhle náročnou rally. Děkuji pořadatelům za pěknou trať a SUPER TEXTURY ( hlavně na Chiro..) Škoda, že TR bude za chvilku končit. Nemám moc času na "každodenní trénink" a i tomu odpovídájí časy ale jak by řekl klasik: není důležité vyhrát ale zůčastnit se ( a dojet bez SR ) Rally zdar |
|
_________________ Anvel Racing Team |
Zaslal: čt duben 23, 2009 15:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUBINI Vladimir
|
Předmět: Bisanne II |
|
|
Rally a vše okolo super. Mám však pořád stejný problém v TR a to je Bisanne II. Vždy mě při načítání spadne a nikde jinde s ní problém není. V 1. kole naskočila, tak jsem myslel, že už je to dobrý. Jenže ve 2. kole opět stejný problém, tak jsem se chtěl podívat na rpl z první etapy a ani ten nejde spustit. Z jiných turnajů ji mám v rpl. 2x a funguje to normálně.
Tak nevím ??? Otočenky jsem stáhl nové a přeinstaloval. Tam ale problém není a v odstoupených vidím, že stejný problém má víc lidí. |
|
|
Zaslal: čt duben 23, 2009 19:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KONARIK Vit
|
Předmět: Re: Bisanne II |
|
|
Mám uplně stejný problém teď mě padla taky a v první etapě šla v pohodě |
|
|
Zaslal: čt duben 23, 2009 19:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VAREKA Patrik
|
|
|
Mam uplne stejny problem jak je TR a bissane2 pokazde mi to spadne nevim cim to je preinstaloval jsem otocenky a porad stejny problem |
|
Zaslal: čt duben 23, 2009 21:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SIMCIK Petr
|
|
|
Občas mám stejný problém ale pokždé problém zmizí jakmile přeinstaluju otočené tratě |
|
_________________ Anvel Racing Team |
Zaslal: čt duben 23, 2009 21:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARGECANSKY Martin
Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 1066 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
|
|
Mne v prvej etape tiez padla RZ 9 Bissan II pri nacitani, uvidime v druhej etape, no nieco sa deje ale co? |
|
_________________ CARLSBAD Rallye Team--Peugeot 207 S 2000 |
Zaslal: pá duben 24, 2009 6:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KULHANEK Ales
Založen: 02. 06. 2005 Příspěvky: 197 Bydliště: Mělník (teda malá vesnička u něj:)
|
|
|
Uz jsem radil v jinym threadu...resili jsme to u znamyho...Preinstalace nepomohla, ale bylo tim, ze mel Visty a hru musel spustit jako ADMIN, potom bez padu! |
|
_________________ Aluna
S.A.D.A.C. Motorsport
TR - Mitsubishi Lancer Evo 9 Gr.N4
WCN - Mitsubishi Lancer Evo 6.5 Gr.A8 |
Zaslal: pá duben 24, 2009 8:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARGECANSKY Martin
Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 1066 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
|
|
A co v XP? |
|
_________________ CARLSBAD Rallye Team--Peugeot 207 S 2000 |
Zaslal: pá duben 24, 2009 8:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RYBAR Jan
Založen: 17. 02. 2007 Příspěvky: 238 Bydliště: Zarnovica/Slovakia
|
|
|
Martin hravas cez RBR dll? lebo ja na XP hram cez to a nepada to tak ako bez toho.A ku tej Viste:Hraval som na Viste RBR cca pol roka a hra mi spadla za ten cas asi 2x...spustal som to normalne dvojklikom na ikonu RBR ale pri niektorych inych hrach resp. programoch sa mi stalo ze pri prvom spusteni po instalacii som musel spustit ako Administrator.A este nieco:na Viste mi neslo spustit RBR cez RBR dll ale nevadi lebo aj tak to nepadalo |
|
Zaslal: pá duben 24, 2009 10:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KULHANEK Ales
Založen: 02. 06. 2005 Příspěvky: 197 Bydliště: Mělník (teda malá vesnička u něj:)
|
|
|
V XP to bude neco jineho...casto to dela nastaveni zvuku a nebo chybejici C++
EDIT: Muze to delat plno dalsich veci...je toho tu plne forum, ale pokud ti uz vubec nic nepomaha...tak je na to jeden ucinny lek: Poustej si hru v okne |
|
_________________ Aluna
S.A.D.A.C. Motorsport
TR - Mitsubishi Lancer Evo 9 Gr.N4
WCN - Mitsubishi Lancer Evo 6.5 Gr.A8 |
Zaslal: pá duben 24, 2009 10:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|