Právě je st listopad 06, 2024 12:07
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
VASICEK Michal
|
Předmět: |
|
|
cau kluci potrebuji poradit, když jezdim normal ne pres plugin tak to jde nadherne plynule, ale když jedu pres plugin, tak v každe sekci jak nebehne mezicas a tabulka s umistenim tak se to seka dokut ta tabulka nezmizne. Nevim co stim |
|
Zaslal: st září 24, 2008 19:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SULAN Martin
|
|
|
vypnout tabulku |
|
_________________ Honey, I´m home |
Zaslal: st září 24, 2008 20:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUREK Miro
|
|
|
BEZDEK Filip napsal: |
mně to taky dělá u krátkých RZ cca do 4 km to nedělá a u dělších než 4 km to dělá.... a když jedu více RZ tak se mi někdy zasekne RBR ale PC ne.. nevím čím to je??? Za dobrou radu dííky.!! |
Skús spustiť hru v HIGH priorite, tu je návod na BAT súbor :
1. Otvor Notepad
2. Označ nasledujúci text a cez copy/paste vlož do Notepadu
cd "C:\Program Files\SCi Games\Richard Burns Rally"
cmd /C "START /HIGH /B RichardBurnsRally_SSE.exe"
( Ak máš iný adresár, názvy, tak to zmeň !!! )
3. Ulož súbor do adresára RBR ako RBR HIGH.bat
4. Vytvor si zástupcu bat súboru na plochu
5. Hru spustí cez tento súbor
( Návod prevzatý z BHM )
Ja som to na mojom staručkom PC dal všetko naplno zo všetkými detailami a EAX zvukom. Po 3. turnajoch skúšamia ani jediné seknutie, Všetko ide zatial plynulo a aj rýchlejšie. Bodaj by to vydržalo .
Má to u mňa jednu chybu, je dlhšia odozva pluginu (dlhšie to načítava turnaje, jednotlivé tabuľky ,takže musím viackrát potvrdiť spojenie), aspoň sa zatiaľ schladí motor (PC)
Moje PC : Athlon XP 1800+, 1 GB RAM, SB Audigy 2, GF 5700 128 bit, AGP slot 4x, rozlíšenie 1024x768x32 |
|
|
Zaslal: út říjen 21, 2008 19:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KYSELY Jiri
|
|
|
Zdarec, to je sice pěkné, ale jak udělat aby se mi pak nesekal volant, to nevíš ? |
|
|
Zaslal: pá říjen 24, 2008 16:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUREK Miro
|
|
|
Ja idem klávesy, takže ti neporadím.
Je aj utilitka D3Dbooster na plynulé prehrávanie v hrách. Optimalizuje aplikacie v D3D (directx 3D) rozhraniach, čo využívajú directx 3D. Download a popis je priamo na stránke
http://www.slunecnice.cz/sw/d3dbooster/
Ide len pod Win XP s prihlásením ako administrátor. Možno niekomu pomôže pri sekaní hry. |
|
|
Zaslal: po listopad 10, 2008 17:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LESKO Simon
|
|
|
Sekanie hry som doteraz nepostrehol. A zrazu si pýtalo jedno video Divx codec, tak som nainštaloval free DivX 7. Potom idem do hry a už pri prechádzaní menu som zistil, že akosi pomaly reaguje na príkazy. Vošiel som do hry a už to tu je. Ako v starom trhanom filme. Hovorím si, že by Divx ? Najprv som a hrabal v nastaveniach grafiky karty potom v Startupe RBR a nič, stále to seká. Tak som odinštaloval Divx a blbec odinštaloval aj Microsoft Visual C + + 2005. To som zistil, až keď som chcel spustiť hru. Ale aj tak sa mi zdalo, že to ide pomaly. Tak som nainštaloval nanovo ešte aj ovládač Grafickej karty a pre istotu aj DirectX z marca 2009. Rešart a RBR ide znova ako hodinky. Tak to je moja prvá skúsenosť so sekaním hry. Možno to robí niekomu, tiež z uvedeného dôvodu. |
|
|
Zaslal: st květen 20, 2009 22:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRPELAN Michal
Založen: 18. 07. 2007 Příspěvky: 206 Bydliště: Valaská Belá, Slovakia
|
|
|
SULAN Martin napsal: |
vypnout tabulku |
suhlasim, vypnut tabulku, ja som povypinal vsetko co tam bolo okrem otackometra, takze teraz neviem ako som na tom s casom a neznervoznuje ma to, a jazdim lepsie, takze ani medzicasy, ani celkovy cas tam nie je |
|
_________________ N4,A6
RBR cars installation guide http://rbr-car-installation-guide.wz.cz/ |
Zaslal: so květen 23, 2009 1:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETRAS Marek
|
|
|
Ahoj, mám taky problém se sekáním RBR. Už asi 3 měsíce se seká hra, sekání je vždy v pravidelném intervalu. To bude ale problém u mě, už jsem si na to i zvykl. Hra mi doposud ani jednou (!) nespadal při jízdě. Ted jsem ale nainstaloval Hrádek. První turnaj s ním naprosto vpohodě, druhý taky, ale na tom třetím už se to nejen sekalo jak "nomálně". Ted k tomu přibyly jakýsi podivný "záseky" po kterých se to vždycky kousne a celý to spadne. A navíc, není to jen u Hrádku, ale dělá to i u všech ostatních RZ. Má někdo nějaký nápad, jak to odstranit? Předem DÍK za případnou pomoc.
PS: už jsem to celý znova nainstaloval a nic |
|
|
Zaslal: po červen 22, 2009 19:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETRAS Marek
|
|
|
Díky. Díky za vyčerpávající odpovědi. Snad jste se nikdo nepřetrhli. |
|
|
Zaslal: út červen 23, 2009 21:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETERA Jirka jun
|
|
|
Zdravim, oživuju toto téma, jelikož se mi strašně seká RBR - jen na narocnejsich tratich - zvlaste mokro, to nejde zajet Falstone, sipirkakim, proste nic kdyz prsi, obcas se to seka i na suchu - nejvic PTD rallysprint, Pirka Menoko - proste narocne trate.
Moje sestava je - AMD Athlon 4800+ x2 2.51 GHz - netaktovano
MSI radeon 3850 512 MB DDR3 - jadro na 700 Mhz a pameti 690 - netaktovano
2 GB Ram
Soundblaster Audigy
Zdroj Eurocase 450 W
Seká se to i na rozliseni 640x480 tak i na 1280x1024... i na nejhorsi nastaveni v catalystech i na nejlepsi - ruzne prostridano.....
Ovladače použivam na procesor - AMD procesor driver
Ati tray tools - zkousel jsem i 4 verze oficial. catalystu, ale bylo to stejny.
PC čistim - Advanced system care, TuneUp utilites 2008, pouzivam spybot search and destroy a Avira antivir.
Prohlizel jsem Dxdiag, vsechno OK. Zvuky mam v RBR modifikovany, seka se i když tam dam ty defaultni, nedavno jsem preinstalovaval winy - mam tam Windows XP service pack2 bez aktualizaci.
Zkousel jsem i ruzne programy na "zlepseni vykonu" - AMD fusion, D3D booster, game booster,ale nepomohlo...
Seka se mi i GT legends....
Už nevím co mam dělat, mohl by mi prosím někdo pomoct??
už si vubec nevim rady, vyzkoušel jsem snad všechno co se tady na foru psalo.... |
|
Tr 2011 - 3.misto N4 |
Zaslal: so červenec 11, 2009 17:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOLECEK Jirka
|
|
|
Zdravím.
Chtěl bych se zeptat, jestli někdo má podobné potíže jako já. Hraju RBR, vše OK a náhle se mi sníží framerate na doopravdy nehratelnou úroveň. Stalo se mi to 1x na Bisanne (Snow France), několikrát v Austrálii a teď i na Sipirkakim. Za tu dobu jsem už jednou měl format PC, několik verzí ovladačů, nemám HD mod a sestava je slušná (P4 2,8 GB, 2 GB RAM, GeForce 7600 GT).
Už nevím co dělat Většinou se mi to stalo na turnajích, které jsem založil a myslím, že jednou na Euru (Jedna East - West) |
|
_________________ Best Regards
Jiri Holecek
Virtual Rally Driver
Manager of the
Czech DM Engineering
Škoda Fabia RS Kitcar
http://www.cdme.webnode.cz |
Zaslal: čt září 24, 2009 16:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETERA Jirka jun
|
|
|
přesně toto se mi stávalo na kartě Nvidia 7600 GS a taky mám slušnou sestavu... ta "karta" mi několikrat vyhorela... uplny.. smejd.. proste.. po vymene karty bez problemu |
|
Tr 2011 - 3.misto N4 |
Zaslal: ne září 27, 2009 10:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUBICIK Josef
|
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
No,kartou to asi nebude, já ji měl přes rok(7600 GS) a šlapala v pohodě Spíše to přehřívání a podobně... |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: ne září 27, 2009 11:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOLECEK Jirka
|
|
|
Procák v poho, grafárna zvláda všechny ostatní hry v poho...Když jsem měl GeForce 4 Ti, tak se mi RBR sekalo jen na Joux Verte v high speed úseku a tobyl framerate okolo 10 FPS. Zajímavé je, že když se tohle stane, tak vše je plynulé do té doby, než se rozjede auto |
|
_________________ Best Regards
Jiri Holecek
Virtual Rally Driver
Manager of the
Czech DM Engineering
Škoda Fabia RS Kitcar
http://www.cdme.webnode.cz |
Zaslal: ne září 27, 2009 12:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|