Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
SLIVA Ales
|
Předmět: |
|
|
Nakonec jsem změnil v richardburnsrally.ini
UseEAX = false
UseSoftwareAudio = true
UseTripleScreenBuffers = true
na
UseEAX = true
UseSoftwareAudio = false
UseTripleScreenBuffers = false
a v shakedownu už mi to nepadá, uvidíme jak v závodě. |
|
|
Zaslal: st říjen 14, 2009 13:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUCERA Michal
|
|
|
Tak me to v shaku neblbne, ale spadlo mi to po resetu opet pri nacitani. Muzete sem napsat jaka je presne konfigurace teto trate at to muzem presne nasimulovat v shaku? Myslim tim dennni dobu.... Jako prvni bych zrusil textury a pak se uvidi. Ale jsou povoleny jen dva resety na zavod
Diky
Michal
Tak pokud je denni doba "neurceno" + rano zatazeno mirny dest, tak mi to pada i v shaku. Nepada mi to , kdyz premazu audio a smazu textury. Pokud necham jedno nebo druhe, tak to pada.
Tak prdlajs, pada si to jak chce, jednou ok , 2x ne a pak zas 2x ok a jednou ne.
Ted mi to 6x za sebou nepadlo po vypnuti Triple Buffers. Snad se to tim vyresilo.
Alesi diky za napad
Jsem to zakriknul.... stale to pada. |
Naposledy upravil KUCERA Michal dne st říjen 14, 2009 19:39, celkově upraveno 4 krát
|
|
Zaslal: st říjen 14, 2009 17:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
dva resety na závod jsou pro případ pádu na RZ, ne při načítání. takže zkoušej dál |
|
Zaslal: st říjen 14, 2009 18:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PECHA Stanislav
Založen: 03. 06. 2007 Příspěvky: 103 Bydliště: Bratislava Dlhé Diely
|
|
|
Trosku ma trapi zatial nulova odozva na reset... Padlo mi to pri nacitani 3ky a vcera som odoslal ziadost o reset. Dneska v skole som si ale uvedomil ze treba aj mail a tak hned ako som prisiel domov poslal som maila co bolo asi o 15:15 ale do teraz nic... Michal prosim ta pohni. Ja nejsom nocny tvor ze budem jazdit o takomto case... Neberte to zle ja len ze by neuskodilo v posledny den etapy kontrolovat ziadosti v mensich intervaloch. Uz teraz premyslam ci mi rodicia dovolia vobec este o takomto case jazdit... dovod mojho oneskorenia je ze nam robili okna v byte takze aj na mojej strane je chyba ale uz by som si to rad dojazdil do ciela... Pozdravujem vedenie a prosim ziadne negativne odpovede na moj prispevok. Myslim to len v tom najlepsom... Ahoj a GL na trati |
|
_________________ [url=http://www.rbrslovakia.ic.cz/Tiesto.htm][img]http://img405.imageshack.us/img405/9874/bannerrampacek.jpg[/img][/url] |
Zaslal: st říjen 14, 2009 18:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SLIVA Ales
|
|
|
KUCERA Michal napsal: |
Tak pokud je denni doba "neurceno" + rano zatazeno mirny dest, tak mi to pada i v shaku. Nepada mi to , kdyz premazu audio a smazu textury. Pokud necham jedno nebo druhe, tak to pada.
Tak prdlajs, pada si to jak chce, jednou ok , 2x ne a pak zas 2x ok a jednou ne.
Ted mi to 6x za sebou nepadlo po vypnuti Triple Buffers. Snad se to tim vyresilo.
Alesi diky za napad
Kazdopadne stale cekam na reset , pak to bude bud pana nebo orel. |
No s původním audio.dat mě to šlo, jakmile sem dal real pacenotes tak to padalo znovu, jinak padalo mi to při nastavení neurčeno a light/heavy rain. |
|
|
Zaslal: st říjen 14, 2009 19:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
TESAR Jan
|
|
|
Zdravím všechny.
Textury nádhera,závod v pohodě až na předposlední RZ. Jako v minulém závodě,mi to opět na předposlední RZ spadlo |
|
Zaslal: st říjen 14, 2009 19:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STASTNY Ondra
|
Předmět: žádost |
|
|
poslal jsem žádost o reset na TR před 2 dni.ještě jsem ho nedostal.a poslal jsem i replay. tak co to tam máte za bordel sakra.To nemá pak žádnou cenu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
Zaslal: st říjen 14, 2009 20:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
TEPLY Radek
|
|
|
Zdar.Vidím ,že nejsem jediný komu hra spadne na 2rz.Dostal jsem reset a při připojování se objevila hláška ,že nemám odpovídající vozidlo a do turnaje jsem nebyl vpuštěn.V tab turnajů se mi tento závod již neobjeví.Tím pádem 1/2závodu v tahu.V jiných turnajích mě hra začala padat po odjetí 1rz a načítání 2rz a většinou se jednalo o rz z Japonska s texturami CRF.Mám dotaz zda by šlo odjet turnaje i bez balíčků s texturami. |
|
|
Zaslal: st říjen 14, 2009 20:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BAJGAR Petr
|
Předmět: Re: žádost |
|
|
STASTNY Ondra napsal: |
poslal jsem žádost o reset na TR před 2 dni.ještě jsem ho nedostal.a poslal jsem i replay. tak co to tam máte za bordel sakra.To nemá pak žádnou cenu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Být tebou tak si pročtu pravidla, někde jsi udělal chybu při žádosti o reset. |
|
|
Zaslal: st říjen 14, 2009 20:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPISAK Stefan
Založen: 22. 03. 2009 Příspěvky: 205 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
Předmět: Re: žádost |
|
|
STASTNY Ondra napsal: |
Ondra si poslal reset podla pravidiel?
http://rbr.onlineracing.cz/teamrally/pravidla.htm |
|
|
Zaslal: st říjen 14, 2009 20:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPISAK Stefan
Založen: 22. 03. 2009 Příspěvky: 205 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
|
|
TEPLY Radek napsal: |
Zdar.Vidím ,že nejsem jediný komu hra spadne na 2rz.Dostal jsem reset a při připojování se objevila hláška ,že nemám odpovídající vozidlo a do turnaje jsem nebyl vpuštěn.V tab turnajů se mi tento závod již neobjeví.Tím pádem 1/2závodu v tahu.V jiných turnajích mě hra začala padat po odjetí 1rz a načítání 2rz a většinou se jednalo o rz z Japonska s texturami CRF.Mám dotaz zda by šlo odjet turnaje i bez balíčků s texturami. |
Myslím že ne odpovedajúce vozidlo ale si menil na setupe. mne to robilo tež keď po pade hry a som zmenil setup a dostal som reset a tez som nemohol ist na turnaj |
|
|
Zaslal: st říjen 14, 2009 20:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STASTNY Ondra
|
Předmět: žádost |
|
|
Jásem tu žadost poslal podle pravidel ..poslal jsem žádost a hnedka potom sem poslal rwplay na email jakej je na stránkách tak si tam kurva udělějte pořádek.uš mě to začíná srát :evil: :twisted: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Celkem mě teď mrzí že jsem Ti ten reset povolil, když neumíš číst a ani se neumíš chovat. Zamysli se nad sebou, nebo přijdeš o licenci! Máš první varování! Michal Šenk |
|
|
Zaslal: st říjen 14, 2009 21:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUCERA Michal
|
|
|
Muze prosim nekdo z poradatelu dat vedet jaka je nastavena denni doba u rz6? Pokud tam je dopoledne, tak to ani v shaku nastavit nejde. Ted jsem bez problemu odstartoval do dvou testovacich turnaju pouze se sipir2 a bez problem. To be me zajimalo, kde je najednou zakopanej pes. |
|
|
Zaslal: st říjen 14, 2009 21:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHRASTINA Pavel
|
|
|
povrch rozbitý a mokrý, špatné podmínky, dopoledne, hustý déšť, zataženo
Nikdy jsem přesné počasí echt nesledoval, ale mám pocit, že počasí v shaku nejde pokaždé trefit přesně jak jsou rz nastaveny v turnaji. Myslím tím, že se to netýká jen Sipi2. Nwm proč, tohle je asi otázka spíš pro Vaška Korála nebo Wallyho |
|
_________________ #19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC) |
Zaslal: st říjen 14, 2009 21:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LUBAS Ondrej
Založen: 16. 09. 2009 Příspěvky: 28 Bydliště: Kamenice u Prahy
|
Předmět: Načítání RZ6 |
|
|
No,tak jdu zkusit třetí pokus o odjetí rz6,jinak už nevím co s tím a doufám,že druhá etapa,bude pro mne úspěšnější...
Tak mi to spadlo znovu,tak snad zitra budu mit v 2.etape vic stesticka.. |
|
_________________ Focus67 NoLimitRacing - This is my life! |
Zaslal: st říjen 14, 2009 21:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|