Právě je so listopad 09, 2024 22:34
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Dave
Založen: 01. 02. 2006 Příspěvky: 11 Bydliště: B.Němcově 46 Jablonec nad Nisou
|
Předmět: PŘIHLAŠENÍ DO PLUGINU-DATA ERROR |
|
|
Prosim nejde mi se prihlasit do turnaje zadam jmeno ha heslo a skoci to tam znovu dam to podruhy a napise to data error. Prosim jestly nekdo vi co stim ozvete se jsem casto na icq 216-406-511.Predem dik moc za rady |
|
_________________ David Šála |
Zaslal: út březen 14, 2006 22:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LECIAN Lukas
|
Předmět: Re: PŘIHLAŠENÍ DO PLUGINU-DATA ERROR |
|
|
Dave napsal: |
Prosim nejde mi se prihlasit do turnaje zadam jmeno ha heslo a skoci to tam znovu dam to podruhy a napise to data error. Prosim jestly nekdo vi co stim ozvete se jsem casto na icq 216-406-511.Predem dik moc za rady |
Dneska sem ti psal na icq a neozval ses... Obcas to dela neco podobneho brachovi, musis to proste porad zkouset se prihlasit a po par pokusech by te to melo pustit... |
|
|
Zaslal: st březen 15, 2006 19:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
Předmět: |
|
|
Mel jsem taky tenhle problem a na Wallyho radu jsem zalozil ve win novy profil a z nej to slo bez problemu. Za pokus nic nedas |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: st březen 15, 2006 20:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Dave
Založen: 01. 02. 2006 Příspěvky: 11 Bydliště: B.Němcově 46 Jablonec nad Nisou
|
|
|
na me musite pomalu v jakym winu |
|
_________________ David Šála |
Zaslal: čt březen 16, 2006 6:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Win jako Windows Proste v ovladacicgh panelech najit polozku uzivatelske ucty a zalozit novy. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: čt březen 16, 2006 10:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|