Právě je so listopad 09, 2024 10:54
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
JUHAS Patrik
|
Předmět: reset turnaje |
|
|
hej potreboval by som poradit. dneska som siel jeden turnaj. pri poslednej rz rally school stage II som normalne dosiel a vo vyskedkovh mi napisalo dnf a na konci turnaja mi ukazalo ze som bol diskfalifikovany. ked som napisal na reset turnaja tak mi to zamietol. prosim pomozte mi som zufaly |
|
|
Zaslal: so červen 13, 2009 20:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
Předmět: |
|
|
Z čeho jsi zoufalý? Z toho, že ti někdo neumožnil dojet bezvýznamný turnájek o 4 RZ, kde máš ztrátu přes minutu ve sk.? To je skoro na léčení |
|
Zaslal: so červen 13, 2009 20:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HALAJ Martin
|
|
|
mne sa to už tiež zopárkrát stalo na school II. niekedy dojdem do cieľa a zaráta mi RZ normálne ale niekedy som tiež DNF. iba raz som na toto žiadal o reset vysvetlil som že sa mi to stáva a reset mi prijali. skúsil som tú školu obrátenú aj nanovo nainštalovať. ale netuším či to pomohlo lebo odvtedy som to nejazdil |
|
|
Zaslal: so červen 13, 2009 20:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JUHAS Patrik
|
|
|
karle promin , nevedel sem jak to mam vyjadrit |
|
|
Zaslal: so červen 13, 2009 20:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Už se to tu mnohokrát řešilo. Na rallyškole 2 je nějaká hláška v rozpisu příliš blízko mezičasu. Někdy se stane, že hra kvůli tomu nezaznamená průjezd mezičasem a hráč je proto diskvalifikován. Řešením je pozměnit lehce rozpis (použít jiný). Reset proti tomu nepomůže, pokud není nastavený tak, aby jezdec opakoval celý turnaj. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: so červen 13, 2009 21:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOVARICEK Miroslav
|
|
|
Dej si vyhledat: Verze 0.87D blbne . Tam se to řešilo a je tam asi 13 příspěvek z hora od Wallyho odkaz na opravený rozpis. Taky jsem stím míval problém a z novým rozpisem se to vyřešilo. |
|
|
Zaslal: ne červen 14, 2009 23:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|