Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
OLSA Mirek Site Admin
|
Předmět: RALLY FINLAND |
|
|
VAŠE NÁZORY, PŘIPOMÍNKY A DOJMY.... |
|
|
Zaslal: čt březen 23, 2006 13:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
Předmět: |
|
|
Myslím, že brzy přesedlám do sk. N nebo S1600, poněvadž to není MČR ale Subaru Cup Hold, doufám, že Focus06 Subaru porážet bude. V nižších třídách mě to připadá zajímavější. Stejně moc jezdit neumím, tak co |
|
|
Zaslal: čt březen 23, 2006 17:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALENTA Frantisek
|
|
|
BARTA Roman napsal: |
Myslím, že brzy přesedlám do sk. N nebo S1600, poněvadž to není MČR ale Subaru Cup : |
Souhlasím. Je to sice každýho věc s čim jede, ale neškodila by nějaká redukce. Bylo by to určitě zajímavější. |
|
_________________ CARLSBAD Motorsport driver |
Zaslal: čt březen 23, 2006 18:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHRASTINA Pavel
|
|
|
A co bys chtěl redukovat? Každý má svobodnou volbu s čím pojede.Je logické, že každý chce uspět a Impa je nástroj, který ti k tomu může pomoct.Chápu Františku, že v týmu nemáš povolené Subaru, ale s Fabií se dají jezdit taky velmi slušné časy.A nejenom s ní, myslím že Mikeee jel e-w s focusem pod 6 |
|
_________________ #19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC) |
Zaslal: so březen 25, 2006 12:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALENTA Frantisek
|
|
|
CHRASTINA Pavel napsal: |
A co bys chtěl redukovat? Každý má svobodnou volbu s čím pojede.Je logické, že každý chce uspět a Impa je nástroj, který ti k tomu může pomoct.Chápu Františku, že v týmu nemáš povolené Subaru, ale s Fabií se dají jezdit taky velmi slušné časy.A nejenom s ní, myslím že Mikeee jel e-w s focusem pod 6 |
Není pravda, teoreticky můži jet s čím chci, ale Octa mi je prostě nejblíž - oblíbenec. Jak jsem napsal je to každého věc, byl to jen můj názor. |
|
_________________ CARLSBAD Motorsport driver |
Zaslal: so březen 25, 2006 12:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHRASTINA Pavel
|
|
|
No vidíš jak je tobě nejblíž Octavia,mi a spoustě dalším Impreza. A o tom to je... |
|
_________________ #19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC) |
Zaslal: ne březen 26, 2006 13:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Panove, pogratuloval jste uz nekdo Mikovi k tem texturam? Vim ze si s tim dal dost prace a vysledek stoji za to! |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: ne březen 26, 2006 17:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Skorpion
|
|
|
Moc nechapu o co tady komu jde. Myslim, ze ti co jedou dobre to nemaji jenom kvuli autu, ale neco asi maji i rukach.... |
|
_________________ Skorpion (Petr Janků)
|
Zaslal: ne březen 26, 2006 18:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
Jistě že , mají v rukách věnec volantu Jinak teda to finsko opravdu vypadá pěkně, hlavně na Chirdonheadu je to jako vystřižený z nějaké publikace. |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: ne březen 26, 2006 18:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HONZALEK Vratislav
Založen: 10. 11. 2005 Příspěvky: 357 Bydliště: Borová u Poličky,casteji Praha
|
|
|
No ja jsem to psal do komentaru pri testu a tak to tady pro velky uspech zopakuji. Kdyz jsem jel test,tak jsem si chvilema pripadal opravdu jako ve finsku a bez textur bych asni nerek ze se tam GB hodi,ale po projeti musim rict ze je to cele finsko!Takze velke diky!Fakt squela prace. |
|
_________________ Sometimes steering wheel, sometimes keyboard,but almost equal speed ;)HSF (Subaru WRT in the past) , The Mask |
Zaslal: ne březen 26, 2006 23:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
OLSA Mirek Site Admin
|
|
|
HONZALEK Vratislav napsal: |
No ja jsem to psal do komentaru pri testu a tak to tady pro velky uspech zopakuji. Kdyz jsem jel test,tak jsem si chvilema pripadal opravdu jako ve finsku a bez textur bych asni nerek ze se tam GB hodi,ale po projeti musim rict ze je to cele finsko!Takze velke diky!Fakt squela prace. |
už dělám na Deutschlandu |
|
|
Zaslal: po březen 27, 2006 9:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
Tak po odjetí celého Finska musím konstatovat že to byla nejnádhernější Rally kterou sem jel. Je to opravdu jak ve Finsku.Fakt dokonalý.Díky Miku. |
|
|
Zaslal: po březen 27, 2006 10:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Tak teď mě trochu hodně děsí to že nejsem na konci 12RZ s penalizací.To se teď nepoužilo supperrally do další etapy?? |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: po březen 27, 2006 21:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKL Tomas
|
|
|
PRIKRYL Roman napsal: |
Tak teď mě trochu hodně děsí to že nejsem na konci 12RZ s penalizací.To se teď nepoužilo supperrally do další etapy?? |
Je to zajímavé že!!! Já s tím bouchl na 7rz a jsem v cilí s mega času superrally, ono se tohle už stalo i nám v teamu, ale nijak se to neřešilo taky by mně zajímalo co s tím MIKU?
Jinak pěkná práce textury parádní, jen mně toliko rz na doraz nesedí a bohužel jsem s tím praštil, škoda, cítil jsem se že na to mám a prd |
|
_________________ Team manager HSF rally team |
Zaslal: út březen 28, 2006 10:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
PRIKRYL Roman napsal: |
Zalezi na tom jestli jsi dal "Retire" nebo "Exit to main menu" - cesky ekvivalenty si doplnte sami
Kazdopadne, pri startu druhy etapy dostanes casy za neodjety RZty prideleny, bat se nemusis. |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: út březen 28, 2006 12:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|