Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
VYSKA Tomas
|
Předmět: |
|
|
kontrolni otazka:
kolik stoji legalne Volvo a kolik stoji legalne NFS shit...? (uvedom si, ze volvo game, je (stejne jako byla M3 challenge) hlavne reklama vyrobce auta...)
navic opravdu si myslite ze nfs bude oznacitelne za "simulaci"?
a jinak od nekoho kdo hraje RBR je velice odvazne oznacit nejakou hru za malo inovativni |
|
_________________ | Stínadla se boří.. | FORZA PROTON !!! |
Zaslal: ne červenec 05, 2009 17:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPERGL Martin
|
|
Návrat nahoru |
|
|
PETERA Jirka jun
|
|
|
KRPELAN Michal napsal: |
ved mozme na hocicom, ja som dal len ten fiat ako priklad |
Tak jsem to včéra trochu proháněl - v offline jsem to "daval" na stredni obtiznost - můžeme se domluvit a jet, už jsem ochotny si do teho sednout - dneska ale ne, chystam se na OLD..
Každopádně se na tom okruhu snažím praktikovat něco z rally, jsem "rozkýval" Mini do zatáčky a byl z teho drift s předokolkou ale nejlepsi zavod co jsem tam jel, tak byl s tou Cortinou honička v noci s Mustangem na Magny Cours Club - 10 kol jsem ho držel za sebou |
|
Tr 2011 - 3.misto N4 |
Zaslal: út červenec 14, 2009 8:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KURA Jakub
|
|
Návrat nahoru |
|
|
PECUCH Roland
Založen: 01. 04. 2008 Příspěvky: 316 Bydliště: Moldava nad Bodvou {SK}
|
|
Návrat nahoru |
|
|
VEVERKA Lukas
Založen: 24. 08. 2009 Příspěvky: 406 Bydliště: Nošovice u F-M
|
|
|
hmm chapu že WRC je mistrovstvi sveta ale když už se děla FIA world rally championship (doufam že tam bude jwrc a pwrc) ale mohla by být i hra o IRC
nebo hru kde mate karieru svoji a začinate jako nic ( v našem připade mmčr , mčr ) s nejakou fabii pak koupite nejakeho citroena c2 r2 .......... bliži se barum rally a Vy se dostanete se do BFG drivers team a zajedete si v 207 s2k - vyhrajete barum - dostanete smlouvu od kronosu na cely rok v IRC ....................................... a po vitestvi nemecke rally v třide N4 s tím pujčeným lancerem evo 9 dostanete prachy na zaplaceni vypujčeni auta a taky se Vám ozve sponzor že chce abyste jeli další sezonu v PWRC všechny zavody.................. a tak s tim svojím problémovym grande puntem vyhrajete titul mezi produkčnimi vozy a hurááá do WRC .......................................................................... diky tomuto viteztví v předposledním podniku WRC ziskate 12i bodovy náskok na druheho v seba loeba tim pádem se předčasne stenete WORLD RALLY CHAMPION
no tak jsem nechal fantazii volnou cestu ZPET NA ZEM |
|
|
Zaslal: pá říjen 02, 2009 21:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
POKORNY Lubomir
|
|
|
................................a pak se probudíte...... |
|
|
Zaslal: pá říjen 02, 2009 22:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOMOLA Matej
|
|
|
asi tak |
|
|
Zaslal: pá říjen 02, 2009 22:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CERVENKA Filip
|
|
|
Ty voe, tak to nefunguje ani v reálu... Natož tak ve hrách... Ve skutečnosti to je příjdete s rancem peněz a podle aktuálního kurzu dostanete auto... |
|
_________________ -> ANVEL Racing Team <- (Jednou lama navždy lama - Los Lamos)
G25 rulezz (už je to rukama, ne volantem) |
Zaslal: pá říjen 02, 2009 22:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VEVERKA Lukas
|
|
|
ja vím
proto jsem napsal - ZPET NA ZEM
ale fakt už je technika na vysoke urovni tak by mohla byt nejaka obsahlejší rally hra |
|
|
Zaslal: so říjen 03, 2009 12:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SLIVA Ales
|
|
|
maverick911 napsal: |
ja vím
proto jsem napsal - ZPET NA ZEM
ale fakt už je technika na vysoke urovni tak by mohla byt nejaka obsahlejší rally hra |
Myslím že jde o licence a ty jsou dost drahé (ještě pokud chcete ve hře možnost poškození vozidel), takže s tou obsáhlosti bych to zase nějak dobře neviděl, tipnul bych si tak 8-10 vozidel max (ale třeba překvapí . |
|
|
Zaslal: so říjen 03, 2009 15:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VEVERKA Lukas
|
|
|
no jo ty licence jsou na nic
ale spiše by to melo byt naopak - značky by platili vyvojařum za to že se tam jejich auto prezentuje |
|
|
Zaslal: so říjen 03, 2009 16:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
georges
|
|
|
http://www.hrej.cz/novinky/2009/10/04/oznamena-oficialni-rally-hra-od-studia-black-bean/ |
|
|
Zaslal: ne říjen 04, 2009 8:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARYSKO Tony
|
Předmět: New game |
|
|
To by na tý nový hře musely pořádně zabrat. RBR má neuvěřitelnou platformu výběru aut a tratě co dělají kluci, to je prostě o něčem jiným. Oni jestli něco budou dělat, tak udělají akorát sezónu WRC a to bude asi všechno. Pochybuju, že by tam dali třeba tratě z Barumky nebo Ypres, nebo potom dodělávaly šedesát aut. A jestli chtějí opravdu udělat něco, tak by tam měly udělat i paintshop na barvení aut, aby se nemusely schánět Photoshopy a pluginy. Kolem RBR je tolik uděláno, že ji zvlášť pro online ježdění v brzký době těžko něco nahradí. To by pak musely vytvořit i na netu novou síť pro online ježdění, aby se to chytlo. A abych jezdil nějakou novou hru jen proto, že je hezkej pohled z kabiny, jak to autoři chtějí udělat, tak to mě nebere, to je moc slabej odvar. RBR je realistická někdy až moc, no jestli tam chtějí přidat víc lidí co budou běhat po silnici, tak ať radši nic nedělají. |
|
_________________ M-Rallyteam(Marysko Racing) |
Zaslal: st říjen 07, 2009 1:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Jenomže jaky je RBR v zakladu? žádnej zázrak, když zapomenu na fyziku hry která je zatím nejlepší, tak graficky je to slabota tratí taky není bůhví jak moc a o autech ani nemluvim. Pokud by to novy wrc me kvalitni fyzikalni model tak o zbytek bych se nebal. A dodelavani novych aut a tak podobne se urcite nekdo najde, kdo do toho bude chti jit. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: st říjen 07, 2009 13:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|