Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ZAHORA Martin
|
Předmět: Re: Pohled z kabiny |
|
|
KANDLER Jan napsal: |
Cau ted asi nastvu vsechny co jezdi jine pohledy nez z kabiny ale co se da delat... |
Dobrá myšlenka, ale koho v TR zajímá nějaká realita, jde jenom o čas.
Muselo by se jen spoléhat na čestnost každého, že to tak opravdu jede, což v takovém podniku nejde. |
|
_________________ ZahyM
CRF RBR team - Logitech DFP 648° => Fotky |
Zaslal: pá červenec 24, 2009 20:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CERVENKA Filip
|
Předmět: |
|
|
Zas realita. Realita je furt někde úplně jinde a myslím, že pohled v tom zas takovou roli nehraje (v přiblížení)... |
|
_________________ -> ANVEL Racing Team <- (Jednou lama navždy lama - Los Lamos)
G25 rulezz (už je to rukama, ne volantem) |
Zaslal: so červenec 25, 2009 0:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
Tady nejde ani tak o realitu. K té se samozřejmě snaží přiblížit všichni tvůrci, kteří pro RBR něco dělají a věnují tomu nemálo sil, času a umu. U jednotného pohledu přichází na řadu ale další aspekty. Jsou lidi, a není jich málo, kteří RBR jezdí na notebooku, případně malých monitorech. Docela rád bych tě viděl, jak pojedeš na notesu pohled z kabiny. Ale ani to není ten největší problém. Ten leží na samotných účastnících, tedy na nás. Na naší čestnosti a smyslu pro fair play. Kdo TR jezdil ví, že i když je právě této oblasti pořadateli věnována maximální pozornost, stejně se v každém ročníku najde někdo, kdo prostě pravidla porušuje. Pohled z okna se nedá nijak nastavit a tudíš ani kontrolovat a proto nemá smysl ho nějak omezovat a nařizovat. Každý ať si jede jaký mu vyhovuje.
PS: jezdím pohled z auta |
|
Zaslal: so červenec 25, 2009 9:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KEBERT Martin
|
Předmět: Re: Pohled z kabiny |
|
|
KANDLER Jan napsal: |
Jen se vas chci tak neak zeptat vsech co rikate na to ze by pro TR bylo zavedeno jen to ze by se jezdilo pohledem z kabiny.Uz pro to ze je to jedinecne priblizeni realite. |
Paneboze tady taky? :-O
Kvuli tomuhle jsem prestal chodit na cesky LFS servery.
Jestli se tahle piiiiiip prosadi i tady ... tak mi zbude snad uz jen offline hrani . |
|
|
Zaslal: so červenec 25, 2009 11:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Toho se nemusíš bát, zde jsme (většinou) rozumní a toto NEPROJDE |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: so červenec 25, 2009 14:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PALASEK Michal
|
|
|
Já bych to jako zas tak velké přiblížení realitě neviděl, protože nikdy na pc nemůžeš z kabiny vidět to co v reálu! |
|
|
Zaslal: so červenec 25, 2009 20:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VAREKA Patrik
|
Předmět: Pohled |
|
|
No take jsem toho sameho nazoru ze by mel byt pohled jednotny je jasne ze k priblizeni realu to je malo ale co se tyce rovnych podminek pro kazdeho je to jen dobre. |
|
Zaslal: so červenec 25, 2009 22:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
rovných podmínek? blbost |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: ne červenec 26, 2009 9:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MATOUSEK Vlastimil
Založen: 05. 07. 2008 Příspěvky: 216 Bydliště: Náměšť nad Oslavou
|
|
|
Proč by nemohla bejt rovnost???Ti co ji navrhujou tak všem koupí stejný monitory a počítače,všichni pojednou se stejným autem a pak to budě pěkná rovnost .Jinak se toho asi teda nedosáhne ale to je přece detail pro ty co to pořád navrhujou ne? Sorry za O.T. ,už jsme asi trošku mimo |
|
Zaslal: ne červenec 26, 2009 9:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DITTMAROVA Jana
Založen: 26. 09. 2008 Příspěvky: 3 Bydliště: Lipnik nad Becvou
|
Předmět: Pohledy |
|
|
No jsem sice holka a mnozi reknou ze do toho nemam co kecat ale rovne podminky nemaji mnoho spolecneho s tim ze nekdo jede na 19 monitoru nebo nebo 21 je to blbost (nebo mate snad jeste nekdo 14?)) nebo jestli ma nekdo trosku vicce pameti to je taky nesmysl.Co vim z me jezdecke praxe je to,ze kdyz jedete z pohledu kabiny za totalniho necasu mokro,spatne podminky dest,mlha atd.......tak nevidite skoro nic no neco jo ale oproti naraznikovym jezdcum je to uplne nekde jinde tem se spatne podminky vyhnou velkou oklikou.Takze davam hlas pohledu z kabiny |
|
|
Zaslal: ne červenec 26, 2009 11:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUCERA Stanislav
Založen: 01. 04. 2008 Příspěvky: 77 Bydliště: Doloplazy okr.Prostejov(momentalne UK)
|
Předmět: kabina |
|
|
souhlasim,je to pravda a proto jsou tihle naraznikovy jezdci proti,nic jineho v tom neni! |
|
|
Zaslal: ne červenec 26, 2009 11:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUCERA Stanislav
Založen: 01. 04. 2008 Příspěvky: 77 Bydliště: Doloplazy okr.Prostejov(momentalne UK)
|
Předmět: kabina |
|
|
jsem taky pro pohled s kabiny i kdyz vim ze to nikdy neprojde,je to skoda! |
|
|
Zaslal: ne červenec 26, 2009 11:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MATOUSEK Vlastimil
Založen: 05. 07. 2008 Příspěvky: 216 Bydliště: Náměšť nad Oslavou
|
|
|
Jinak taky nejezdím z nárazníku,z toho pohledu 5 cm nad zemí je mi blbě a vidět před sebou celý auto jako nějakej model na dálkový ovládání,to už vůbec není pro mě,jen tak pro upřesnění |
|
Zaslal: ne červenec 26, 2009 11:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RYTIR Radek
|
|
|
Vlasto nemusíš jezdit 5 cm nad zemí.Dá se to upravit v CamBonet.Můžeš si to zvednout jak potřebuješ.Já to mám tak že jsem v úrovni kapoty.Takže mám docela přehled o trati před sebou. |
|
Zaslal: ne červenec 26, 2009 12:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VANIK Jan
|
|
|
Nechápu, co má pohled z kabiny v RBR společného s realitou? Tohle o čem mluvíte, neni žádná rovnost. Je to zvýhodnění těch, kteří tenhle pohled běžně používají. Sám jsem zjistil, že třeba s pohledem z kapoty jedu o něco málo rychleji než z nárazníku, ale chybí mi u toho radost ze hry. To už bych radši skončil, než tohle |
|
_________________ REVO is OVER, but it's staying in my heart. |
Zaslal: ne červenec 26, 2009 14:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|