Právě je st prosinec 25, 2024 8:42
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
FRIC Miroslav
|
Předmět: |
|
|
Mel bych maly dotazek... Nainstaloval jsem Finsko, ale mam stare textury. Acropolis mi facha normalne, nenapada Vas, cim to je? |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: út březen 28, 2006 20:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
OLSA Mirek Site Admin
|
|
|
FRIC Miroslav napsal: |
Mel bych maly dotazek... Nainstaloval jsem Finsko, ale mam stare textury. Acropolis mi facha normalne, nenapada Vas, cim to je? |
popiš komplet do detailu po krocích co si udělal .. a kde jsou soubory umístěny |
|
|
Zaslal: út březen 28, 2006 23:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Mike: Uz je to vyreseno, nejak mi zlobi posledni dobou vsechno
Jeste dotaz k Finsku, jak se to resi, kdyz se na Prospect Ridge 2 s Lancerem rozbiju pri prejezdu ciloveho mostku? Mam pruziny na 320 mm a stejne ho prejedu jen malokdy |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: po duben 03, 2006 0:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
FRIC Miroslav napsal: |
Mike: Uz je to vyreseno, nejak mi zlobi posledni dobou vsechno
Jeste dotaz k Finsku, jak se to resi, kdyz se na Prospect Ridge 2 s Lancerem rozbiju pri prejezdu ciloveho mostku? Mam pruziny na 320 mm a stejne ho prejedu jen malokdy |
Na tom můstku se nerozbíjí jen Lancer ,ale všechna auta. Pravděpodobně se to objevuje ,když stojíš na brzdách a jsi víc u kraje ,pokud jedeš na volnoběh nebo držíš plnej tak se ti nic nestane. |
|
Zaslal: po duben 03, 2006 6:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Ja pres nej jezdim vetsinou na plny kotel, rozhodne nebrzdim. Akorat za ten stred nerucim, no uvidime pri sprintu... Vubec ta Prospect Ridge je pro me zahadou, v protismeru se zase obcas prapodivne odrazim od der na silnici, jak od stromu, i kdyz v nich nemam kola... |
|
Zaslal: po duben 03, 2006 12:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|