Právě je čt listopad 07, 2024 0:14
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Michal Suvara
|
Předmět: povrchy a doplnky |
|
|
prosim vas mohol by m i niekto poradit kde by som nasiel povrchy do 3d maxu?????a este tie doplnky ako paasky reklamy zvodidly atd.??? |
|
|
Zaslal: ne duben 26, 2009 13:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CERVENKA Filip
|
Předmět: |
|
|
Předpokládám, že si musíš vše vymodelovat.
Ale mám takový návrh pro modeláře. Co zřídit něco jako databázy existujících objektů? Mám na mysli hlavně stromy, svodidla, značky apod. věci, které bývají +- společné. Nejsem si jistý, jak velký by to mělo význam, ale třeba by to pomohlo. Co zatím tak zkouším něco s Maxem, tak je pro mě boj vytvořit cokoliv nového u čeho si nejsem jistý postupem. |
|
_________________ -> ANVEL Racing Team <- (Jednou lama navždy lama - Los Lamos)
G25 rulezz (už je to rukama, ne volantem) |
Zaslal: ne duben 26, 2009 17:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KONARIK Vit
|
|
Návrat nahoru |
|
|
HONZALEK Vratislav
Založen: 10. 11. 2005 Příspěvky: 357 Bydliště: Borová u Poličky,casteji Praha
|
|
|
povrchy si clovek musi udelat sam, samozrejme jde o textury a hodne je toho na netu a hodne se toho da udelat. A ty doplnky se delaji uplne jinak,na to nic nepotrebujes.V brzke dobe vyjde osvetlujici clanek. Neco jako databaze je do budoucna pripraveno.Chce to jen trpelivost. |
|
_________________ Sometimes steering wheel, sometimes keyboard,but almost equal speed ;)HSF (Subaru WRT in the past) , The Mask |
Zaslal: ne duben 26, 2009 18:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARASEK Zdenek
|
|
|
Chtěl bych se zeptat, zda už je vytvořená nějaká databáze již vytvořených objektů a textur, které jsou v každé trati stejné.
Myslím, že tohle by přitáhlo další tvůrce tratí a taky jejich tvorbu urychlilo. |
|
_________________ SAS Krmelín |
Zaslal: st březen 24, 2010 22:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|