Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

Vlastní auto
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
K.Raikkonen

Příspěvek Předmět: Vlastní auto Odpovědět s citátem

Zdravím,
chtěl bych se zeptat, jestli by nešlo udělat to aby mi Photoshop CS3 to auto rozbalil ve formátu 3D protože takhle jak mi ho to rozbalilo jako placku jsem se vtom absolutně nevyznal co je co.Viděl jsem že tohle je třeba kapota, ale kdybych si tam dělal nějakej nápis přes dvoje dveře tak si to popletu a napíšu to třeba, půlku na levý přední dveře a druhou půlku na pravý zadní dveře.Tak abych thole vyřešil tak mě napadlo aby to bylo ve formátu 3D.Mám Photoshop CS3, mám tam i DDS plugin.Je nějakej rozdíl mezi pluginem DDS na CS3 nebo CS2 je?A není nějaký program, který by mi to auto otevřel ve formátu 3D?Moc dík za odpověď.Sportu zdar,rallye vzlášť.
Příspěvek Zaslal: pá červenec 24, 2009 9:38
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
SVOBODA Venca

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

rozdíl mezi CS2,3,4 je pravděpodobně v nových funkcích. jinak o žádném takovém programu nevím a myslím, že není
Příspěvek Zaslal: pá červenec 24, 2009 12:54
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
K.Raikkonen

Já v tom mám hroznou matlanici a někdy vůbec nepoznám o co se vůbec jedná (blatník,nějaká samolepka, atd.)
Představoval jsem si ten program nějak , abych tam měl ten vůz vidět ve 3D formátu a posouval jsi na něm myší a pomalovával bych si snadno kde bych chtěl a jak bych chtěl.
Prosím němáte někdo nějaký tip,pomoc,radu jak si to vylepšit aby to nebyla matlanice co mám já v Photoshopu?Dík moc.

PS:Dal bych sem foto i jak to mám i jak si to představuju ale nejsem tu registrován 7 dní.Pokud by jste někdo byl ochoten tak vám ty fotky pošlu třeba na ICQ.
Příspěvek Zaslal: so červenec 25, 2009 9:10
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
NOVY Karel

Asi tě nepotěším, ale skiny na auta jsou tvořeny vždy jen tou "matlanicí" jak to nazýváš. Žádný program, kde bys měl auto ve 3d a mohl ho pomalovávat zatím na RBR neexistuje.

Příspěvek Zaslal: so červenec 25, 2009 9:17
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
RUZICKA Michal

No je tu taka moznost,ze pokial chces pomalovavat originalny model z rbr,tak ho mozes otvorit v zmodeleri,no a texturu potom vo photoshope. Ak vo photoshope nieco upravis a ulozis to tak sa to zmeni aj v zmodeleri,inac to nepojde. Ale myslim ze vacsina modelov ma dobre templaty a da sa z toho vyjst ze co je co.

Příspěvek Zaslal: so červenec 25, 2009 12:11
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
K.Raikkonen

No tak jo tak dík moc za snahu a ještě něco.Jak si děláty skiny na auta vy?Taky tou matlanicí?Uděláš si třeba potisk dveří v photoshopu pak to zkopíruješ a vložíš do tamtěch dvěří nebo jak?
Příspěvek Zaslal: so červenec 25, 2009 14:14
NOVY Karel

podívej se na naše stránky www.kcm-rbr.cz, je tam v sekci download několik videonávodů i k této problematice.

Příspěvek Zaslal: so červenec 25, 2009 14:22
K.Raikkonen

Prosím tě potřeboval bych ti poslat nějaké fotky atd. jak ot mám a pochopíš mě nedáš třeba mail nebo něco kam bych ti je mohl poslat?
Příspěvek Zaslal: so červenec 25, 2009 18:53
HAZE Jiri

Prosímtě, co chceš kam posílat, KAŽDÝ kdo si dělá skin to má v té "matlanici", buď se v tom z orientuješ, nebo nebudeš dělat skiny, jiná volba není Confused

CARLSBAD Rally Team , driver
Příspěvek Zaslal: so červenec 25, 2009 19:45
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
CERVENKA Filip

Ty jo, ale mě se ta matlanice zdá docela přehledná... Nemáš to k nějakému blbému autu?

Příspěvek Zaslal: so červenec 25, 2009 20:18
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
K.Raikkonen

Stáhl jsem si návody z výše uvedené stránky a tam je z toho auta udělaná přehledná placka a je vidět že tohle všechno je levá strana atd. ale u mě jsou tady pravé dveře vedle nich kolo pak blatník pak vedle dveře pod tím kaopta atd. takové rozházené a nemohu se v tom vyznat.Jak jsi udělal to, že ty to tam máš tak hekzy rozvržené?Nějakým pluginem?Mohl bys mi ho poslat dal bych ti mail, nebo jak jsi to udělal KAREL NOVY?Stáhl jsem si uato z revokaltovy.tym.cz>Instalátory>Mitsubishi>EVO IX.Pls poraďte jak si z toho udělám to co tam má KAREL NOVY v těch návodech?Dal bych sem screen ja to mám já ale nejde to nemám 7 dní tady.
Příspěvek Zaslal: so červenec 25, 2009 21:29
HAZE Jiri

To tam má KAŽDÝ Exclamation Rolling Eyes Jakou otevíráš složku Question Měl by jsi např. u Clia otevřít ve Photoshopu toto: ... \Cars\CLIO_S1600\textures a zde Clio_external a je to krásně přehledné Wink

CARLSBAD Rally Team , driver
Příspěvek Zaslal: ne červenec 26, 2009 0:04
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
K.Raikkonen

Neumíš číst?Já psal že jak jsem si stáhl ten video návod tak KAREL NOVY to tam má lepší rozvrhnuté to auto je tak krásně přehledné já to tam mám hrozně pomíchaný, proto by mě zajímalo jak to udělat nebo nějak nastavit,tak jak to má KAREL NOVY .Já otevírám RBR>CARS>EVO IX>TEXTURES>EXTERNAL CARPAINT.Žádný external tu nemám.V těch složkách to přehledné je já vím co mám otevřít ale nevyznám se v tom photohopu v tom obrázku který si otevřu.
Příspěvek Zaslal: ne červenec 26, 2009 9:14
NOVY Karel

"Kimi" on to ale nikdo jinak neotevírá. Problém bude v tom, co už jsem ti psal. Já, ale i velká většina ostatních, při tvorbách skinu nebo i jen úpravách používám soubory template. Tam máš možnost si vypínáním vrstev odfiltrovat stíny a pod. Navíc dneska už většina autorů ponechává v těchto souborech i vrstvu mapování, podle které poznáš přesně co, kde se nachází.

Příspěvek Zaslal: ne červenec 26, 2009 9:21
K.Raikkonen

KAREL NOVY poslal jsme ti mail tak si to přečti.
Příspěvek Zaslal: ne červenec 26, 2009 10:49
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Strana 1 z 5

Přejdi na:  

Czech translation by Azu

Based on CanverRed theme