Právě je ne listopad 10, 2024 3:15
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
PUPIK Tomas
Založen: 05. 07. 2009 Příspěvky: 45 Bydliště: Velká Bystřice
|
Předmět: |
|
|
tak si zkus v nastavení FF něco pozměnit..podivej se tady nahoru a tam to kluci popisujou jak a co mají tak si to ozkoušej pak to mužeš zkusit nadstavit ve hře..no a pak leda zkusit najít novější ovladače..jinak nevim.. |
|
|
Zaslal: po červenec 20, 2009 18:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LECIAN Lukas
|
|
|
Neni to nastavenim, nic jsem v LFS ani RBR nemenil a predtim to slo bezproblemove, zkousel jsem dnska menit, kdyz to blbo a nepomohlo nic. Proste je chyba nekde ve volantu a s tim ja tezko neco udelam. Jezdit se s tim da, akorat clovek musi volant drzet vsi silou a pocitat s tim, ze muze zniceho nic naprosto nesmyslne skubnout. V RBR mne to udelalo za cca hodinu hrani asi 2x, v LFS tak kazdou druhou zatacku, takze tam to bylo horsi. Zkousel jsem FF vypnout, zeslabit, pak zas zesilit, ale absolutne to na to neraguje, hold, asi mam smulu. |
|
|
Zaslal: po červenec 20, 2009 20:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PUPIK Tomas
Založen: 05. 07. 2009 Příspěvky: 45 Bydliště: Velká Bystřice
|
|
|
no jako nevim že ale pochybuju že by se ten volant posral tím, že na něm nikdo nehrál..to mi příjdejako blbost..já si myslím že ve volantu chyba nebude.. |
|
|
Zaslal: út červenec 21, 2009 11:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
OSTROVSKY Milan
Založen: 08. 01. 2007 Příspěvky: 149 Bydliště: Havlíčkův Brod
|
|
|
Prostě bych to zkusil párkrát přeinstalovat.. Mě ted na G25 FF na XP nejdřív nešel vůbec, pak nějak divně a až na kolikátej přeinstal začal fungovat správně.. jo a po odinstalování se podívej jestli ti tam nezbylo něco v registrech |
|
|
Zaslal: út červenec 21, 2009 21:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|