Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
Předmět: |
|
|
Proč si myslíš, že když BICA napsal,že se mu něco stalo s řízením v půlce RZ 3,že hned požádal o neoprávněný reset O volantu nepadlo ani slovo...mohl mít poškozenou tyč řízení a tu pak v servisu po 4 RZ opravil. Pokud to nevíš, tak takovéhle nicneříkající a zavádějící obviňování se zde netrpí, buď řekni na rovinu vedení TR co máš namysli,nebo raději neříkej nic Soutěž je dost prestižní a při odhalení podvodů bylo v minulosti postupováno tvrdě a nehledě na jména jezdců Ale takovéhle "obvinění" je též nesportovní a sem nepatří A rozhodně si nemyslím, že by vedení někomu nadržovalo a udělovalo NEOPRÁVNĚNÝ reset |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: po září 28, 2009 14:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRONIKA Matej
|
|
|
Mi je to celkem jedno a až někdy taky budu mít nějaké jméno, tak snad reset dostanu, jenže já o něho žádat nebudu protože to beru jako hru a né jako ostatní. V třetí RZ měl DNF a ve čtvrté bylo vše O.K.?? Když servis byl až po čtvrté RZ. To potom nechápu |
|
|
Zaslal: po září 28, 2009 19:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
|
|
|
Tak si přečti pravidla,pak pochopíš Z jakého důvodu lze udělit reset je napsáno v pravidlech. Pokud takový moment nastal,požádal o reset a ten mu byl udělen. Proto pokračoval dál A už přestaň nepřímo obviňovat,že se dává reset dle jména Já psal,že se na jména nehledí a padni komu padni |
|
Zaslal: po září 28, 2009 19:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
KRONIKA Matej napsal: |
Zdravím všechny
Taky jsem tu nový a nechci se nikoho dotknout, ale jak píšete o spravedlností pořadatelů. Je možné dostat reset, že blbne volant?? U některých jezdců to asi možné je, že páni pořadatelé. p. BICA Martin by mohl poslat pro kontrolu 3,4 RZ ať se vidí spravedlnost |
Dobrý den pane Kroniko, jak jste přišel na to, že jsem dostal reset kvůli blbnoucímu volantu, že tady předhazujete nějaká obvinění? O reset jsem žádal z důvodu pádu hry při načítání RZ5 Oslí-Strýčkovy. A k tomu volantu. Místy jsem měl pocit, že se mi rozhazuje center řízení, možná ano a možná se mi to jen zdálo z té nervozity. Ale že jste takový odborník, rpl tam máte nahrané. Auto je na slotu5. A mimochodem u toho odstoupení jsem měl důvod: Nenastoupil na RZ5. Věř že to není jménem, protože jméno má úplně každý.
S pozdravem Martin Bíca |
|
Zaslal: po září 28, 2009 19:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RYBAR Jan
Založen: 17. 02. 2007 Příspěvky: 238 Bydliště: Zarnovica/Slovakia
|
|
|
Matej o tom co pises viem len z tejto diskusie takze jedine vysvetlenie co ma napada je ze Martin Bica dojazil RZ 3 s nejakymi problemami (pise o nich aj v komentari po RZ3) a po tejto RZ mu to spadlo...normalne si zaziadal o reset a ten aj logicky dostal kedze v kolonke odstupenych pri jeho mene svietilo "nenastoupil na RZ4"...po udeleni resetu pokracoval v turnaji od RZ4....v komentari po RZ4 pise ze "prvni sekce OK,auto cajk"....ten komentar pisal az po servise ktory nasledoval po RZ4 cize auto uz mal opravene.Toto je moje vysvetlenie ako to mohlo byt....naozaj neviem podrobnosti toho resetu a ani neviem ci vobec daky bol ....len ti chcem vysvetlit jednu z moznosti ako to mohlo cele prebehnut.A ku tomu problemu s riadenim o ktorom pisal....ako vies ci mal problemy s volantom alebo mal problem v hre....??? |
|
Zaslal: po září 28, 2009 19:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRONIKA Matej
|
|
|
Asi máte pravdu, ale já bych radějí poslal při pádu hry DMP a ne nějaký rapley |
|
|
Zaslal: po září 28, 2009 19:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RYBAR Jan
|
|
|
No myslim ze to je samozrejmost....mne tak isto spadla hra po RZ22 a poslal som spolu so ziadostou o reset aj.DMP a myslim ze tak urobil aj Martin Bica....a ak nie tak by to urcite nebol pre neho problem |
|
Zaslal: po září 28, 2009 19:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOFBAUER Jakub
|
|
|
KRONIKA Matej napsal: |
Asi máte pravdu, ale já bych radějí poslal při pádu hry DMP a ne nějaký rapley |
Replay z RZ 3 a 4 jsi žádal na předchozí straně ty... |
|
_________________ |
Zaslal: po září 28, 2009 19:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRONIKA Matej
|
|
|
Já nic dokazovat nepotřebují |
|
|
Zaslal: po září 28, 2009 19:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
|
|
|
V pravidelch je :
Nebudou povoleny resety turnajů:
- bez .dmp souboru (při pádu na trati RZ), který se vytvoří při pádu hry. Potom je nutné poslat .dmp soubor ....
Více čti pravidla,méně fantazíruj |
|
Zaslal: po září 28, 2009 19:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRONIKA Matej
|
|
|
O tom už jsem tady psal Jirko |
|
|
Zaslal: po září 28, 2009 19:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RYBAR Jan
|
|
|
Mozno by to mal cele uzavriet Michal Senk a povedat ci Martin Bica poslal .DMP subor ku zioadosti o reset...myslim ze to by bola jasna odpoved pre tych ktory pochybuju o spravodlivosti v TR |
|
Zaslal: po září 28, 2009 20:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRONIKA Matej
|
|
|
A co myslíš, že odpoví?? |
|
|
Zaslal: po září 28, 2009 20:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Já bych tu debatu už zastavil. Martin Bíca dostal reset, protože mu to spadlo při načítání RZ 5. Mě osobně to při načítání Oslí spadlo jednou taky. To se prostě někdy stane. Tam by reset dostal i kdyby neměl dmp. Pokud ale hra padá při načítání RZ, téměř pravidelně se dmp vytvoří. Pokud někdo žádá o reset a spadne mu to na trati RZ, tak kontrolujeme všechno možné, aby jsme reset nepovolili někomu, kdo to rozbil. V tomto případě, ale nebylo vůbec co řešit. |
Naposledy upravil SENK Michal dne po září 28, 2009 20:09, celkově upraveno 1 krát
|
Zaslal: po září 28, 2009 20:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
TESAR Jan
|
|
|
Na každém šprochu, pravdý trochu Matějí. Jé to zbyečné něco řešit |