Právě je čt listopad 07, 2024 6:40
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
STEJSKAL Petr
Založen: 19. 03. 2006 Příspěvky: 743 Bydliště: vedle bordelu
|
Předmět: Problem s fyzikou Subka N |
|
|
Cau,
psal jsem to uz do modifikaci, nejede me v turnajich oficialni MCR Subaru GrN, i kdyz delam vsechno tak jako u ostatnich aut, ktera funguji (jeste teda krome Xasry ). Nemuze byt nekde nejakej jinej soubor, ktery se neprepisuje a zustava v nem porad informace, ze mam porad misto Nka nainstalovane WRC ? Jinak do adresare cars nezasahuju, protoze nechci menit svoje textury.
Diky |
|
|
Zaslal: po březen 27, 2006 11:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Tomas Holba
Založen: 01. 04. 2005 Příspěvky: 114 Bydliště: Banska Bystrica,Slovakia
|
Předmět: Re: Problem s fyzikou Subka N |
|
|
STEJSKAL Petr napsal: |
Cau,
psal jsem to uz do modifikaci, nejede me v turnajich oficialni MCR Subaru GrN, i kdyz delam vsechno tak jako u ostatnich aut, ktera funguji (jeste teda krome Xasry ). Nemuze byt nekde nejakej jinej soubor, ktery se neprepisuje a zustava v nem porad informace, ze mam porad misto Nka nainstalovane WRC ? Jinak do adresare cars nezasahuju, protoze nechci menit svoje textury.
Diky |
Skus pozret http://rbr.onlinegames.cz/index.php?act=al&p=howtostart , sekciu Nové auto do RBR, tam to mas vysvetlene, ak xes nove suto, musis vacsinou menit aj subor cars.ini ! |
|
_________________ www.peugeotmotosk.szm.com |
Zaslal: po březen 27, 2006 12:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEJSKAL Petr
|
Předmět: Tezko rict |
|
|
Myslis, ze by to mohlo byt nezmenenym modelem v adresari cars? Moc se me to prave nezda, pac kdyz jsem si nahraval napr. Nkovou Mitsu, tak jsem tam nic nemenil a jede me uplne v pohode.. |
|
|
Zaslal: po březen 27, 2006 14:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LECIAN Lukas
|
Předmět: Re: Tezko rict |
|
|
STEJSKAL Petr napsal: |
Myslis, ze by to mohlo byt nezmenenym modelem v adresari cars? Moc se me to prave nezda, pac kdyz jsem si nahraval napr. Nkovou Mitsu, tak jsem tam nic nemenil a jede me uplne v pohode.. |
Skoro urcite to bude v cars.ini, protoze tam se meni cesta k souborum daneho vozu, u Lancera je mozna cesta zadana stejne, jako u originalniho wrc, ale u Imprezy N, to je mozna jinka, a proto ti to nejde... |
|
|
Zaslal: po březen 27, 2006 17:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEJSKAL Petr
|
Předmět: OK |
|
|
Jsem vul, uz to vali v pohode. Dik |
|
|
Zaslal: po březen 27, 2006 20:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|