Právě je so listopad 09, 2024 19:38
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KEBERT Martin
|
Předmět: Predohrab - zavada na strednim a zadnim diferencialu |
|
|
Zdravim,
priznavam ze vim ze tohle tema tu nekde proletelo. Nanestesti klicova slova pro tohle vyhledavani jsou tak nestastna, ze najdu cokoliv jen ne to kde o tom byla zminka.
O co jde. Mam nainstalovane auto Renault Clio S1600, instalovane pres "instalovatko" odsud, je nainstalovane ve slotu 2 (MG) a presto se mi uz minimalne 2x stalo ze na vypisu zavad v servisce byly uvedeny stredni a/nebo zadni diferencial ktery, pokud vim, by to auto vubec nemelo mit.
Nemohl by mi prosim nekdo osvetlit (popr. rovnou nakopnout) proc to?
Diky moc.
P.S.: Jeste mne napada jedna otazecka a sice jestli to, ze se mi na jedne RZ stalo to, ze uz od startu (i primo na startu) auto sebou rumplovalo, rozjel jsem se (relativne pomalu), pro priserny rumplovani musel zastavit a auto se na miste(!) rumplovanim dodelalo samo do uplneho umrti (co odeslo, pokud neco odeslo, jsem se uz bohuzel nedozvedel). To je bug nebo ficura? Auto bylo nacate uz z predchozi RZ, takze tu prostor pro "vlastnost" samozrejme je. |
|
|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 10:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
Předmět: |
|
|
To s diferenciálem se mi občas stává také,ale já jej opravuji jen když mi zbude čas z ostatních oprav, jinak to nechám jak je - když tam vlastně nemá být |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: čt srpen 20, 2009 22:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CERVENY Martin
Založen: 07. 11. 2007 Příspěvky: 125 Bydliště: Mělník - Czech Republik
|
Předmět: |
|
|
Jezdím taky předohraby a tohle se stává, nemá cenu to opravovat, jak se píše v předchozím příspěvku, pokud je málo času, na jízdu to nemá vliv i když jsou střední i zadní diferák na 100%. |
|
|
Zaslal: pá září 18, 2009 19:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|