Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
CERVENKA Filip
|
Předmět: |
|
|
Já myslím, že je to stejně u většiny tratí jedno, protože většinu už by špička jela po paměti... Někteří už i poslepu... |
|
_________________ -> ANVEL Racing Team <- (Jednou lama navždy lama - Los Lamos)
G25 rulezz (už je to rukama, ne volantem) |
Zaslal: pá říjen 16, 2009 20:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PECHA Stanislav
Založen: 03. 06. 2007 Příspěvky: 103 Bydliště: Bratislava Dlhé Diely
|
Předmět: . |
|
|
V mojom pripade plati aj to co povedal Karel aj to co napisal Filip. Ja pouzivam iba viditelnost zaradenych rychlostnych stupnov takze ma obrazovku prazdnu a trate samozrejme poznam naspamat... I tak nechapem jak niekto moze pouzivat tie 3D znacky... Je to strasne nepekne a nerealne... Mna by to tak nebadilo ale je to induvidulne... |
|
_________________ [url=http://www.rbrslovakia.ic.cz/Tiesto.htm][img]http://img405.imageshack.us/img405/9874/bannerrampacek.jpg[/img][/url] |
Zaslal: pá říjen 16, 2009 21:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARGECANSKY Martin
Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 1066 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
|
|
Je to vec každého,či šípky či nie,či ukazovatele alebo pod...,či s navigátorom alebo bez neho,je to každého vec,všetci máme rovnaké podmienky,tak načo rieśiť jeden druhého? |
|
|
Zaslal: pá říjen 16, 2009 21:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPISAK Stefan
Založen: 22. 03. 2009 Příspěvky: 205 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
|
|
no tak ja ho tam mám na to, ako som zacinal som to tam mal aby som sa naucil trate.... a potom ked som si to vypol proste som nevedel ist a kde brzdit.... cize asi tak. teraaz som na to zviknuty |
|
|
Zaslal: pá říjen 16, 2009 22:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KEBERT Martin
|
|
|
Mam opacnej problem - mne tam porad strasi ty cedulky sipek co jsou na prave strane a nevim jak se jich zbavit. Nekoukam na ne, akorat rozptyluji. Trate sice neznam (temer vubec), ale tohle mi docela va.
Stejne jako ty mezicasovy tabulky, uz mockrat jsem se naklanel (pochopitelne neuspesne) abych videl za ne.
Pohled jezdim "na haubne" (ajee, ted si zase neco vyslechnu ) jestli to nejak rozhoduje o tech sipkach.
Jo, jeste mne napada ... v nejakym videu mel nekdo jen kvalty + kontrolka "prerazeni" (cert vi co to vlastne ma presne bejt) a nic vic. Nevite nekdo jak tohle nastavit? Kazdej kousek monitoru kterej neni zabranej serepetickama beru jako plus. |
|
|
Zaslal: so říjen 17, 2009 0:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZA Ludvik
|
Předmět: PADANI Falstone II |
|
|
Ahoj,
už podruhé mi padla hra při načítání RZ Falstone II, RZ 20. Poprvé jsem obrdžel reste, ale jak asi tuším, nebude to nic náhodného.
Ona vůbec Falstone je potížová RZ.
Nemáte někdo zkušenosti? Vidím, že zdaleka nejsem sám, kdo jí nepřekonal.
díky |
|
|
Zaslal: so říjen 17, 2009 6:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZA Ludvik
|
Předmět: FLASTONE |
|
|
mj. pokoušel jsem se nasimulovat pád FALSTONE II, bez úspěchu. Jednou padne, jednou ne. Obvykle ale padá při kombinaci
vlhko, rozbito, vecer (cokoliv s vecerem ci podvecerem ), dobre podminky.
V pluginu, mod shakedown, volbu TR ( podvecer ) ani nemam.
Jinak hra mi nespadla skoro rok. U Falstone během 4 pokusů o start 3x.
dik
edit: Tak ani u jiného turnaje jsem se přes Falstone nedostal. Tam ale žádný večer nebyl |
|
|
Zaslal: so říjen 17, 2009 7:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZAHORA Martin
|
|
|
NOVY Karel napsal: |
Naopak, myslím, že je mají všichni, nebo alespoň většina, vypnuté |
Dokud se to nedá nějak zjistit, jak je to nastaveno při jízdě, tak se to nedá ani zakázat a některým to zkrátka pomáhá být rychlejší, tak pojedou klidně i 3D... (Štefan díky za upřímnost, někdo by se za to "styděl" a třeba by to nepřiznal)
Každopádně by mě to zajímalo, jak to doopravdy je. (doufám, že alespoň většina, má vypnuté) |
|
_________________ ZahyM
CRF RBR team - Logitech DFP 648° => Fotky |
Zaslal: so říjen 17, 2009 10:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STOCES Jakub
|
|
|
Ahoj taky mi to padlo na falstone 2....akorat ze to nemam ani ve statistikach.....jak je to možné??? |
|
|
Zaslal: so říjen 17, 2009 13:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MASTRLA Marian
|
|
|
ahoj,nejde o nic a ani nejsem žádný profik v tydle soutěži,ale docela mě naštvalo,když jsem dokončil poslední rz v pohodě a po projetí cílem mi hra nahlásila dnf a 5min penalizaci,přitom jsem předčasně neodstartoval a ani si nezkrátil trať,jak je to možný?..dá se zjistit příčina,,jinak závod byl víc než super |
|
|
Zaslal: so říjen 17, 2009 14:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOLLAR Lada
Založen: 31. 12. 2008 Příspěvky: 207 Bydliště: Libčice nad Vltavou
|
|
|
Tento problém jsem měl taky na Rally School Stage II, je to tím, že někde řízneš trochu víc zatáčku a je to braný jako zkrácení, co jsem koukal po jednom z turnají, kde se mi to stalo, tak jsem nebyl jedinej. Tohle se mi stalo 2x a od tý doby jedu na týhle RZ jak s hnojem, abych omylem nevyjel mimo cestu
Jinak děkuji také za skvělou rally a krásné textury, první co jsem dokončil z TR, kombinace deště a Anglie je pro mě to nejtěžší |
Naposledy upravil KOLLAR Lada dne so říjen 17, 2009 15:24, celkově upraveno 2 krát
|
Zaslal: so říjen 17, 2009 15:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CECH Mira
Založen: 16. 02. 2008 Příspěvky: 113 Bydliště: Hodkovice n/M
|
Předmět: TR CRF |
|
|
Ahoj všichni
Nevyjádřil jsem se dostatečně v RBR,tak aspoň zde.Velká pochvala patří pořadatelům za složení RZ a parádní textury.I když jsem nabral jednou všemi milované fotografy,celkem se mi dařilo udržet nervy na uzdě a tak i výsledek nebude špatnej.Dík moc za těžkou,ale krásnou rally.
Jezdím s 3D značkama nad tratí,spolujezdce neposlouchám,ale je fakt že když jsem ho zkoušel vypnout,zjistil jsem že mi něco chybí .Každej ať si jezdí jak chce a s čím chce.Je demokracie a když ty možnosti jsou,tak ať je každý využije podle svého. |
|
_________________ Míra Čech - Maximálně si užívám RBR a maximálně se snažím aby si RBR neužívalo mě. |
Zaslal: so říjen 17, 2009 15:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MASTRLA Marian
|
|
|
tak to jo,to je možný,takže příště nakládám na startu hnůj nebo raději porcelán,ten tolik nesmrdí a jedu s klidem ,,takže bráška měl jsi z pekla,vlastně z hnoje štěstí,jinak jsem byl před tebou,,blahopřeju ,,ale závod to byl stejně skvělý,velký dík ptří organizátorům,DÍKY kluci |
|
|
Zaslal: so říjen 17, 2009 15:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KEBERT Martin
|
Předmět: Re: TR CRF |
|
|
CECH Mira napsal: |
Je demokracie a když ty možnosti jsou,tak ať je každý využije podle svého. |
Jj, souhlas. Nechapu proc nekdo ma chut narizovat jak to kazdy musi jezdit. A je jedno jestli jde o 3D znacky, kopilota, jizdu na haubne(spojleru) nebo z kabiny. To je kazdyho vec. Dulezity je snad ze se vsichni bavime, ne? |
|
|
Zaslal: so říjen 17, 2009 15:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
Podzimní soutěže jsou prostě nejkrásnější, když teda nemusim stát na oraništi a zhora nepadají kápěje.
Jako loni. Stejnej šutr za skokem na Harwoodu. Tentokrát jsem ještě ujel pár RZ, ale poškození bylo neslučitelné s dokončením.
Díky Kluci. |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: so říjen 17, 2009 15:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|