Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
PRIKRYL Roman
|
Předmět: RALLY ARGENTINA |
|
|
Po mych chybach jsem mel poskozeny auto, veril jsem ze to spravim v 1 servisu.V jedne zatačce jsem byl rychli az moc tak jsem ju chtel riznout a preskocit , ale co se nestalo.Obevil se bug ve hre a ja narazil do niceho.To jsem taky jeste v klidu hodil za hlavu.Ale potom co jsem v servisu pretahl i tech 90 minut, tak me to ukazalo penale tusim 3:10 za limit v servisu.To me bylo jasny, ale uz byste konecne mohly vyresit to ze kdyz me to zobrazi tu penalizaci tak nejde dat zpet.no a tak jsem nedojel ani 1 RZ. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: út březen 14, 2006 18:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANOUSEK Josef
Založen: 28. 09. 2005 Příspěvky: 15 Bydliště: Bakov nad jizerou
|
Předmět: Re: RALLY Argentina |
|
|
PRIKRYL Roman napsal: |
Po mych chybach jsem mel poskozeny auto, veril jsem ze to spravim v 1 servisu.V jedne zatačce jsem byl rychli az moc tak jsem ju chtel riznout a preskocit , ale co se nestalo.Obevil se bug ve hre a ja narazil do niceho.To jsem taky jeste v klidu hodil za hlavu.Ale potom co jsem v servisu pretahl i tech 90 minut, tak me to ukazalo penale tusim 3:10 za limit v servisu.To me bylo jasny, ale uz byste konecne mohly vyresit to ze kdyz me to zobrazi tu penalizaci tak nejde dat zpet.no a tak jsem nedojel ani 1 RZ. |
Tak to se mě stalo při euro rally cupu....a pěkně mě to s... |
|
|
Zaslal: st březen 15, 2006 0:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Tomas Holba
Založen: 01. 04. 2005 Příspěvky: 114 Bydliště: Banska Bystrica,Slovakia
|
Předmět: Re: RALLY Argentina |
|
|
Suhlasim, treba tu musku vyriesit, ale verim ze na tom wally coskoro popracuje
JANOUSEK Josef napsal: |
PRIKRYL Roman napsal: |
Tak to se mě stalo při euro rally cupu....a pěkně mě to s... |
|
|
_________________ www.peugeotmotosk.szm.com |
Zaslal: st březen 15, 2006 0:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Skorpion
|
Předmět: |
|
|
Tak to s tim narazem se mi taky stalo, ale pri testu... sjel jsem z brehu a narazil do niceho... reps. strom jsem tam nevidel....[/url] |
|
_________________ Skorpion (Petr Janků)
|
Zaslal: st březen 15, 2006 1:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Hej proč mě nejde 2 etapa?????????????V 1 etape jsem skoncil hned na 1 RZ a nechtelo me to pustit dal |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: pá březen 17, 2006 20:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
Předmět: Hlavně sprint ale i rally |
|
|
No já musím říct že jsem po delší době docela spokojen. V Rally jsem jel slušně, ale pak se mi do toho nacpalo Windows Update a hra se začala tak trhat, že jsem ani nemohl zastavit. Byl jsem z toho nějak vyklepaný a švácl jsem s tím do rokle. No ale i tak jsme skočili týmově asi nejlíp doposud.
Ve sprintu jsem naproti tomu jel na maximu možností, ale všichni jeli jak blázni a uplně bez chyby, takže to beztak nestačilo než na konec první desítky. Byl to ovšem pořádný mazec a musel jsem se opravdu snažit až mně z toho bolely očiska. |
|
|
Zaslal: čt březen 23, 2006 16:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
Pokud mám hodnotit svoje vystoupení na Argentině (oba podniky), tak budu radši mlčet, protože tolik sprostých slov na svou adresu, to by bylo na vypípání. Důležitý je umět pojmenovat svoje chyby a ještě důležitější je je napravit. A to se mi hrubě nedaří. Nejezdím dlouho - vlastně teprve od zimy, zkušenosti chybí a talent zřejmě taky. Musím se s tím prát. Argentina je jednoznačně to nejhorší, co jsem doposud předvedl.
Teď za půlkou šampionátu si říkat od příště to bude lepší, je kravina. prostě musím zapomenout na Argentinu a plně se soustředit na Finsko. Shakedown ukázal, že by to mohlo být v normálu.
Vím, že tým potřebuje nutně body. Nutně ! |
|
|
Zaslal: so březen 25, 2006 13:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HONZALEK Vratislav
Založen: 10. 11. 2005 Příspěvky: 357 Bydliště: Borová u Poličky,casteji Praha
|
|
|
Tak u me je to celkem jednoduchy.Rally= katastrofa s 65 min penalizace,takze vic neni treba dodavat No a sprint je ta druha strana mince,do pulky jsem jel normalne,ale pak se mi trochu rozklepala kolena a nechtel jsem riskovat,ze ztratim dobrou pozici tak jsem zvolnil. Timto gratuluji Tomasi Koleckarovi jsem nevedel na zacatku jak kdo bude rychly,priste se ukaze... |
|
_________________ Sometimes steering wheel, sometimes keyboard,but almost equal speed ;)HSF (Subaru WRT in the past) , The Mask |
Zaslal: so březen 25, 2006 21:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOLECKAR Tomas
|
|
|
Dík Vráťo za pěkný souboj ani jsem nevěřil že tě dokážu porazit ,protože při minulých sprintech jsem měl pocit že Micinka přestává po 6 rz táhnout,ale tentokrát jela stejně až do konce (asi jsem předtím zvoňoval já) tak jsem to zkusil a vyšlo to.Doufám že na Finsku se mi podáří zase držet krok |
|
_________________ #47 Schumi
www.hsfrt.ic.cz |
Zaslal: po březen 27, 2006 0:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|