Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
TESAR Jan
|
Předmět: |
|
|
Míšo, tohle si mi už dostatečně vysvětlil přes PM
Jen jsem napsal, že hra padá i tímto způsobem a nejde s tím nic udělat |
|
Zaslal: út září 29, 2009 12:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
RYBAR Jan: Chápu přesně co myslíš, ale Kronika jen nepochopil muj komentář po RZ a už toho vyvozoval že mam poruchu volantu a že nemůžu jet a že jsem si vypnul hru a zažádal o reset abych mohl volant opravit. DMP se mi samozřejmě vytvořil, ale já už končim tuto debatu. A vůbec, co tady má co protestovat někdo do nedokončil ani RZ1. Pokud vim, tak ani v MMČR nesmí podávat protest někdo kdo nedojel do cíle |
|
Zaslal: út září 29, 2009 14:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRONIKA Matej
|
|
|
Máš pravdu, závod jsem nedojel, o to víc času jsem měl na sledování soupeřů . Jen jsem chtěl vědět jak to je. Přiští závod si radějí budu hlídat trať, než ostatní jezdce |
|
|
Zaslal: út září 29, 2009 15:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
Martine trefa do černého |
|
Zaslal: út září 29, 2009 15:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
|
|
|
KRONIKA Matej napsal: |
Máš pravdu, závod jsem nedojel, o to víc času jsem měl na sledování soupeřů . Jen jsem chtěl vědět jak to je. Přiští závod si radějí budu hlídat trať, než ostatní jezdce |
Ano, soustřeď se sám na sebe a věř pořadatelům, to bude to nejlepší co můžeš udělat. |
|
Zaslal: út září 29, 2009 15:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
OPRSAL Michal
|
|
|
Matěji už to neřeš.Užívej si tuhle skvělou hru a pohár team rally a podvody nech na komisařích TEAM RALLY. Jednají vždy fér a měří všem jedním metrem takže buď v klidu.Ať se ti daří na tratich RBR.ČUS |
|
|
Zaslal: út září 29, 2009 17:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
TESAR Jan
|
|
|
Taková arogance Martine
Vůbec, není jedno jestli tu RZ nebo závod nedokončil A co tady píšeš něco o MMČR Tohle je(hra), pohár TR a myslím si, že každý má nárok sem napsat svůj názor a protest. Tim pádem si jen dokázal, jak ty moc pořadatelům věříš. Asi tě sere, že na to přišel nováček, který začíná teprve jezdit a má přehled o hře |
|
Zaslal: út září 29, 2009 17:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
Michale byl bych pro tohle vlákno zamknout |
|
Zaslal: út září 29, 2009 17:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RESL Jan
|
|
|
Tesař Jan: Nerad do těchto věcí zasahuji,ale udělám to.Takže,někdo tady Martina obvinil div ne za podvodníka na základě jednoho komentáře,který s tím nemá co dělat a ty se ještě divíš,že se jako Martin takto reaguje?No byl bych rád,že ještě jen takhle,protože podle mě je docela nad věcí.A takový řeči,že na každým šprochu je pravdy trochu,bych si taky nechal pro sebe,protože to bych mohl o tobě prohlásit,že seš zloděj,podvodník a já nevím co všechno a těšit se nato,jak někdo bude tvrdit,že na každým šprochu je pravdy trochu.Ano může být a taky nemusí.Možná bude trochu pravdy natom,že v tom máte pěkný guláš a pravidla,možnosti pádů hry jste tedy zrovna moc dobře nepochopili.A ještě k těm protestům,protest ať klidně nováček podá,ale opodstatněný a na něco,co by se dalo dokázat.Jinak to taky chodí tak,že když na něco podám protest a nebudu mět pravdu,tak ten protest taky zaplatím . |
|
Zaslal: út září 29, 2009 18:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANKU Roman
|
|
|
Řešíte tady kraviny, když už se někteří chcete obvinovat tak doporučuju si přečíst návštěvní knihu týmu BESIP,,,, moc hezký, někteří jsou tu opravdu borečci a zkutek utek. |
|
_________________ http://kizzcup.kvalitne.cz/
http://kizz-me.wz.cz/RVT.html |
Zaslal: út září 29, 2009 18:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
|
|
|
TESAR Jan: Nemyslim si, že jsem arogantní. Hned jsem dostal radu, abych pana Kroniku poslal do p***e a já ještě jak blbec nahrávám replaye o který žádal a pořád málo. To přirovnání k MMČR bylo myšleno jako vtip, jenom tys to nepochopil. No nic. Kdo chce psa bít, hůl si vždy najde viď. Já mám svědomí čistý. |
|
Zaslal: út září 29, 2009 19:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
TESAR Jan
|
|
|
Za par dní startuje druhý závod. Jak se na něho těšíte Dámy a Pánové?? |
|
Zaslal: út září 29, 2009 21:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
|
|
|
Já se vůbec netěšim, zas mi bude určitě blbnout volant a budu to muset vypnout. To je vopruz. |
|
Zaslal: út září 29, 2009 21:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROLIMEK Tomas
|
|
|
Máte se na co těšit Já se teda těším |
|
|
Zaslal: út září 29, 2009 21:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ROULE Leopold
|
|
|
BESIP se těší a už pilně nastavuje svou techniku Bude to těžký boj, jsme spíš asfalťáci..
JANKU Roman: Ty kluku pěkně si nám pozvedl návštěvnost. |
Naposledy upravil ROULE Leopold dne út září 29, 2009 21:33, celkově upraveno 1 krát
|
Zaslal: út září 29, 2009 21:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|