Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
LESKO Simon
|
Předmět: |
|
|
Jasne,že si zníž detaily a hlavne vypni EAX a zníž hlasitosť efektov zvuku v audio.ini. Tam býva problém. A presuň sa do témy o hre. Tam sa riešia tieto veci.
EDIT: Hrádek a Liptákov mi seká tiež , mašina nestíha, Jazdím to len ako turistickú prehliadku. |
|
|
Zaslal: pá říjen 09, 2009 12:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZETAK Dennis
|
|
Návrat nahoru |
|
|
BEZSTAROSTI Jiri
|
|
|
Co naděláš, tratě z BTB jsou holt náročnější na železo... Třeba se Ježíšek slituje. |
|
_________________ WALDA Motorsport - Jiří Bezstarosti - S1600 4EVER |
Zaslal: pá říjen 09, 2009 16:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BERNAT Jirka
|
|
|
Tak to si takový lidi jako já, co mají méňe výkonné notebooky, moc neužijou... A Ježíšek se doufám slituje a dá volant.. |
|
Zaslal: pá říjen 09, 2009 16:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BEZSTAROSTI Jiri
|
|
|
OT: Já hlavně doufám že Ježíšek nebude chtít ty prachy zpátky, to by mě teda dostal... |
|
Zaslal: pá říjen 09, 2009 17:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZETAK Dennis
|
|
Návrat nahoru |
|
|
KYSELY Jiri
|
|
|
Chlapi, já teď taky začal dělat trať, je to z mého rodného města, doopravdy se nejezdí, avšak já to kdysi jezdil s naší felicií(teď máme nové VW Polo, takže to neničím) a je to masakr a docela těžké, šoto část kterou se nejspíš nebude dát projet na slickách takže šoto pneu .... je to masakr hlavně to dobržďování .... až to budu mít tak dám vědět .... jen pro ukázku připojuji obrázek k porovnání
|
|
_________________ Škoda Fabia S2k
GO !! ŠOPA Motorsport |
Zaslal: po listopad 02, 2009 19:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CERVENKA Filip
|
|
|
Pěkně Jiříku... |
|
_________________ -> ANVEL Racing Team <- (Jednou lama navždy lama - Los Lamos)
G25 rulezz (už je to rukama, ne volantem) |
Zaslal: po listopad 02, 2009 19:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOFBAUER Jakub
|
|
|
BTB? Jinak nevypadá to zle |
|
_________________ |
Zaslal: po listopad 02, 2009 20:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BEZSTAROSTI Jiri
|
|
|
Tratě z BTB už zdaleka nevypadají špatně, když si k tomu sedne někdo, kdo si s tím vyhraje... Tady ta podmínka splněná je, vypadá to very gůd! |
|
Zaslal: po listopad 02, 2009 20:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VYSKA Tomas
|
|
|
no nevypadaji, ovsem horsi je to po te funkci strance |
|
_________________ | Stínadla se boří.. | FORZA PROTON !!! |
Zaslal: po listopad 02, 2009 20:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRATINA Tomas
|
|
|
Dela nekdo trate v Blenderu ? Asi jde spis o to v jakem formatu musi byt ulozene a jak to potom dostat do hry. Rad bych taky neco zkusil, bohuzel nemam moc casu. |
|
|
Zaslal: po listopad 02, 2009 21:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BEZSTAROSTI Jiri
|
|
|
Vyshi: Záleží na tom co máš přesně na mysli, jestli ty hardwarový požadavky nebo něco jiného... |
|
Zaslal: po listopad 02, 2009 22:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KYSELY Jiri
|
|
|
Tak děkuji za chválu, bohužel, tam nejsou všechny modely dostupné, takže je vidět, že třeba potrubí podél cesty tam není a .... co se týče náročnosti, trať dělám na notebooku, na kterém i hraji a zdaleka není tak výkonný jako dnešní standard pevných počítačů, takže se snažím tyto tratě udělat tak, aby i na mém pc jely .... řekněme, hratelně. Jinak, tuto trať snad dodělám do konce příštího týdne, tak ji pak hodím někde na share ať si to můžete zkusit, z mého testování Vám můžu dopředu říct, že je dost náročná, ikdyž její odjetí trvá nějákých 2 a půl minuty, zhruba, pneumatiky budou nastaveny na šoto, protože právě ta nejobtížnější část je na šotolině, a udělám ji v obou směrech, možná se rozhodnu ji vytvořit také s asfaltovými pneumatikami, protože ve hře přes RX nejdou měnit ... posnažím se tam zahrnout i všechny potřebné komponenty pro hraní přes rx_plugin a také návod jak to spusit, ikdyž předpokládám, že to všichni znáte. A už dopředu Vám říkám, že dalším mým projektem v BTB bude RZ TVRDKOV z Rally jeseníky, .... letos jsem tam byl a je to pěkná srdcovka, měla by být ještě reálnější, protože tam nejsou speciální objekty podél trati, ale je tam jen les, pár svodidel, a pole.
Tak se mějte, kdyžtak mi můžete doporučit nějákou trať na udělání .... možná bych vytvořil i oblíbenou Kopnou.
.... ještě připomínka .... myslím, že by se nějak mohla do pluginu zavést i hratelnost tratí z tohoto programu, ikdyž nevím, jestli je to ... "naprogramovatelné"
Tak zatím ahoj, s novinkami se objevím... |
|
_________________ Škoda Fabia S2k
GO !! ŠOPA Motorsport |
Zaslal: út listopad 03, 2009 9:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARGECANSKY Martin
Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 1066 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
|
|
neviete náhodou,ako sa zbaviť v bobs track builder tej purchase licencie-lock? Má to byť trial na 7 dní no už mi to zablokovalo,instalácia nepomohla. Kde sa nachádza ten súbor?diky |
|
_________________ CARLSBAD Rallye Team--Peugeot 207 S 2000 |
Zaslal: út listopad 03, 2009 11:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|