Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
SLIWKA Pavel
|
Předmět: Lancer evo9 N4 fyzika |
|
|
Dobrý den přátelé,
měl bych k vám otázku. Základní nastavení auta "evo_IX" (supr model od Kubrta) mi v RBR dělá problémy. Mapy diferenciálů mi RBR rozhází na 6 desetinných míst, jakákoli editace pak není možná a další navazující potíž - ani se základním nastavením nemůžu nastoupit do závodů, neb jest zjevně fyzika v čoudu - auto do turnaje vůbec nenajde (shakedown jezdit můžu).
Model i fyziku k autu jsem stáhnul na těchto stránkách (snad teda poslední fyzika která jde). Kdysi jsem s ním v pohodě jezdil i v turnajích, po reinstalaci RBR a vozu je to prostě K.O.
Má otázka - tušíte někdo co s tím je?
Díky předem, Pavel
P.S: omlouvám se za nepořádek v mém prvním příspěvku, a pokud tady někde je odpověď, pak neumím správně používat tlačítko Hledat...
P.S. 2: poslal bych i obrázek jak to v RBR vypadá, ale protože nemám 3 příspěvky a nechci tady spammovat abych je měl, tak zatím nic ... |
|
|
Zaslal: po srpen 31, 2009 21:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
Návrat nahoru |
|
|
SLIWKA Pavel
|
Předmět: |
|
|
Děkuji za první radu )
leč ani toto nepomohlo. Zkusím trochu švindlovat a poslat odkaz na obrázek základního nastavení jak jej vidím v RBR:
img265-imagevenue-com/img.php?image=45187_diff_map_122_6lo.jpg
(misto - patri .)
U základních aut mi toto nedělá.
Plug-iny: patch 1.02, Z fix, RBRTM, H-shift
Jsem z toho jelen ... ) |
|
|
Zaslal: po srpen 31, 2009 21:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Tak to nevím, instalátory vždy zaberou. Problém tedy bude někde u tebe v PC. Zkusil jsi jej dát na jiný slot |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: po srpen 31, 2009 21:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Pavle, když zapneš RBR a jako úplně první věc, co uděláš, tak vlezeš do shakedownu, načteš Evo IX a otevřeš default setup. Je v pořádku nebo rozhozený? |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: po srpen 31, 2009 22:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNCL Karel
Založen: 13. 05. 2006 Příspěvky: 552 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
No možná je to Pavle tím, že model stažený ze stránek pluginu ještě cca 1 měsíc zpátky byl špatný. Bez fixů. Nevím jak je to teď. Protože instalátory nepoužívám, stáhnul jsem všechny záplaty přímo z Kubrtovo stránek zde.
http://www.skodafabiawrc-rbr.wz.cz/
Poté se mi Evo IX rozběhla bez problémů. Fyziku jsem stahoval ze stránek pluginu. |
|
Zaslal: út září 01, 2009 11:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Lancer jsem v donwloadu určitě opravoval. Pamatuju si, že mě zarazilo, že nikdo nebyl skoro rok schopný se ozvat, že v downloadu je špatný model... |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: út září 01, 2009 12:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SLIWKA Pavel
|
|
|
Díky chlapi za cenné podněty, ale asi si půjdu hodit mašli
Přeinstaloval jsem to už potřetí, vyzkoušel tři modely ze třech webů a stále je to rozhozené. To znamená bude chyba někde na PC. To zas bude zápas s nějakými hodnotami v registrech ... nebo že by špatný patch 1.02? Je ještě nějaký patch? Asi ne...
Jinak ted aodpovědi a poznatky:
ad Jirka) Jiný slot nezabírá, jediný rozdíl, který zabírá je originální / neoriginální auto (teď už asi jakékoliv, dělá mi to i Fiesta S1600 na slotu MG) ...
ad Míra) když zapnu RBR, nahodím RBRTM, vlezu do shakedownu a default setupu, tak vidím to co je v odkazu výše ...
P.S.: Kdesi jsem vyčetl zkusit problémy s limity fyziky ladit v Quick Rally ale ani tam to nevypadá dobře ...
ad Karel) díky za odkaz zkusil jsem, ale taky nepomohlo. To mě ujistilo, že je to problém v něčem jiném ...
No nic, rukavice a kombinézu na sebe, místo volantu do pracek klávesnicu a myš a hurá do registrů. Vždycky musí existovat šance objevit nějakou blbost ... |
|
|
Zaslal: út září 01, 2009 18:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Pošli mi na mail mirek.ja@seznam.cz svoje soubory cars.ini a physics.lsp. Kouknu na to. |
|
Zaslal: út září 01, 2009 19:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRABLEC Jan
|
|
|
Pavle: ještě mě napadlo smaž Hshifter , jsou 2 verze a jedna mi taky padala |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: út září 01, 2009 23:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHUM Lukas
|
|
|
Prosím poslal bys mi tu funkčí na mail ChumLukas@seznam.cz našel jsem jen tu která furt hází chybu, prosím o zaslání díky moc. |
|
|
Zaslal: st září 02, 2009 13:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JADAMEK Karel
|
|
|
Mám Evo IX z reváckých stránek a úplně bez problému.. Horší je to s mým řízením, ale to je OT |
|
_________________ >>>born to be wild<<< |
Zaslal: po září 07, 2009 16:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SLIWKA Pavel
|
|
|
Zdravíčko, pánové,
tak jsem na to možná přišel. Jak to tak vidím, tak za to nemůže nic jiného než utilita Under the Hood 2 (RBRUTH2), se kterou jsem zkoušel před časem ladit nastavení vozu přímo ve hře během jízdy.
Jen mě nenapadá proč by po přeinstalování hry mělo být nastavení pořád rozdrbané...
Pěkný den. |
|
|
Zaslal: út září 08, 2009 8:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
moralles
|
|
|
protoze registry.
me to taky zlobilo. odinstaloval a zustalo tam stary nastaveni.
pust "regedit"
(ve win - start - spustit - napis regedit) pokud to mas odinstalovany tak dej vyhledat RICHARD a postupne mackej F3 a maž |
|
_________________ C2Q Q8200 | 4GB ram | HD2600pro | 24" BenQ LED
MOTO: GSX-R 750 K4 RIZLAhttp://www.motorkari.cz/profil/RobinR/ |
http://hdsunset.blogspot.com/ |
Zaslal: pá únor 05, 2010 1:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|