Právě je po listopad 04, 2024 8:08
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MATEJ Martin
|
Předmět: |
|
|
Já osobně s celicou nemám vůbec potíže tohoto ražení na žádné trati takže kdoví co za tím vězí. |
|
|
Zaslal: so říjen 03, 2009 14:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CERVENKA Filip
|
|
|
No já sice 100% poškození nikdy nedosáhl, ale taky tam občas mám docel dost. Můj tip je, že to způsobují ty hrby na přechodu silnic (zejména vracáky na Liptákově tuším). Zřejmě je tam ostřejší hranka. Protože, když to tam prodám, tak je poškození +- v normě. Možná je to jiný problém než váš (stylu průjezdu). |
|
_________________ -> ANVEL Racing Team <- (Jednou lama navždy lama - Los Lamos)
G25 rulezz (už je to rukama, ne volantem) |
Zaslal: so říjen 03, 2009 19:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SVOBODA Venca
|
|
|
souhlas s Filipem, dělají to ty vracáky, taky už jsem si párkrát takle zkomplikoval jízdu.
mně se zas běžně stává, že na začátku rz Hrádek 1 i 2 mam pokaždé trochu rozmlácenou kastli a to i když je to první rz v turnaji nebo za servisem |
|
|
Zaslal: so říjen 03, 2009 22:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LESKO Simon
|
|
|
SOUREK Vaclav napsal: |
O problému vím. Je to pouze u některých aut a stupeň poškození je různý. "Bohužel" u mně je všechno OK, takže to nemohu odzkoušet sám, ale plánuji vydat opravenou verzi, kde by mělo být všechno jak má. |
A to sekanie v lesoch nebudeš opravovať ? Neviem prečo to seká len pri vjazdoch do lesa a prejazdu lesom. Na iných úsekoch trati to nerobí. |
|
|
Zaslal: pá říjen 16, 2009 14:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
nemyslím, že by sekání bylo stavbou trati, spíš bych hledal chybu v tvém compu a jeho výkonu, případně nastavení. |
|
Zaslal: pá říjen 16, 2009 15:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LESKO Simon
|
|
|
No asi to bude tým, len prečo to nerobí napr.na Eest West, alebo Francii. Preto som sa pýtal na nové trate. Na pôvodných mi to nerobí. Na nových okrem strýčkových u všetkých. |
|
|
Zaslal: pá říjen 16, 2009 19:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
původní tratě nejsou ani zdaleka tak detailní. A myslím, že bude hůř. Tedy, pro nás líp |
|
Zaslal: pá říjen 16, 2009 20:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LESKO Simon
|
|
|
A pre mňa ešte horšie. To si asi budem pozerať len videa a screeny Na nový comp nie sú many. |
|
|
Zaslal: pá říjen 16, 2009 20:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CERVENKA Filip
|
|
|
Ono někdy není třeba nový comp... A myslím, že pokud si koupíš základovku, procesor a grafiku, tak by ses nemusel dostat o moc víš než nad cenu nového mobilu... Největší pálky jsou stejně většinou monitory. Jen to chce se podívat a zjistit, co u tebe nestíhá. Mě třeba poměrně nedávno odešla základovka a tak jsem si koupil jen základovku s procesorem. RAMky mám nového typu a základovku mám se dvěma sloty na grafiku (jeden starý typ a pak také na nejnovější grafiky). Investice tak 3000Kč. Zkus si něchat od někoho poradit. |
|
_________________ -> ANVEL Racing Team <- (Jednou lama navždy lama - Los Lamos)
G25 rulezz (už je to rukama, ne volantem) |
Zaslal: pá říjen 16, 2009 20:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LESKO Simon
|
|
|
Tak som skúsil ten Game Booster a teraz som išiel nové trate bez problémov. Tak to som teda nečakal, že to pomôže. No na výsledku to je poznať. Išiel som to po prvý krát bez sekania a tak to aj dopadlo. Samé búračky. Inak sa tu fakt nedá závodiť. To sú teda časy. Ja som dostával 1 min ako začiatočník. Bez tréningu to ani inaknemohlo dopadnúť . |
|
|
Zaslal: pá říjen 16, 2009 22:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Chtěl bych zde napsat závěry testování Hrádku 1 v návaznosti na předchozí diskuzi ve vláknu Team Rally 2009 - KCM Rally.
O problému jsem si psal s Vaškem Šourkem a na jeho popud jsem udělal ještě třetí testování, které jsem nyní odjel. 3x Hrádek 1 a jeden Hrádek 2.
1.) Hrádek 1 - projel jsem celou trať doslova krokem, tlumič LZ KO
2.) Hrádek 1 - od startu jsem projel je pár metrů do první pravé zatáčky, tlumič KO
3.) Hrádek 1 - default setup, také pár metrů, tlumič 89%. Zde bych chtěl poznamenat, že můj setup se od defaultu co se týče tlumičů, pružin a sv. výšky liší vyloženě kosmeticky
4.) Hrádek 2 - dle instrukcí Vaška jsem projel celý Hrádek 2 v ostrém tempu, dojel před cíl, otočil a jel celou trasu zase nazpět. Před startem jsem s tím někde praštil, tlumiče jsou ale zcela v pořádku.
Testy jsem provedl s Imprezou N12. Dle podezření Vaška jsem tím potvrdil, že problém s tlumiči na Hrádku 1 je již přímo na startu. Prosím tímto manažery dalších týmů, kteří by chtěli Hrádek 1 do svých rally zařadit, aby do doby, než bude tento problém opraven trať zařadili výjimečně, či pouze před následující servis a aby vedení tuto věc kontrolovalo. Evidentně a zcela průkazně se zde jedná o chybku na trati - ostatně test je zcela volně přístupný, každý si to stejným způsobem může vyzkoušet. |
|
|
Zaslal: so listopad 07, 2009 8:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOLLAR Lada
Založen: 31. 12. 2008 Příspěvky: 207 Bydliště: Libčice nad Vltavou
|
|
|
Já jel turnaj s Lancerem Evo VI a žádný problém jsem na Hrádku 1 neměl, jen tlumiče na 26%, ale to jsem si ustlal ve škarpě, jinak vůbec nic. Ono teda nedosahuju časů jako vy, tak jedině, jestli to není tím. |
|
Zaslal: po listopad 09, 2009 16:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
CERVENKA Filip napsal: |
Ono někdy není třeba nový comp... A myslím, že pokud si koupíš základovku, procesor a grafiku, tak by ses nemusel dostat o moc víš než nad cenu nového mobilu... Největší pálky jsou stejně většinou monitory. Jen to chce se podívat a zjistit, co u tebe nestíhá. Mě třeba poměrně nedávno odešla základovka a tak jsem si koupil jen základovku s procesorem. RAMky mám nového typu a základovku mám se dvěma sloty na grafiku (jeden starý typ a pak také na nejnovější grafiky). Investice tak 3000Kč. Zkus si něchat od někoho poradit. |
No jenže většinou to jde jedno s druhým. Koupim základovku, musim procesor. A hele, najednou musim i DDR2 a hele, musim i PCI-E grafiku. No a ty bláho, tady nejde IDE disk, hmm dobrý a máš komplet kompa. |
|
Zaslal: po listopad 09, 2009 17:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VYSKA Tomas
|
|
|
mala prosba primo na vaska, pokud budes jeste trate nejak upravovat, kvuli problemum, ktere popisuje japan, nebylo by mozne, upravit, aby se betonove retardery vykreslovaly pri nizkych detailech o neco drive? protoze ted je opravdu nemozne do nich zabrzdit |
|
_________________ | Stínadla se boří.. | FORZA PROTON !!! |
Zaslal: st listopad 11, 2009 15:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SOUREK Vaclav
Založen: 06. 11. 2005 Příspěvky: 249 Bydliště: Rožmitál pod Třemš.
|
|
|
Tohle Tomáši opravdu nevím jak vyřešit. Jedině snad přidat před retardéry třeba ve vzdálenosti 100m nějaké upozornění - něco jako ty šipky před zatáčkou. |
|
_________________ www.hsfrt.ic.cz
ZÁDÍ VPŘED !!! |
Zaslal: st listopad 11, 2009 16:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|