Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
JANDA Petr
|
Předmět: VLTAVÍN RALLY CUP |
|
|
Vltavín SimRacing si vás dovoluje pozvat na Vlastní mini pohár pořádaný týmem Vltavín-RBR-team. Podrobnosti o šampionátu, pravidla a hesla se dozvíte na http://www.metrik.cz/. Děkujeme předem všem zúčastněným a tomuto systému, kterého si dovolíme využít. |
|
|
Zaslal: pá březen 10, 2006 7:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Tomas Holba
Založen: 01. 04. 2005 Příspěvky: 114 Bydliště: Banska Bystrica,Slovakia
|
Předmět: Re: VLTAVÍN RALLY CUP |
|
|
METRIK Petr napsal: |
Vltavín SimRacing si vás dovoluje pozvat na Vlastní mini pohár pořádaný týmem Vltavín-RBR-team. Podrobnosti o šampionátu, pravidla a hesla se dozvíte na http://www.metrik.cz/. Děkujeme předem všem zúčastněným a tomuto systému, kterého si dovolíme využít. |
Ja by som navrhol jazdit Vltavinrally cup bud kazdy druhy, alebo kazdy treti tyzden, lebo okrem toho sa jazdi aj Euro Cup, Skoda Cup, RBRchamp, MCR..Takze urcite by bola lespia kvalita aj ucast jazdcov, kedy sa neslo kazdy tyzden, a myslim ze tym nehovorim len za seba
Naopak ak chcete docielit, aby vynikli aj "B-ckovy" jazdci, tak potom je jazdit kazdy tyzden spravna volba Prajem vela uspechov a trpezlivosti pri organizovani CUPU! |
|
_________________ www.peugeotmotosk.szm.com |
Zaslal: pá březen 10, 2006 10:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
Předmět: |
|
|
Určitě to bude fajn turnajek jen bych ho kvůli větší učasti nezamykal.Drzím palce at ti to vyjde. |
|
|
Zaslal: so březen 11, 2006 2:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
BRUDER Martin napsal: |
Určitě to bude fajn turnajek jen bych ho kvůli větší učasti nezamykal.Drzím palce at ti to vyjde. |
A to zase klidne zamkni, alespon tam nebude tlacenice Mensi ucast neni na prekazku |
|
|
Zaslal: pá březen 17, 2006 14:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANDA Petr
|
|
|
Hrouda napsal: |
A to zase klidne zamkni, alespon tam nebude tlacenice Mensi ucast neni na prekazku |
Ono je lepší mít kvalitní konkurenci, zakže to nechám zatím odemčené |
|
|
Zaslal: st březen 22, 2006 8:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LECIAN Lukas
|
|
|
Neslo by please povolit do turnaje i novou Imprezu 06???? Prosim prosim... Je to super auto... |
|
|
Zaslal: čt březen 23, 2006 20:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANDA Petr
|
|
|
LECIAN Lukas napsal: |
Neslo by please povolit do turnaje i novou Imprezu 06???? Prosim prosim... Je to super auto... |
Povolené je všechno, co bylo dostupné, kromě snow fyziky, nevím, co nejde, příště zase povolím všechno |
|
|
Zaslal: pá březen 24, 2006 6:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
METRIK Petr napsal: |
LECIAN Lukas napsal: |
Povolené je všechno, co bylo dostupné, kromě snow fyziky, nevím, co nejde, příště zase povolím všechno |
Vim co myslíš turnaj byl vytvořen dříve než bylo povolené sub 06 v turnajích to jsi ani povolit nemohl a dodatečně ho tam kopnout muže jedině Wally . Petr s tim nic nezmůže i kdyby 1000x chtěl |
|
|
Zaslal: pá březen 24, 2006 10:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
No tak už netrpělivě očekávám páteční druhý závod a jak jsem koukal do rozpisu rally tak se máme na co těšit určitě se nudit nebudeme. Vypadá to na paradně připravenou rally. Tak že hodně štěstí v zavodu všem. |
|
|
Zaslal: pá březen 24, 2006 14:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
Mam jen jeden dotaz. Petře proč nejsou v tabulce i zahraniční jezdci kteři dojeli na bodovaných místech? V tabulce by určitě měli být. Šlo by přeci udělat tabulky dvě. Vltavin cup se všemi jezdci co se učastní a druhou jen s českymi jezdci. |
|
|
Zaslal: pá březen 24, 2006 14:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
No tak už netrpělivě očekávám páteční druhý závod a jak jsem koukal do rozpisu rally tak se máme na co těšit určitě se nudit nebudeme. Vypadá to na paradně připravenou rally. Tak že hodně štěstí v zavodu všem. |
Tys to mel minule hodne lechky, tak ses namlsal co |
|
|
Zaslal: pá březen 24, 2006 14:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
Jen sem viděl tvoje jmeno ve foru hned sem věděl kde uhodilo no to maš pravdu ale letěl sem co to dalo. uvidime dál určitě to nebude tak lehký. Však ty na tom nejsi taky špatně Vid? |
|
|
Zaslal: pá březen 24, 2006 14:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
Jen sem viděl tvoje jmeno ve foru hned sem věděl kde uhodilo no to maš pravdu ale letěl sem co to dalo. uvidime dál určitě to nebude tak lehký. Však ty na tom nejsi taky špatně Vid? |
Me se bat nemusis. Jednak jsem pomalejsi, protoze mam stratch. Jezdim hlavne pro dobry pocit a zabavu, tedy svatecni jezdec, a takovy neohrozi prebornika jedouciho Pohar, a navic jsem slusne vychovany, takze poustim starsi lidi pred sebe |
|
|
Zaslal: pá březen 24, 2006 16:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
No tak už netrpělivě očekávám páteční druhý závod a jak jsem koukal do rozpisu rally tak se máme na co těšit určitě se nudit nebudeme. Vypadá to na paradně připravenou rally. |
Tak jsem se taky kouknul a nazvy RZ jsou dobry ale mam trochu obavy z michani pocasi. Nebudu vedet co obout Nemam s tim moc zkusenosti. |
|
|
Zaslal: pá březen 24, 2006 22:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
No tak už netrpělivě očekávám páteční druhý závod a jak jsem koukal do rozpisu rally tak se máme na co těšit určitě se nudit nebudeme. Vypadá to na paradně připravenou rally. |
Tak jsem se taky kouknul a nazvy RZ jsou dobry ale mam trochu obavy z michani pocasi. Nebudu vedet co obout Nemam s tim moc zkusenosti. |
Obuj vždycky to jaky je povrch na počasi nekoukej i když budou špatný podmínky a suchá trat dej gumy na sucho. |
|
|
Zaslal: so březen 25, 2006 1:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|