Právě je so listopad 09, 2024 11:06
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
JANDIK Danek
|
Předmět: |
|
|
Jirko , mam obdobny problem , obcas , proste z niceho nic , hra spadne , modra smrt , a restart , nvm co s tim , ale jak sem si precetl tohle forum tak zkusim vsechny vase tipy, a uvidim jak to pojede dal , ale je to na nic ze to nezjistim hned , treba az za den , dva , az se tomu zase bude chtit spadnout. |
|
_________________ Logitech Driving Force GT
Není důležité vyhrát , ale dojet do cíle
Moje háčko a spojka |
Zaslal: po srpen 31, 2009 13:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FAJKUS Pavel
|
|
|
Dneska ( celkově asi už po 3x ) se mě stalo, že mě při načítání trati ( cca v 1/4 ) hra vyhodí chybu o MIcrosoft Visual C++ - RichardBurnsRAlly_SSE tried to terminated it by unusual way. ( neco v tom smyslu )
Zrovna když se mě v turnaji začalo celkem dařit tak přinačítání další RZty mě to vyhodí tuto chybu.
Stalo se to někomu? |
|
|
Zaslal: st září 02, 2009 16:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZAHORA Martin
|
|
Návrat nahoru |
|
|
JANDIK Danek
|
|
|
Pavle , me to taky jednou tak udelalo , ale fakt jen jednou , vetsi problem mam s padanim celeho PC pri rbr , modra obrazovka a konec , restart. |
|
Moje háčko a spojka |
Zaslal: st září 02, 2009 20:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SRAMEK Tomas
|
|
|
Tu modrou obrazovku mi delala spatna zvukovka,me to delala C-media myslim,jak jsem ji odinstaloval,tak hra nepadala,ale nektere zvuky byly slyset trikrat dele nez predtim,hlavne Blowoff ventil. |
|
|
Zaslal: čt září 03, 2009 22:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANDIK Danek
|
|
|
Fakt jako blba zvukovka nebo jen ovladace ? ale rekl bych ze to muze byt tyma ovladacama , na jare sem jezdil bez problemu , a ted to zhruba po 6-8 RZ spadne. Diky za tip |
|
Moje háčko a spojka |
Zaslal: ne září 06, 2009 18:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|