Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
Předmět: |
|
|
Vašku,já to vím,ale když chceš změnit název,stejně to kupa lidí bude vědět Ale stále zde (krom Ostravaků) nikdo nepochopil, že se jede celý rok dle jistých pravidel (známé tratě) a poslední dle jiných |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: st květen 13, 2009 22:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZAHORA Martin
|
|
|
Taky mám potřebu zdělit svůj názor.
Pořádající tým podniku TR si může zvolit tratě i podmínky tak, aby vyhovovali jejich jezdcům a tím měli na domácí rally výhodu. (tak jsem to pochopil a pokud to tak Montek chtěl, má to mít)
Nejedná se o "nové" RZ, ale o upravenou Ameriku, takže profil je stejný. (opravdu povedená přestavba a lepší než originál) Já jezdím RBR od vydání celkem pravidelně a bohužel za tu dobu znám všechny RZ tam i zpátky lépe než jezdec F1 okruhy... Takže po projetí dvou seznamovacích jízd už jsem byl zase v USA. (určitě nejsem sám) Navíc jsou určitě tací jezdci, kteří navíc pro jistotu můžou používat 3D značky, takže se nemůžou nikde ztratit.
Zkrátka mluvit o stejných podmínkách mi přijde hodně mimo mísu. (to by všichni museli jezdit na stejném PC, stejně nastaveném volantu, monitoru a na úplně nových RZ...) |
|
_________________ ZahyM
CRF RBR team - Logitech DFP 648° => Fotky |
Zaslal: st květen 13, 2009 22:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKSOVSKY Jakub
|
|
|
neřešte kdo má co najeto a kdo ne, spíš poděkujme Hroudovi za super práci a diskutujme jestli je třeba na tratích něco změnit než vyjdou v plné verzi.
Dobrá tedy, já začnu
1. Díra na Lernovci, když ji vymetu seká se obraz, na Fraizeru to nedělá. Je na Lernovci díra jiná nebo je to množstvím objektů kolem trati?
2. Když jedu Uzkotín uprostřed cesty pohoda, ale jak jedu trošku ke kraji skrz větve, brutálně se seká obraz, spíš poskakuju než jedu. Ví někdo jak toto sekání odstranit? |
|
_________________ YARGH! / KirK
Don´t Panic............Douglas Adams
Mirek kecá
I Got A Fever, And The Only Prescription Is More Cowbell! |
Zaslal: st květen 13, 2009 22:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOFBAUER Jakub
|
|
|
Miksa, kup si lepší komp, já třeba vůbec se sekáním nemám problém
Jinak mám poznámky hlavně k rozpisu, například na Prospectu dost chybí "don't cut" v zatáčkách, ve kterých jsou fikaně natahané šutry. |
|
_________________ |
Zaslal: st květen 13, 2009 22:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BAJGAR Petr
|
|
|
Kubou Hrouda vydal beta verzi |
|
|
Zaslal: st květen 13, 2009 22:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOFBAUER Jakub
|
|
|
Ke komu hovoříš? |
|
_________________ |
Zaslal: st květen 13, 2009 22:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKSOVSKY Jakub
|
|
|
Karbošu kompem to určitě nebude |
|
Mirek kecá
Zaslal: st květen 13, 2009 22:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BAJGAR Petr
|
|
|
Jé sorry, vy jste ted dva, Kuba Hofbauer |
|
|
Zaslal: st květen 13, 2009 22:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUCERA Martin
|
|
|
Dik za chvalu, ale tu nechme ted na jindy.
A co se problemu tyce, tak na to asi zridim jine tema, at tu v tom nedelame chaos. Od tebe Kubo budu chtit podrobnou specifikaci pocitace, sedacky, rucni brzdy atd.
Jo a neni to beta, ale RC a zem je americka, zadne diry navic
ZAHORA Martin napsal: |
Pořádající tým podniku TR si může zvolit tratě i podmínky tak, aby vyhovovali jejich jezdcům a tím měli na domácí rally výhodu. (tak jsem to pochopil a pokud to tak Montek chtěl, má to mít) |
Obecna myslenka je IMHO spravna a jen zopaknu, ze nikdo z Monteku ty trate k dispozici nemel. |
Naposledy upravil KUCERA Martin dne st květen 13, 2009 22:52, celkově upraveno 4 krát
|
Zaslal: st květen 13, 2009 22:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKSOVSKY Jakub
|
|
|
Rozkaz pane, zejtra ti pošlu seznam. |
|
Mirek kecá
Zaslal: st květen 13, 2009 22:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RYBAR Jan
Založen: 17. 02. 2007 Příspěvky: 238 Bydliště: Zarnovica/Slovakia
|
|
|
Ku poslednemu podniku TR len tolko:Berte to tak(Zajíc a spol.) ze usporiadatel(Montek) bol nuteny tento rok dejisko sutaze premiestnit inde |
|
Zaslal: čt květen 14, 2009 6:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZLEBEK Ivo
|
|
|
Jen jeden příklad: Barum Rally rok 2007 - Loix poprvé na barumce - dal ranu a odstoupil; Vouilloz poprvé na barumca - vyhrál. Nikdo z nich neřekl: tyto tratě neznáme, nemáme žádnou šanci. Nikdo z nich nebrblal, že kdyby to tu znal ... I když je RBR pořád jen hra, je to asi o přístupu k věci. Tak hodně zdaru ve II. etapě! |
|
|
Zaslal: čt květen 14, 2009 9:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOCKAL Stepan
|
|
|
Ja jsem taky zklamany, ale spise z toho ze jsem vul a i pres predchozi problemy jsem se nanominoval se sklenenym Lanceren EVO 6. Opet jsem v rychlosti blizici se couvani trefil stromek tloustky krbové sirky. Zadni Diferak 100%, Stredni diferak 100%, PZ poloosa 100%, brzdový okruh 100% a mazání motoru 54%. Ach jo
Jinak nove trate mi nevadi, alespon se ukaze kdo je jak rychly. Pro priste bych ale doporucoval vylepsit rozpis byť za cenu toho, že ten kdo by jej dělal by mohl více potrénovat. Tyto nové tratě jsou tak specifické, ze jedna malá chybička = konec - Stromů je moc a škvíry mezi nima malé, čili výhoda najetí jedné osoby by byla diskutabilní. |
|
_________________ ... RBR I´m lovin it ...
Geofre eWRC RBR Rally Team |
Zaslal: čt květen 14, 2009 13:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
GAJDOSIK Ivo
|
|
|
Hroudo:
1) Diky za super oziveni RBR, trate jsou nadherne
2) Nekde jakoby zbyly neviditelne kere v trave, o ktere se clovek zastavi, zjistil jsem to na Lernovci v posledni sekci, mozna tip do dodelavek
3) Po nahozeni Snow modu nebo Snow France Modu se trate musi preinstalovat, nevim jestli se musi zmenit trate, nebo mody
4) Bylo by zajimave trate udelat kompatibilni se snow modem, sice trochu vrazda, ale mohla by to byt bomba.. (Nevim jestli uz nejedou ted, nezkousel jsem, takze jestli jo, tak si skrtni) |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=RC7E-14iAZc |
Zaslal: čt květen 14, 2009 15:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUCERA Martin
|
|
|
2) Vzpomeneš si přesněji, kde to bylo ?
3) nemám to teď po ruce, abych na to kouknul, ale IMHO to neni chyba nových tratí, ale toho modu, že dovrtá tracks.ini nebo tracksetings.ini
4) No když nebudu mít co dělat, tak možná udělám zimní textury. A taky podzimní a jarní |
|
Zaslal: čt květen 14, 2009 16:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|