Právě je po leden 27, 2025 12:15
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KUCERA Michal
|
Předmět: |
|
|
Ja jsem preinstaloval komlpet RBR a nakonec me to za 5 12 pustilo. Sice jsem jel komplet bez rozpisu, ale to uz v te beznadeji bylo tak nejak jedno.
Diky moc Michalovi Senkovi za trpelivost pri opetovnych resetech.
Jako poznatek mam, ze problem je zrejme nekde v Audiu a vznika prave jen pri kombinaci kterou popsal Chrast. Tedy sipir2-povrch rozbitý a mokrý, špatné podmínky, dopoledne, hustý déšť, zataženo |
|
|
Zaslal: st říjen 14, 2009 22:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
Ona většina problémů v RBR vzniká v audiu. Proto radím neexperimentovat. Ani já nemám originál, a své už jsem si prožil, ale teď vše šlape. Čím jsem to odstranil se neptejte, začínal jsem taky reinstalem RBR, přes ovladače až po výměnu ZK. |
|
Zaslal: čt říjen 15, 2009 9:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
TEPLY Radek
|
|
|
Štefane možná máš pravdu s tím setupem.Měl jsem toho plné zuby ,chtěl jsem si potrénovat v turnajích a místo toho jsem řešil co se děje ,že nedojedu ani jeden turnaj.Takže je možné ,že jsem asi změnil i ten setup.Snad už bude vše v pohodě. |
|
|
Zaslal: čt říjen 15, 2009 14:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STASTNY Ondra
|
|
|
Promiňte,ja se omlouvám ale já sem posilal reset po 1 na TR.tak jsem byl nějakej nezorientovanej..kdyš spadne hra potřebudeje vidět replay z předchozí rz?nebo soubor DMP?ja sem nevěděl,jeden mi řikal DMP a druhej zase replay z předchozí rz?tak nwm prosim odepište..fakt se omlouvám.stejnak uš sem nestihnul prvn etapu ale neva přište si to vynahradim.děkuji[color=red][/color] |
|
|
Zaslal: čt říjen 15, 2009 16:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
Návrat nahoru |
|
|
TESAR Jan
|
|
|
Druhý závod TR09 mám za sebou až na ten pád hry na RZ 9 a to sekání na posledních 4 RZtách. Nevím proč, ale u jiných závodech a i testech to nedělalo. Nainstaloval jsem vaše KRÁSNÉ textury a u některých RZet se ten obraz strašně moc trhal |
|
Zaslal: čt říjen 15, 2009 20:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Sorry za OT - lidi marja, myslete trošku - jsou opravdu nutné tak šíleně velké bannery (a v posledním případě tady ještě popisy pod ním) ?? Když už to musíte mít, tak inspirujte u Michala Šenka, či podobných. Váš příspěvek je pravidelně daleko kratší než celý banner ...
Celému vedení TR a CRF-RBR teamu děkuji za skvěle připravený podnik (škoda těch problémů na Sipirkakimu II). Hrouda - klobouk dolů, nádherné textury, zejména v Anglii na Falstone super. Můj výsledek už je horší, ale jinak fakt pěkná skladba a rally. |
|
|
Zaslal: čt říjen 15, 2009 23:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KEBERT Martin
|
|
|
Textury byly fakt pekny, chvilinku jsem mel cukani zpomalit (cti: jet jeste pomaleji nez pomalu) abych si je prohledl poradne
V jedny "levy sest" (nevim ktera RZ - ja si ty trate nepamatuju ) mi to na momentik cuklo, ale jinak to bylo plynule.
Podnik nemuzu uplne hodnotit neb nemam zkusenosti s jinymi, ale zatim oba mi napumpovaly "zavodni" adrenalin vic nez dostatecne |
|
|
Zaslal: čt říjen 15, 2009 23:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KULHANEK Ales
Založen: 02. 06. 2005 Příspěvky: 197 Bydliště: Mělník (teda malá vesnička u něj:)
|
|
|
Do diskuzí moc nepřispívám, ale tady mi to nedá...
1) Ondro psal jsem Ti přes ajsko, kde seženeš přesný info o resetu při TR
a ty tady takovýhle výlevy?? Prosím zamysli se nad sebou, ať z toho není
nějakej větší průšvih jak psal Šnek, bylo by to úplně zbytečný!
2) Jak psal Karno, se zvukem jsou problémy. U mě to bylo loni to samé, padalo to a padalo, až jsem koupil SB X-fi a chodí to parádně...Ale je jasný, že u každýho to nemusí být stejný problém...
3) Musím říct, že textury jsou parádní a Hrouda má můj dík. Určitě si je tam nechám a přidám si je i na ostatní povrchy, protože jsem si na ně okamžitě zvykl a dokonce se mi zdá, že jsem s nima i rychlejší...
4) Ještě díky pořadatelům za bezvadný podnik, já jsem si to vážně užíval... A moc si cením jejich práce, i když jak vidím, určitě je to někdy musí být na bednu. Držím palce i ostatním co se o kolem toho točí...Šnek, Worm, Dawe, Karno, Chrást...a plno dalším co na tom mají lví podíl... Máte kluci mé velké uznání!
Páni to byl román...to mám na delší dobu s příspěvkama vybráno...
Těším se na trati a RBR zdar! Aluna. |
|
_________________ Aluna
S.A.D.A.C. Motorsport
TR - Mitsubishi Lancer Evo 9 Gr.N4
WCN - Mitsubishi Lancer Evo 6.5 Gr.A8 |
Zaslal: pá říjen 16, 2009 10:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Standa Pecha: koment RZ11: Stando to neni autem, ale rukama |
|
Zaslal: pá říjen 16, 2009 11:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARGECANSKY Martin
Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 1066 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
|
|
fuuu tak som došiel, pekná skladba,texturi tiež,len môj výber auta nič moc,nabudúce sa poučím,zdar |
|
|
Zaslal: pá říjen 16, 2009 12:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPISAK Stefan
Založen: 22. 03. 2009 Příspěvky: 205 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
|
Návrat nahoru |
|
|
JANKU Roman
|
|
Návrat nahoru |
|
|
ZAHORA Martin
|
|
|
Na značky jezdí určitě všichni z TOP jezdců a to už je jedno jestli na 3D nebo 2D... |
|
_________________ ZahyM
CRF RBR team - Logitech DFP 648° => Fotky |
Zaslal: pá říjen 16, 2009 19:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
Naopak, myslím, že je mají všichni, nebo alespoň většina, vypnuté |
|
Zaslal: pá říjen 16, 2009 20:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|