Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lukeš Filip
|
Předmět: Hrani online |
|
|
Prave jsem si stahl vsechny trate podle navodu jak hrat online ( pribram 1 a 2, sosnova a rally skola 2 ) a ten program na ty pluginy , ale nechapu vubec jak hrat online. Muze mi nekdo poradit ? Kdyz ve hre najedu do nastaveni - plugins - Rbr turnaj - Online turnaj mi nejde zadnej spustit, bud to pise naka trat myslim 519 neodpovida originalu nebo mate spatne auto nebo neco takovyho , muze mi prosim nekdo kdo vi jak hrat turnaje poradit ? DIky moc |
|
|
Zaslal: pá červenec 31, 2009 15:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LABAK Tomas
|
Předmět: |
|
|
nemáš tratě hrádek+liptákov a musíš si stáhnout vhodné auto pro ten turnaj! |
|
_________________ http://www.maxpowerleague.cz/ |
Zaslal: pá červenec 31, 2009 15:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lukeš Filip
|
|
|
A jak zjistim jaky auto je pro ten turnaj mozny ? Je to nekde napsany ? |
|
|
Zaslal: pá červenec 31, 2009 15:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LABAK Tomas
|
|
|
když si otevřeš turnaj tady na stránkách tak tam máš všechny povolený modifikace! |
|
_________________ http://www.maxpowerleague.cz/ |
Zaslal: pá červenec 31, 2009 15:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Ještě si musíš stáhnout otočené tratě a mít Patch 1.02. Auto instaluj buď dle návodu na našich teamových stránkách, nebo použij instalátory za stránek REVA |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: pá červenec 31, 2009 18:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lukeš Filip
|
|
|
nejde se mi dostat do zadneho turnaje , nevim jestli neco delam spatne , ale vzdy mi to napise nemate nainstalovane vhodne auto, ukazuje mi to u uplne kazdyho turnaje a kdyz se tady na strankach podivam tak do hodne turnaju auta mam spravny , nechapu jak se pripojit muze mi to nekdo jeste vysvetlit jako tupcovi co muze byt blbe prosim ? diky |
|
|
Zaslal: pá červenec 31, 2009 21:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
|
|
|
Postupoval jsi přesně dle návodu Jak začít Máš tam i ten patch,Z-fix, a ty ostatní věci Co máš za auta, nedával jsi si tam nějaké sám, musíš nejprve fyziku smazat a pak nahrát novou (nepřemazávat) a dát to na stejný slot, jako je auto, přepsat i cars.ini
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=al&p=howtostart |
|
Zaslal: pá červenec 31, 2009 22:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lukeš Filip
|
|
|
postupoval sem presne podle navodu, vsechno sem stahl a pak sem nainstaloval patch, plugin na hrani online , trate vsechny a kopiroval sem tam ten Z.dll , podle navodu. Nechapu co je spatne vsude mi to pise nevhodny auto pro tento turnaj .auta sem si tam daval vsechny sam , funguji , akorat s tou fyzikou nevim jak myslis dat to na stejny slot ? |
|
|
Zaslal: so srpen 01, 2009 16:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
|
|
|
Jestliže vyměním např. MG 1600 ze Clio ze slotu 02, tak ve fyzice místo MG dám fyziku toho Clia. Nejspíše měníš fyziku špatně. Použij ty instalátory ze stránek REVA. Najdi na stránce seznam teamů a tam REVO a použij ty instalátory,vymění fyziku a dají auto správně |
|
Zaslal: so srpen 01, 2009 16:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lukeš Filip
|
|
|
Ty fyziky mam urcite dobre vymeneny , vymenoval sem uz fakt hodne aut a slo mi to . Nevim fakt co s tim mam delat , u kazdyho turnaje mi to pise ze mam nevhodny auto pro tento turnaj . Predtim jsem tam daval hodne ruznyc h veci , jako ruzny upravy zvuku , naky lepsi fyziky a dalsi blbustky je mozny ze jak je tam toho moc ze to nefunguje proto ? A jestli jo jak to mam spravit ? Pomohlo by treba dat tam puvodni auta ? |
|
|
Zaslal: so srpen 01, 2009 19:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lukeš Filip
|
|
|
Jeste jedna vec ty fyziky ve slozce phyzics se maji menovat stejne jako byly ty puvodni za ktery sem je vymenoval nebo muzou se jmenovat jakkoliv ? Jestli jo tak to asi bude ten problem ... |
|
|
Zaslal: so srpen 01, 2009 19:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LABAK Tomas
|
|
Návrat nahoru |
|
|
BAJGAR Petr
|
|
|
a nemáš nainstalovaný snowmod nebo snowfrance |
|
|
Zaslal: so srpen 01, 2009 21:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lukeš Filip
|
|
|
Nemam snowmod ani snow france, je teda problem kdyz se ty fyziky jmenuji jinak nez ty byvale ? Tim myslim treba jestli nevadi ze kdyz davam napriklad auto ktere je misto subaru impreza 2003 tak tu fyziku starou S_i2003 smazu a nakopiruju tam fyziku novyho auta ale ta se jmenuje treba focus06 . Muze byt todle ten problem ? |
|
|
Zaslal: so srpen 01, 2009 22:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOLUB Milan
|
|
Návrat nahoru |
|