Právě je čt listopad 14, 2024 17:43
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
K.Raikkonen
|
Předmět: Český rozpis |
|
|
Ahoj,
vím asi že už otravuju, ale dávám si do hry český rozpis a dělám to podle návodu, který mi byl doporučen Karlem Novým na jeho stránkách vše jde dobře, ale zasekl jsem se při tom, když přetáhnu soubro audio.dat přes Dattool.exe tak se mi tam nevytvoří nová složka a u souboru audio.dat nemám zafajfknuté to Jen pro čtení.Čím to zase je?Vím že už vás asi dost štvu, ale tohle je psolední rada.Prosím nevíte někdo?Dík moc.
PS:Prosím pomozte někdo rychle. |
|
|
Zaslal: po červenec 27, 2009 13:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZETAK Dennis
|
Předmět: |
|
|
no ja mam tiez taky nejaky problem... pretiahnem slozku audio.dat do dattoolu a vytvori sa mi zlozka... problem uz je v tom ze neviem dat tu zlozku naspat .. proste vytvorit audio.dat |
|
|
Zaslal: po červenec 27, 2009 20:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BEZSTAROSTI Jiri
|
|
|
Úplně stejně, přetáhneš složku audio na ikonku dattool. |
|
_________________ WALDA Motorsport - Jiří Bezstarosti - S1600 4EVER |
Zaslal: po červenec 27, 2009 20:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BAJGAR Petr
|
|
Návrat nahoru |
|
|
K.Raikkonen
|
|
|
Ten jsem tak už taky dal a vždy mi to mluví anglicky (mám anglickou vlajku tam) proč mi nejde ta samoinstalačka?
Jde mi , tím způsem mým to už jsem tu složku i přesal to audio.dat ale dám to tam a vždy naběhnou jen ty začáteční videa a po nich to spadne do winu a žádná hra se nespustí čím to?Co mám jinak nastavit? |
|
|
Zaslal: út červenec 28, 2009 0:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|