Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Setkali jste se s něčím podobným? |
Ano |
|
40% |
[ 4 ] |
Ne |
|
60% |
[ 6 ] |
|
Celkem hlasů : 10 |
|
Autor |
Zpráva |
KNOTEK Michal
|
Předmět: Škoda fabia kit car - problém |
|
|
Caute stahl jsem si auto Škoda fabia kit car a nastavoval jsem si ho v singl playeru aby co nejlépe jezdilo. Když už jsem byl spokojený a měl jsem nastavení na sníh šotolinu a asfalt tak jsem si chtěl zahrát v pluginu. Jenomže teď první problém. Vybral jsem si turnaj zvolil jsem si fabii a žádné nastavení co jsem udělal tam jakobi nebylo. Prostě tam bylo standartní a jiné nešlo. Tak jsem nechal standartní a dal odstratovat zkoušku. A teď druhý problém. Auto jede jakobi mělo 20 tun a na 4 rychlostní stupen jede sotva 100KM/h.
Tak to jsou mé problémy. Prosím požte mi je vyřešit. |
|
|
Zaslal: st srpen 05, 2009 14:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
GORNER Vaclav
|
Předmět: Nevim JISTE! |
|
|
Nevim to uplne jiste, nejsem zadnej znalec pluginu, ale podle me si bud udelal chybu pri ukladani a nebo si nezkusil Nahrát nastavení
Moznost dalši je, cimz si nejsem jisty, ze plgin bere jen setupy udelane pri shakedownu, ale to je nejspis blbost. Snad ti poradi nekdo zkusenejsi. |
|
|
Zaslal: st srpen 05, 2009 15:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
Předmět: |
|
|
Problém druhý je zcela jistě špatně naindexovaný setup k převodovce, tedy setup z jiné fyziky. Ničím jiným to být nemůže.
Problém první je ale docela zvláštní, protože s defaultem z jiné fyziky plugin nikoho na trať nepustí. To fakt nevím, jak se povedlo... |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: st srpen 05, 2009 15:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KNOTEK Michal
|
|
|
A jak mám teda opravit tu fyziku? stáhl jsem si ju tady znova a vlozil novou ale nepomáhá to. |
|
|
Zaslal: st srpen 05, 2009 17:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZAHORA Martin
|
|
Návrat nahoru |
|
|
KNOTEK Michal
|
|
|
Udelal jsem to a nepomohlto to. |
|
|
Zaslal: st srpen 05, 2009 18:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KNOTEK Michal
|
|
|
Nepomohlo to. Ale dělá to jen když hraju v pluginu v normální hře ne. Není to třeba že bych měl nějakou starou verzi pluginu? (stahoval jsem to z toho Jak začít) |
|
|
Zaslal: st srpen 05, 2009 18:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|